Ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, 10:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε σε μέτρια φωτιά το ρύζι με 3½ φλ. του καφέ νερό και μια πρέζα αλάτι, για 10 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να απορροφήσει το νερό του. Σε ½ φλιτζ. κρύο γάλα διαλύετε το κορν φλάουρ. Σε μια κατσαρόλα βράζετε το υπόλοιπο γάλα με τη βανίλια, τον κρόκο Κοζάνης και το μέλι. Μόλις πάρει βράση ρίχνετε το ρύζι ( αν του έχει απομείνει λίγο νεράκι δεν πειράζει ) και το γάλα με το κορν φλάουρ. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει. Προσοχή όμως, μην το αφήσετε να πήξει πολύ. Το κατεβάζετε από τη φωτιά και το μοιράζετε σε μπολ. Το σερβίρετε με την κανέλα και τα τριμμένα καρύδια. Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στο blogstonatmo. TAGS: ANT1ΣΥΝΤΑΓΕΣIN2COOKINGΝΙΚΟΛΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία με την κόρη της, Νάγια και η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της
NEWS/ Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: "Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο"
VIDEOS/ Δέσποινα Βανδή: "Εκείνη την ημέρα ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δεν το ξέρουν πολλοί"
FAMILY Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπάνια αναφορά στα παιδιά της & τα επαγγέλματα που θέλουν να ακολουθήσουν