counter

Χριστίνα Πολίτη: "Το καλοκαίρι που γνωρίστηκε η Ελένη με τον Μάκη ήμουν παρούσα"- VIDEO

Χριστίνα Πολίτη: "Το καλοκαίρι που γνωρίστηκε η Ελένη με τον Μάκη ήμουν παρούσα"- VIDEO
Χριστίνα Πολίτη: "Το καλοκαίρι που γνωρίστηκε η Ελένη με τον Μάκη ήμουν παρούσα"- VIDEO

Xριστίνα Πολίτη

Καλεσμένη της εκπομπής “Joy” βρέθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη. Η Χριστίνα Πολίτη στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έπειτα από ερώτηση της δημοσιογράφου. Η Χριστίνα Πολίτη, όπως αποκάλυψε, ήταν παρούσα το καλοκαίρι που έγινε η πρώτη γνωριμία μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου και όπως η ίδια σημείωσε «κανείς δεν περίμενε ότι αυτοί οι δύο θα γίνουν ζευγάρι».

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

Η Χριστίνα Πολίτη δήλωσε συγκεκριμένα για την Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο και την σχέση τους:

«Η Ελένη έχει αντρικό μυαλό, θα ήταν φοβερή επιχειρηματίας. Δεν σαχλαμαρίζει ποτέ. Είναι μια γυναίκα, επίσης, γεμάτη πάθος. Εκείνο το καλοκαίρι που γνωρίστηκε με τον Μάκη, επειδή ήμουν παρούσα, δεν το περίμενε κανείς ότι αυτοί οι δυο θα γίνουν ζευγάρι. Ούτε η ίδια νομίζω το περίμενε. Ειδικά ο Μάκης!», ενώ για τον Μάκη Παντζόπουλο πρόσθεσε: "Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ένα χαρούμενο παιδί, είναι «τυπάς». Πολύ καλό παιδί, που κάνει πάντα αυτό που θέλει στη ζωή του. Είχε εκείνο το ωραίο το ξενοδοχείο και μας περίμενε να μας υποδεχτεί. Είναι πολύ ανοιχτή καρδιά και αυτό άρεσε νομίζω στην Ελένη. Η δημοσιότητα δεν αρέσει στον Μάκη και με εκνεύρισε στην αρχή που τον ειρωνευόντουσαν. Ήταν πολύ μεγάλη βλαχιά αυτό. Τον έλεγαν “Ματέο” ειρωνικά, ενώ εκείνος το λέει για πλάκα".

Για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε:

«Όταν δούλευα με την Ελένη ήμουν μια χαρά. Δυο φορές πήγαινα στην εκπομπή. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Είναι πολύ καλή σαν φίλη, αλλά όταν είσαι συνεργάτης σε κρατάει σε μια απόσταση -δεν νομίζω ότι κάνει παρέα με κάποιον από την εκπομπή, εκτός του Θοδωρή-. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο φιλική, έτσι είναι ο χαρακτήρας της.Την περίμενα πιο φιλική.Όταν πας να κάνεις μια εκπομπή με έναν άνθρωπο, είναι ωραίο να έρχεσαι κοντά. Είναι τόσο strict το φορμάτ της εκπομπής της που δεν χρειάζεται να ψάξει τίποτα».

Δείτε το video.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR