counter

Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Είμαι αγκαλίτσας και όσο μεγαλώνω γίνομαι μαλακούλης"

Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Είμαι αγκαλίτσας και όσο μεγαλώνω γίνομαι μαλακούλης"
Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Είμαι αγκαλίτσας και όσο μεγαλώνω γίνομαι μαλακούλης"

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα για τον εαυτό του από αυτή που γνωρίζαμε,  παρουσίασε μέσα από την εκπομπή "Ο Κόσμος Ανάποδα" ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός τηλεσεφ που έγινε γνωστός για τα δεκάδες τατουάζ και συζητήθηκε αρκετά για τις αποκαλύψεις του για καταχρήσεις δηλώνει πλέον, ζημαρούλης!

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν είναι από τους δυναμικούς άντρες που χτυπάνε το χέρι στο τραπέζι, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος λέει χαρακτηριστικά: "Νομίζω ότι είμαι αγκαλίτσας και όσο μεγαλώνω γίνομαι χειρότερος. Όσο μεγαλώνω γίνομαι πολύ μαλακούλης, ζυμαρούλης".


"Αυτό που αγαπάει ο κόσμος σε εμένα, νομίζω, είναι η ευθύτητα" είπε ο σεφ στην εκπομπή και συνέχισε "Πολλές φορές οι άνθρωποι φοβούνται να πουν τα πράγματα όπως είναι. Εγώ ποτέ δε θεώρησα τον εαυτό μου άνθρωπο της τηλεόρασης, αν και συμμετέχω σε αυτή. Δε φοβήθηκα να πω κάποια πράγματα και θεωρώ ότι το εκτίμησαν.

Αναφερόμενος στη μάχη που είχε δώσει στο παρελθόν με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε πως "Είναι καλό να μοιράζεσαι με ανθρώπους τα προβλήματα, να τα κάνεις γνωστά γιατί μπορείς να κάνεις κάποιους ανθρώπους να σε νιώσουν κοντά τους. Μπορείς να τους βοηθήσεις να το ξεπεράσουν με κάποιο τρόπο. Δεν με ένοιαζε τη θα πει ο κόσμος. Ήθελα να είμαι εντάξει απέναντι στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που με έβλεπαν".

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR