counter

Η πραγματική ηλικία της Βάνας Μπάρμπα την έκανε να βγει στον αέρα - VIDEO

Η πραγματική ηλικία της Βάνας Μπάρμπα την έκανε να βγει στον αέρα - VIDEO
Η πραγματική ηλικία της Βάνας Μπάρμπα την έκανε να βγει στον αέρα - VIDEO

Βάνα Μπάρμπα

Στο επίκεντρο η Google και τα social media για την ηλικία της Βάνας Μπάρμπα που βγάζουν την Βάνα Μπάρμπα 50άρα, ενώ η ίδια υποστηρίζει ότι είναι 46 χρονών. Σύμφωνα με την πρόσφατη εμφάνιση της στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά η γνωστή ηθοποιός δήλωσε την ηλικία της και είπε ότι είναι μόλις 46 χρονών.

Οι χρήστες των social media όμως δεν άφησαν ασχολίαστη τη συγκεκριμένη δήλωση και τα σχόλια ξεκίνησαν να πέφτουν βροχή με επικρατέστερο αυτό που γράφει ότι ο χρόνος άλλαξε αλλά η Βάνα Μπάρμπα παραμένει 46 χρονών.  

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο βγήκε η Βάνα Μπάρμπα και μίλησε τηλεφωνικά για να λύσει το μυστήριο γύρω από την πραγματική της ηλικία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, εκείνη είναι γεννημένη τον Μάρτιο του 1966 και είναι 47 ετών.

Οι χρήστες των social media δεν πείστηκαν και άρχισαν να σκαλίζουν την εμφάνιση της στα καλλιστεία του 1984 όταν στέφθηκε Μις Ελλάς. Σύμφωνα με εξώφυλλα και δημοσιεύματα εκείνης της εποχής η πληθωρική ηθοποιός το 1984 ήταν 21 χρονών. Από τότε πέρασαν 29 χρόνια, αν προσθέσουμε και τα 21 που ήταν η Βάνα Μπάρμπα, από το άθροισμα προκύπτει ότι η ηθοποιός είναι 50 ετών και γεννημένη το 1963.

Η Βάνα Μπάρμπα αρνήθηκε ότι είναι 50 χρονών δηλώνοντας ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο αφορά η ηλικία της τον κόσμο. Τα συμπεράσματα δικά σας για την πραγματική της ηλικία…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR