counter

Εντάξει! Πάρτε μαθήματα στυλ από την 49χρονη Elle Mcpherson

Εντάξει! Πάρτε μαθήματα στυλ από την 49χρονη Elle Mcpherson
Εντάξει! Πάρτε μαθήματα στυλ από την 49χρονη Elle Mcpherson

Τι κι αν 49 χρονών; Η Elle Mcpherson δείχνει να έχει κερδίσει τη μάχη με το χρόνο και να παραμένει το ίδιο όμορφη και καλλίγραμμη, όπως τότε που πάτησε το πόδι της πρώτη φορά στις πασαρέλες και έκοψε την ανάσα με το θανατηφόρο κορμί της. Το top model ακόμη και σήμερα παραδίδει μαθήματα στυλ καθώς δεν έχει υπάρξει ούτε μια φορά στα τόσα χρόνια καριέρας που να απογοητεύσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Γνωρίζει το στυλ καλύτερα από τον καθένα και ξέρει να επιδεικνύει τα δυνατά της σημεία. Δικαίως φέρει το παρατσούκλι που της κόλλησαν πριν χρόνια “το κορμί”, αφού και στην ηλικία των 49 της χρόνων αποδεικνύει ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις νεότερες του χώρου.

Τα ατελείωτα πόδια της παραμένουν αναλλοίωτα. Το χαμόγελό της και τα μακριά ξανθά μαλλιά της είναι το ίδιο λαμπερά με τότε και φωτίζουν το πρόσωπο της το οποίο δε χρειάζεται ιδιαίτερα τη βοήθεια του μακιγιάζ για να εντυπωσιάσει.

Φορώντας ένα λευκό αμάνικο φόρεμα που έφτανε λίγο πιο πάνω από το γόνατο της παρέδιδε μαθήματα στυλ. Η ίδια έστρεψε όλα τα μάτια πάνω της και χάριζε απλόχερα χαμόγελα στους παπαράτσι που απαθανάτισαν κάθε τη βήμα.

Το στυλάτο φόρεμα της συνδύασε με ένα σικ λευκό peep toe μποτάκι, μια λευκή μεγάλη τσάντα φάκελο και μαύρα γυαλιά. Η Elle Mcpherson περπατούσε και έτριζαν τα πατώματα, ενώ η παρευρισκόμενοι είχαν χαζέψει κυριολεκτικά.

Στο πλευρό της είχε το σύζυγο της Jeffrey Soffer. Ο δισεκατομμυριούχος σύζυγος της περπατούσε πλάι της ενώ καμάρωνε την εντυπωσιακή Elle Mcpherson που μπήκε σαν σίφουνας στο χώρο της εκδήλωσης και έκοψε την ανάσα όλων.

Το “κορμί” από την Αυστραλία εξακολουθεί να κάνει τους άνδρες να αναστενάζουν με τις εκρηκτικές καμπύλες της και τις αναλογίες της και παραδίδει μαθήματα στυλ στις γυναίκες αλλά και στις συναδέλφους της κάθε φορά που εμφανίζεται. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR