counter

Αν και 49 ετών δεν διστάζει να φωτογραφηθεί εντελώς άβαφη

Αν και 49 ετών δεν διστάζει να φωτογραφηθεί εντελώς άβαφη
Αν και 49 ετών δεν διστάζει να φωτογραφηθεί εντελώς άβαφη

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα supermodels που άφησαν το δικό τους στίγμα και έκαναν τις πασαρέλες να τρίζουν κάθε φορά που περπατούσαν πάνω τους. Η Elle Macpherson, γνωστή ως “το κορμί”, είναι 49 ετών αλλά αποδεικνύει το μεγαλείο της καθώς δε διστάζει να φωτογραφηθεί στα 49 της χρόνια χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Βάζει κάτω πολλές 20άρες καθώς αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν κατέχει τυχαία τον τίτλο του supermodel. Τη αγάπη και την αδυναμία της όμως την έχει ο 10χρονος γιος της Aurelius. Οι δυο τους επισκέφτηκαν το ζωολογικό πάρκο  “Jungle Island animal park” στο Miami και πέρασαν τις πιο όμορφες στιγμές παίζοντας με τα ζώα που είδαν εκεί.

Παπαγάλοι, τίγρεις, μαϊμούδες έκαναν μαμά και γιο να περάσουν λίγες ώρες ξενοιασιάς και να ποζάρουν με τα πλατιά τους χαμόγελα μαζί. Αυτό που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν ότι η 49χρονη Elle Macpherson ήταν εντελώς άβαφη, με casual look και τα μαλλιά της φυσικά με το ελαφρύ τους σπάσιμο. Κρατώντας έναν τεράστιο μπλε παπαγάλο στα χέρια της και έχοντας ένα άλλο στον ώμο της , πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με το γιο της, ο οποίος δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για τη μαμά του.

Η Elle Macpherson που αγαπάει πολύ τα ζώα, έμοιαζε με έφηβη με το στυλ της. Το πρόσωπό της φώτιζε το τεράστιο χαμόγελο της και έβαλε τα γυαλιά σε πολλές γυναίκες που καταφεύγουν στους πλαστικούς χειρούργους και αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Η 49χρονη μαμά φορούσε την ενυδατική της κρέμα και έμοιαζε πιο νέα από ποτέ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR