counter

"Επίθεση" ειρωνείας της Τζένης Μπαλατσινού στον Γιώργο Λιάγκα (Video)

"Επίθεση" ειρωνείας της Τζένης Μπαλατσινού στον Γιώργο Λιάγκα (Video)
"Επίθεση" ειρωνείας της Τζένης Μπαλατσινού στον Γιώργο Λιάγκα (Video)

Τζένη Μπαλατσινού για Λιάγκα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς κι αυτό το γεγονός, έχει σταθεί αφορμή για σωρεία συζητήσεων στις τηλεοπτικές εκπομπές. Με τα σχόλια που έχουν γίνει για το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου, ασχολήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το προσωπικό της blog. Ένα μέρος του άρθρου της Ελεονώρας διάβασε ο Άρης Καβατζίκης, στο "Πρωινό Mou", το πρωί της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου.

Η Τζένη Μπαλατσινού όμως, στάθηκε σε ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, που αναρωτήθηκε στον αέρα της εκπομπής του, "Πόσο φυσιολογικό θα γίνει αυτό το παιδί;", εννοώντας όπως εξήγησε σήμερα, ότι αναφερόταν στην παρουσία της μητέρας και στο ρόλο που θα παίξει η μητέρα στην ανατροφή του παιδιού. Η Τζένη Μπαλατσινού, έκανε μια "επίθεση" ειρωνείας στον Λιάγκα με αφορμή το σχόλιό του για το παιδί του Σεργουλόπουλου. "Ήταν ερώτηση προς το κοινό ή προς τον εαυτό του; Ήταν ρητορική η ερώτηση;", είπε η παρουσιάστρια εμφανώς ενοχλημένη. Ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε πως τον ίδιο ενόχλησε το γεγονός πως θέλησε να μάθει αν η σύλληψη του μωρού έγινε με σπερματέγχυση ή αν ο παρουσιαστής ήρθε σε επαφή με την μητέρα του παιδιού. "Τον ενδιαφέρει πολύ αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό το stress για το παιδί του Φώτη. Έχουνε όλοι στρεσαριστεί; Δεν κοιτάνε τα δικά τους τα παιδιά;", είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Στην συζήτηση παρενέβη ο Πέτρος Κωστόπουλος που είπε: "Να μαζευτούν και σπίτι τους κάποιοι και να κοιτάνε τα παιδιά τους". Και κάπως έτσι έληξε το θέμα.

Δείτε τι έγινε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR