counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην κάμερα του FTHIS.GR - Μύρισε έρωτας στο πλατό του Dancing!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην κάμερα του FTHIS.GR - Μύρισε έρωτας στο πλατό του Dancing!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην κάμερα του FTHIS.GR - Μύρισε έρωτας στο πλατό του Dancing!

Dancing

Ρεπορτάζ: Τζοβάνα Τσιαλιαμάνη

Κάμερα και ήχος: Γιώργος Σαουλίδης

Το 5ο Live Show  του DWTS4 ξεχείλιζε από έρωτα μιας και το θέμα της περασμένης Κυριακής ήταν ο έρωτας και η αισθησιακή rumba και η bachata. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν μπει στο κλίμα που απαιτούσε ο χορός και μίλησαν για τη θέση που έχει στη ζωή τους. Ποιοι είναι ερωτευμένοι και ποιο δεν έχουν χρόνο ούτε γι αυτό;

Την Μαίρη Συνατσάκη συνέλαβε η κάμερα του FTHIS.GR στα παρασκήνια του show η οποία δήλωσε ότι δεν θέλει να παντρευτεί ακόμη.

“Ούτε ο Μύρωνας θέλει να παντρευτεί. Αν ήθελε θα μου το ‘λεγε. Στο ίδιο σπίτι μένουμε άλλωστε, θα το είχαμε συζητήσει νομίζω.”

Λακωνική και σύντομη ήταν η Κλέλια Πανταζή η οποία είπε ότι δεν έχει χρόνο για έρωτες.

Η δε Κατερίνα Στικούδη, που της αρέσει να προκαλεί και να κάνει παιχνίδια, έκανε μια mini ερωτική εξομολόγηση στον Ησαΐα Ματιάμπα ο οποίος παραλίγο να το πιστέψει! Η ίδια δήλωσε ότι στον έρωτα δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Αφοπλιστική ήταν η απάντηση της Χρύσπα που μας αποστόμωσε όταν είπε ότι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για τον έρωτα είναι ότι παντρεύτηκε! Ενώ η παρουσιάστρια του show Δούκισσα Νομικού είπε χαριτολογώντας: “Black out συμβαίνει στην ζωή μου αυτήν την περίοδο”. Να σημειωθεί ότι την ώρα που απαντούσε η λαμπερή παρουσιάστρια για τα ερωτικά της συνέβη black out!

Η αποχωρήσασα του 5ου Live ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα η οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά λόγω του υψηλού πυρετού που ανέβασε. Ωστόσο, η επιχειρηματίας δήλωσε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό και αν δεν γινόταν εκείνη τη στιγμή θα αποχωρούσε στη συνέχεια η ίδια οικειοθελώς μιας και οι οικογενειακές τις υποχρεώσεις δεν την αφήνουν χρόνο για το χορό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR