counter

O Γιώργος Τσαλίκης στόλισε χριστουγεννιάτικα μέχρι και την πισίνα του σπιτιού του στα βόρεια προάστια!

O Γιώργος Τσαλίκης στόλισε χριστουγεννιάτικα μέχρι και την πισίνα του σπιτιού του στα βόρεια προάστια!
O Γιώργος Τσαλίκης στόλισε χριστουγεννιάτικα μέχρι και την πισίνα του σπιτιού του στα βόρεια προάστια!

Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί για τον Γιώργο Τσαλίκη και την οικογένειά του ξεκίνησαν ήδη από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου. Είναι, μάλιστα, τόση η λαχτάρα, ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία του τραγουδιστή για την γιορτή των Χριστουγέννων που δεν δίστασε να στολίσει όχι μόνο το εσωτερικό του σπιτιού του αλλά και τους εξωτερικούς του χώρους κάνοντας χριστουγεννιάτικη μέχρι και την πισίνα του σπιτιού. Μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμα στον Δεκέμβριο αλλά οι Έλληνες celebrities έχουν μπει για τα καλά σε Christmas mood. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και εορταστικό shopping έχουν γίνει από τώρα μέρος της καθημερινότητάς τους. Ο τραγουδιστής "επιστράτευσε" την οικογένειά του και όλοι μαζί έδωσαν μια γιορτινή νότα στο σπίτι τους "κηρύσσοντας" και επισήμως την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εορτασμών για το ομολογουμένως εντυπωσιακό σπίτι τους.

Τα οικογενειακά Χριστούγεννα του Γιώργου Τσαλίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης βιώνει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή έχοντας στο πλευρό του την επί 11 χρόνια σύζυγό του Δώρα και τα δύο του παιδιά, τον 10χρονο γιο του Βασίλη και τον 5χρονο γιο του Άγγελο. Ο Γιώργος Τσαλίκης έχοντας αγκαλιά το σκυλάκι τους, φορώντας όπως πάντα το φωτεινό του χαμόγελο που εκπέμπει θετική ενέργεια απαθανάτισε τους στολισμένους χώρους του σπιτιού , αναρτώντας τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχόμενος στους followers του "Και του χρόνου". Ο τραγουδιστής φαίνεται ότι ζει με την καρδιά του από τώρα την γιορτινή ατμόσφαιρα θέλοντας να εντάξει σε αυτήν και την αγαπημένη του οικογένεια. Οι followers του κατέκλυσαν τον λογαριασμό του από σχόλια και ευχές και φαίνεται ότι το “Christmas spirit” όπως ήταν η λεζάντα στις περισσότερες φωτογραφίες που ανήρτησε κατάφερε να το μεταδώσει.

Πολλοί celebrities έχουν εντάξει από τώρα στην καθημερινότητά τους μικρές χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες ανεβάζοντας την διάθεσή τους και ξεσηκώνοντας και τους υπόλοιπους να τους ακολουθήσουν στους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς τους και να νιώσουν από νωρίς το Πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR