counter

Ζένια Μπονάτσου: Δείτε πως είναι σήμερα η 17χρονη κόρη του Βλάσση Μπονάτσου!

Ζένια Μπονάτσου: Δείτε πως είναι σήμερα η 17χρονη κόρη του Βλάσση Μπονάτσου!
Ζένια Μπονάτσου: Δείτε πως είναι σήμερα η 17χρονη κόρη του Βλάσση Μπονάτσου!

Ζένια Μπονάτσου: Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου μεγάλωσε και διανύει τα χρόνια της εφηβείας της. Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου σήμερα είναι 17 ετών και πηγαίνει Δευτέρα Λυκείου. Η νεαρή δεσποινίδα πλέον, εμφανίστηκε με την μαμά της Μάρθα Κουτουμάνου, την θεία της Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου και τον παππού της Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με τη Ζέτα Μακρυπούλια, Sugar - “Μερικοί το προτιμούν καυτό”, στο θέατρο Παλλάς.

Η βραδινή έξοδος για την οικογένεια Λυκουρέζου δεν πέρασε απαρατήρητη. Αγαπημένοι χαμογελαστοί και σαν μια όμορφη παρέα παρακολούθησαν την παράσταση και μοίραζαν χαμόγελα παντού. Την παράσταση έκλεψε η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, η οποία έλαμπε πραγματικά και έδειχνε να απολαμβάνει την έξοδο με την οικογένεια της η οποία τη στηρίζει απόλυτα για να μην αισθάνεται το κενό που άφησε ο πολυαγαπημένος και αδικοχαμένος πατέρας της Βλάσσης Μπονάτσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ατόμων του περιβάλλοντος της, η 17χρονη Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, μπορεί να μην έχει πάρει χαρακτηριστικά του μπαμπά της καθώς μοιάζει με τη μαμά της Μάρθα Κουτουμάνου, ωστόσο έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα και το χαμόγελο του που δεν έφευγε ποτέ από τα χείλη του.

Το χαμόγελο της Ζένιας Μπονάτσου έφυγε από τα χείλη της στα 8 της χρόνια, τον Οκτώβριο του 2004 όταν ο Βλάσση Μπονάτσος σε ηλικία 54 ετών έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Το κενό που άφησε πίσω του τεράστιο, αφού η μικρή είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της. Σήμερα, είναι 17 χρονών και διατηρεί το χαμόγελο της, αφού η οικογένεια της έκανε τα πάντα για να μην της λείπει τίποτα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR