counter

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Έτσι σχολίασε την απόφαση της κόρης του να αλλάξει το όνομά της σε "Αίθρα"

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ο δικηγόρος μίλησε για την σύζυγό του, Ζωή Λάσκαρη, αλλά σχολίασε και την απόφαση της κόρης του, Μαρίας Ελένης, να αλλάξει το όνομα της και πλέον να ονομάζεται Αίθρα.

Διαβάστε επίσης! Αίθρα Λυκουρέζου: "Θα ήθελα να είναι εδώ η μητέρα μου να δει τη μεταμόρφωσή μου, θα μπορούσα να έχω πέσει πάλι στα ναρκωτικά"

«Ήρθε η Ζωή Λάσκαρη στη ζωή μου, μείναμε μαζί για 41 χρόνια, παντρεμένοι, με πολλές διακυμάνσεις στη ζωή μας. Πάρα πολύ θετική παρουσία. Το κενό αυτό δεν καλύπτεται με τίποτα. Συνεπώς, όμως, το θέατρο πάντα έμεινε κοντά μου. Το γεγονός ότι συμβιώσαμε 41 χρόνια δείχνει ότι και οι όποιες αταξίες συγχωρέθηκαν. Την πίεσα πολύ την Ζωή Λάσκαρη για να δεχθεί να με παντρευτεί, γιατί δεν ήθελε έναν δεύτερο γάμο εύκολα. Τελικά ήταν κάτι το οποίο χάρηκε που αποφάσισε να κάνει. Έφυγε πολύ ξαφνικά και ενώ ετοίμαζε ένα καινούργιο έργο να ανεβάσει, όπως η ίδια ήθελε. Έλεγε πάντοτε πως ήθελε να φύγει στον ύπνο της χωρίς να υποφέρει, μόνο που αυτό έγινε λίγο νωρίς», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Όσον αφορά την απόφαση της κόρης του να αλλάξει όνομα, ανέφερε: «Είναι επιλογή της. Μια επιλογή της την οποία σέβομαι. Για μένα παραμένει Μαρία Ελένη Ζωή. Έχει τρία ονόματα. Την είχαμε βαφτίσει όταν ήταν 7 ετών και το κάναμε με την Zωή για να έχει και η ίδια συνείδηση του μυστηρίου και του τι συμβαίνει. Πράγματι έγινε μια πολύ ωραία βάφτιση, την οποία πιστεύω ακόμα την θυμάται σαν ένα βίωμα».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR