counter

VASHIONISTA BLOG... Το FTHIS.GR καλωσορίζει την "Vashionista" Βάσω Κολλιδά!

VASHIONISTA BLOG... Το FTHIS.GR καλωσορίζει την "Vashionista" Βάσω Κολλιδά!
VASHIONISTA BLOG... Το FTHIS.GR καλωσορίζει την "Vashionista" Βάσω Κολλιδά!

Vashionista!

Πραγματικά καθόμουν αρκετή ώρα επάνω από τον υπολογιστή και προσπαθούσα να βρω την καλύτερη πρόταση για να ξεκινήσω τον πρόλογο μου, αλλά δεν είμαι πολύ καλή όταν προσπαθώ να μεγαλουργήσω, γι' αυτό αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου, αυθόρμητη και για τους πιο δικούς μου ανθρώπους... (ο Γκούφυ).. Μπορεί το 1,80 να ξεγελάει κάποιους, αλλά πιστέψτε με κρύβω μέσα μου ένα παιδί, που δεν θέλω να χάσω ποτέ! Θα κάνω μια μικρή αναδρομή στην ιστορία που έχω αφήσει... Χαχαχαχα…

Η Vashionista... Βάσω Κολλιδά!

Υπήρξα ένα αγοροκόριτσο, που μου άρεσε να παίζω μπάσκετ και να φοράω φόρμες. Ατίθασο παιδί, πολύ ενεργητικό, καθόλου υπάκουο που πάντα ήθελα να περνάει το δικό μου και γι' αυτό τις πιο πολλές φορές ήμουν τιμωρία. Όταν τελείωσα το σχολείο και πέρασα στο πανεπιστήμιο, σταμάτησα το μπάσκετ και άρχισα να ανακαλύπτω τη θηλυκή μου πλευρά.

Η Vashionista... Βάσω Κολλιδά!

Κάπως έτσι άρχισε ο εφιάλτης για τον μπαμπά μου, διότι την είχαμε δει  "Sex and the city girls" με τις φίλες μου και περνούσαμε αρκετές ώρες στα μαγαζιά... και για να σας εκμυστηρευτώ όλη την αλήθεια, πάντα μου άρεσε να διαβάζω περιοδικά μόδας και πιστεύω ότι το λάδι της νονάς μου, που ήταν σχεδιάστρια παιδικών ρούχων... Έπιασε!!!

Η Vashionista... Βάσω Κολλιδά!

Μερικές φορές στην ζωή μας δεν είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά που θα ακολουθήσουν, αλλά εγώ είμαι αυτός ο άνθρωπος που λατρεύει τα απρόοπτα και τις εκπλήξεις... Το modeling μπήκε στη ζωή μου, μόλις τελείωσα το σχολείο. Έχω πάρα πολλά να θυμάμαι... Κάθε μέρα ήταν μια καινούρια εμπειρία, ένα ταξίδι, ένα όνειρο, μια φαντασίωση, κάτι το οποίο αγάπησα και έζησα με τον δικό μου ρομαντικό τρόπο. Δεν του επέτρεψα να με αλλοιώσει, ούτε να με κάνει να μην σκέφτομαι το μετά. Μου φέρθηκε πολύ καλά και συνάντησα στο δρόμο μου ανθρώπους που πάντα θα τους ευχαριστώ.

Η Vashionista... Βάσω Κολλιδά!

Όλοι όμως έχουμε γεννηθεί για κάτι, εμένα η μεγάλη μου αγάπη ήταν και είναι η μόδα. Με εξιτάρει, είναι το χόμπι μου. Ενθουσιάζομαι όταν ανοίγω τη ντουλάπα και ψάχνω το τί θα φορέσω, όταν δεν έχω διάθεση και κάθομαι να σχεδιάσω στο μπλοκ μου, όταν οι φίλες μου με ρωτούν πως να φορέσουν κάτι, όταν μεταποιώ ένα ρούχο που έχω συρτάρι μου. Ένα παιχνίδι είναι η μόδα, κάτι το οποίο με κάνει να ονειρεύομαι. Μόδα είναι ένας τρόπος να δείξεις ποιος είσαι, δίχως να χρειαστεί να μιλήσεις ...

Το Vashionista ήρθε για να γίνει η συντροφιά σας...

Μέσα από αυτό το blog θα εκφράζω τις σκέψεις μου,

Φυσικά περιμένω τα μηνύματα, τις ερωτήσεις σας, τις απορίες σας καθώς τις παρατηρήσεις σας...

Σας φιλώ γλυκά χχχ

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Dark lips από τη Vashionista! Vashionista Dark lips

 

Vashionistες... σας συστήνω το grunge style. grunge style

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR