counter

Ποιες διάσημες Ελληνίδες συναντήθηκαν τυχαία στο Λονδίνο; Δείτε φωτογραφίες!

 Ποιες διάσημες Ελληνίδες συναντήθηκαν τυχαία στο Λονδίνο; Δείτε φωτογραφίες!
Ποιες διάσημες Ελληνίδες συναντήθηκαν τυχαία στο Λονδίνο; Δείτε φωτογραφίες!

Ορθούλα Παπαδάκου-Άννα Βίσση μαζί στο Λονδίνο!  Την ευχάριστη συνάντησή τους επιφύλασσε η παραμονή τους στο Λονδίνο, και οι δύο celebrities βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί όμορφες στιγμές στην βρετανική πρωτεύουσα!

Η Άννα Βίσση βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο λόγω της συναυλίας της που θα δοθεί το βράδυ της 27ς Οκτωβρίου στο Κοko, έναν χώρο που φιλοξένησε την Madonna στην πρώτη της live εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Koko έχουν εμφανιστεί μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής, μεταξύ των οποίων και οι Christina Aguilera, Prince, Coldplay, Oasis, Bruno Mars, Amy Winehouse, Lady Gaga, The Killers, Katy Perry, Noel Gallagher και  Swedish House Mafia.

Η Ορθούλα βρίσκεται εκεί λόγω του ταξιδιού που αποφάσισε να οργανώσει με τους φίλους της για να αποδράσει από την πολύβουη Αθήνα! Οι δύο φίλες συναντήθηκαν και απαθανάτισαν τις κοινές στιγμές τους, ενώ τις φωτογραφίες ανήρτησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Ιnstagram! Άννα και Ορθούλα δεν δίστασαν να φορέσουν σκουφάκια στο πνεύμα του Halloween που γιορτάζεται αυτές τις μέρες και να ποζάρουν με χάρη στον φακό δείχνοντας έτσι ότι οι στιγμές που περνούν εκεί είναι διασκεδαστικές! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR