counter

"Τα βράδια τάιζα εγώ τον εγγονό μου για να ξεκουράζεται η Σοφία"

"Τα βράδια τάιζα εγώ τον εγγονό μου για να ξεκουράζεται η Σοφία"
"Τα βράδια τάιζα εγώ τον εγγονό μου για να ξεκουράζεται η Σοφία"

Η Άννα Βίσση εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη για το γεγονός της άφιξης του εγγονού της, την σχέση της με την Σοφία αλλά και την συζητημένη συμμετοχή της στο talent show VOICE

Πάντα κάτι συμβαίνει και σε συζητάνε όλοι.

"Αυτό τον καιρό με ρωτάνε όλοι πώς αισθάνομαι που είμαι γιαγιά. Για μένα είναι ένας καινούριος κύκλος ζωής. Αυτό που ζω όχι μόνο δεν με γερνάει, αλλά με ανανεώνει. Θέλω να είμαι καλά για να δω τον εγγονό μου να μεγαλώνει, να τον κάνω παρέα. Μέσα στον ανασφαλή μου κόσμο, αυτό με δυνάμωσε. Γουστάρω που είμαι γιαγιά και έχω το εγγόνι μου".

Έχεις παραδεχτεί στο παρελθόν ότι η σχέση σου με τη Σοφία είχε και δύσκολες περιόδους. Νιώθω ότι τώρα πια αυτή η σχέση πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο.

Πολύ σωστά το στόχευσες. Ό,τι συννεφάκια και να είχαν υπάρξει –η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα τα είχαμε ξεπεράσει– αυτό που ζήσαμε μας έφερε πάρα πολύ κοντά. Έμεινα ενάμιση μήνα δίπλα της, μοιραστήκαμε την ίδια εμπειρία. Τη μητρότητα. Τώρα ήρθε και εκείνη στη θέση μου και κατάλαβε και πολλά πράγματα για τη δουλειά μου, τις στιγμές που θα ήθελα να ήμουν δίπλα της, αλλά δεν μπορούσα. Επί δύο μέρες έκλαιγα συνεχώς που θα την άφηνα. Δεν είχαμε ξαναμείνει ποτέ τόσο καιρό μαζί, χωρίς εγώ να δουλεύω. Αυτή τη φορά το επίκεντρο ήταν αποκλειστικά και μόνο εκείνη, όχι η "Άννα Βίσση". Και τώρα με τον Νικόλα κάθε βράδυ στις 3 τον τάιζα εγώ, για να μπορεί εκείνη να ξεκουράζεται.

Τελικά θα είσαι στο Voice του ΑΝΤ1;

Είχα δεχτεί μία πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο πριν φύγω για την Αμερική. Μου αρέσει πολύ που σε αυτό το talent show επιλέγεις τους υποψηφίους χωρίς να τους δεις και έχεις έναν συναγωνισμό με τους άλλους κριτές. Αρκεί να συμφωνήσουμε με το κανάλι σε κάποια πράγματα σημαντικά – γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι μια άρτια παραγωγή και όχι τα άλλα ονόματα που θα συμμετέχουν, όπως έχουν πει κάποιοι.

Αναφέρεσαι στην περιβόητη "κόντρα" που συντηρούν εδώ και τόσα χρόνια τα Μέσα με μια συνάδελφό σου;

Λένε πάλι ότι θα τσακώνεται η Βίσση με τη Βανδή και άλλα τέτοια. Δεν παίζει τίποτα τέτοιο.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

ΟΚ! 2 Οκτωβρίου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR