counter

H celebrity φωτογράφισε τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά της φίλης της!

H celebrity φωτογράφισε τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά της φίλης της!
H celebrity φωτογράφισε τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά της φίλης της!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ευτυχής μητέρα Σοφία Καρβέλα ανήρτησε μια νέα φωτογραφία του γιου της Νικόλα μη μπορώντας να κρύψει την αφοσίωσή σε εκείνον, την τρυφερή καθημερινότητά της αλλά και τον "έρωτα" που νιώθει για το πλάσμα που της άλλαξε την ζωή!

Στην εν λόγω φωτογραφία ο μικρός Νικόλας βρίσκεται στην αγκαλιά μιας καλής φίλης της Σοφίας φορώντας ένα φορμάκι με νιφάδες χιονιού και χριστουγεννιάτικη διάθεση! Με την φράση "Για την Νίκο κάθε μήνα είναι Χριστούγεννα. Τυχερό αγόρι!" απάντησε σε σχόλιο φίλου της που έλεγε ότι του αρέσει το φορμάκι του! Με λίγη παρατηρητικότητα είναι ευδιάκριτο το "Νίκος" πίσω από την φίλη της Σοφίας και έτσι υποθέτουμε ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί έξω από το παιδικό του δωμάτιο.

Η Σοφία Καρβέλα ανήρτησε φωτογραφίες και από την επίσκεψή της στο Μουσείο του Brooklyn όπου εκεί απόλαυσε δημιουργίες υψηλής ραπτικής του μεγάλου μόδιστρου, Jean Paul Gautier. Η έκθεση έχει τον τίτλο "Ο κόσμος της μόδας του Jean Paul Gaultier. Από το πεζοδρόμιο στην πασαρέλα" και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 25 Οκτωβρίου ως τις 23 Φεβρουαρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR