counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Σόφη Πασχάλη με νέο συνοδό και μάλιστα... δύτη! Δείτε τον

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Σόφη Πασχάλη με νέο συνοδό και μάλιστα... δύτη! Δείτε τον
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Σόφη Πασχάλη με νέο συνοδό και μάλιστα... δύτη! Δείτε τον

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο έκανε η Σόφη Πασχάλη το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου, στο νέο bar restaurant του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στην Γλυφάδα, "RN7". Η γυμνάστρια είναι εδώ και καιρό μόνη της, μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιώργο Μητρόπουλο. Εδώ και λίγο καιρό όμως, ο έρωτας της έχει χτυπήσει ξανά την πόρτα. Κι όπως φαίνεται, της κλήρωσε ο πρώτος αριθμός του λαχείου.

Το WWW.FTHIS.GR έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο νέος σύντροφος της Σόφης Πασχάλη, λέγεται Μάνθος Σωτηρίου και είναι 37 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με τις καταδύσεις. Συγκεκριμένα, ο Μάνθος Σωτηρίου συγκαταλέγεται ανέμεσα τους καλύτερους δύτες της Ευρώπης και διατηρεί δύο καταστήματα με φουσκωτά σκάφη και είδη καταδύσεων.  Παράλληλα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Σαντορίνη. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για ένα "χρυσό παιδί, τυπά και πολύ καλό φίλο". Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σόφη Πασχάλη βγαίνει με τον Μάνθο Σωτηρίου περίπου ένα μήνα και όπως είναι φυσικό η ίδια δεν θέλει ακόμα να μιλήσει για την νέα σχέση της ζωής της. Μόνο τα πρόσωπα από το πολύ στενό περιβάλλον της γυμνάστριας, όπως η Νίνα Λοτσάρη και η Έλενα Παπαβασιλείου γνωρίζουν λεπτομέρειες.

Ο χρόνος θα δείξει το μέλλον της νέας σχέσης. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, με την Σόφη Πασχάλη να έχει κάνει εξαιρετική επιλογή!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR