counter

Jon Bon Jovi: Κουμπάρος στο γάμο θαυμάστριάς του!

Jon Bon Jovi: Κουμπάρος στο γάμο θαυμάστριάς του!
Jon Bon Jovi: Κουμπάρος στο γάμο θαυμάστριάς του!

Με το στόμα ανοιχτό και ένα βήμα πριν να ξεσηκώσει με την τσιρίδα της το Λας Βέγκας η Αυστραλιανής καταγωγής Branka Delic εισήλθε στο χώρο που τελέστηκε ο γάμος της. Η φανατική θαυμάστρια του Jon Bon Jovi, η οποία επί μήνες μέσω διαδικτύου ζητούσε απεγνωσμένα να την παραδώσει στον γαμπρό ο διάσημος τραγουδιστής, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το όνειρό της θα γινόταν πραγματικότητα.

Κρατώντας τον διάσημο ροκ σταρ αγκαζέ πήγαινε να συναντήσει το γαμπρό και όπως δήλωσε και η ίδια κρατούσε τη συγκίνηση της - όχι για το γάμο της όπως καταλαβαίνετε - αλλά για να μη χαλάσει το μακιγιάζ.

Η Αυστραλή, Branka Delic επέλεξε να παντρευτεί την ίδια μέρα και στο ίδιο ακριβώς εκκλησάκι στο Λας Βέγκας, όπου είχε παντρευτεί πριν από 24 χρόνια και ο Jon Bon Jovi. Για καλή της τύχη εκείνη την ημέρα ο Jon Bon Jovi είχε προγραμματίσει εμφανίσεις και βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Ο ίδιος κατά διαβολική σύμπτωση πληροφορήθηκε την υπέροχη αυτή ιστορία και εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο γάμο της θαυμάστριάς του.

Αναμφισβήτητα η στιγμή θα της μείνει ανεξίτηλη αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η Branka Delic είχε ξεκινήσει και online συλλογή υπογραφών.

Το ζευγάρι ευτυχισμένο φωτογραφήθηκε με τον ροκ σταρ και πέρασε λίγη ώρα μαζί του μετά την τέλεση του μυστηρίου, Στη συνέχεια ο Jon Bon Jovi ευχήθηκε στο νεόνυμφο ζευγάρι και μέσω twitter.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR