counter

Η πρεμιέρα του "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε"

Η πρεμιέρα του "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε"
Η πρεμιέρα του "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε"

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε" δια χειρός Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πλήθος επωνύμων που έδωσε το απαστράπτον «παρών» στην μοναδική θεατρική βραδιά και ανάμεσά τους ήταν: η Ναταλία Γερμανού, η Βάσια Τριφύλλη, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Άβα Γαλανοπούλου, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Αγγελική Δαλιάνη, η Νόνικα Γαληνέα με την κόρη της Εριέττα, η Τζένη Μπότση, η Παναγιώτα Βλαντή και δεκάδες ακόμα άτομα από τον χώρο της τέχνης και του θεάματος.

O Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν και σκηνοθετούν για πρώτη φορά το αστυνομικό θρίλερ του Ρομπέρ Τομά ,“Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε”, το οποίο ανέβηκε στις αρχές της δεκαετίας του '60 στο Παρίσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο σημείωσε μεγάλη επιτυχία και απέσπασε το ενδιαφέρον του Άλφρεντ Χίτσκοκ, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα του έργου για να το κάνει ταινία, η οποία δεν έγινε ποτέ. 

Πρωταγωνιστούν οι: Κάτια Δανδουλάκη, Τζόυς Ευείδη, Παντελής Καναράκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Τάσος Χαλκιάς και Ελένη Κρίτα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR