counter

Μενεγάκη & Καραβάτου - Συναντήθηκαν 2 χρόνια μετά: "Δεν γνώριζα ότι θα έκοβαν την εκπομπή σου και θα έβαζαν εμένα" (video)

Μενεγάκη & Καραβάτου - Συναντήθηκαν 2 χρόνια μετά: "Δεν γνώριζα ότι θα έκοβαν την εκπομπή σου και θα έβαζαν εμένα" (video)
Μενεγάκη & Καραβάτου - Συναντήθηκαν 2 χρόνια μετά: "Δεν γνώριζα ότι θα έκοβαν την εκπομπή σου και θα έβαζαν εμένα" (video)

Καραβάτου στην Μενεγάκη

Η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή της από τον Alpha. Το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λόγω της τηλεοπτικής της πρεμιέρας το Σάββατο με το "Μες την Καλή Χαρά" και έκαναν μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στο κανάλι το οποίο την ανέδειξε, αλλά και διέκοψε βίαια την συνεργασία τους, 8 μέρες πριν εκείνη γεννήσει. Μάλιστα τότε η Ελένη Μενεγάκη μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη, παίρνοντας τη θέση του Κους Κους και οι δύο γυναίκες δεν είχαν επικοινωνήσει αυτά τα δύο χρόνια. Η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε αν σε κάποια περίοδο της ζωής της, ένιωσε πολύ πιεσμένη και όταν η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την βίαιη διακοπή της εκπομπής της ούσα ετοιμόγεννη, η Ελένη πήρε τον λόγο και θέλησε να εξηγήσει πώς είχε μάθει και η ίδια εκείνες τις αλλαγές, διευκρινίζοντας στην Κατερίνα, ότι δεν γνώριζε ότι θα έκοβαν την εκπομπή της και θα έβαζαν εκείνη.

Η Κατερίνα περιέγραψε την εμεπιρία της τότε: "Έμεινα χωρίς δουλειά σε μια φάση που δεν το υπολόγιζα κιόλας. Ήμουν σοκαρισμένη και ανήσυχη για το μωρό μου. Γέννησα οκτώ μέρες μετά την ανακοίνωση αυτού του πράγματος. Μου είχαν πει ότι το μωρό καταλαβαίνει και ανησυχούσα μήπως πάθει τίποτα. Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν αυτό γι' αυτό έβαζα τα χέρια μου συνέχεια στην κοιλιά μου προσπαθώντας να την ακούω. Έλεγα "ας κουνηθεί. Μιας και είμαστε εδώ υπό άλλη διεύθυνση, νομίζω ότι...".

Η Ελένη Μενεγάκη από την άλλη, μίλησε από την δική της σκοπιά. "Εγώ θα αισθανόμουν απαίσια αν ήμουν στη θέση σου. Όταν εσύ σταμάτησες, το έμαθα κι εγώ Σεπτέμβρη. Και μου έδωσαν 2 επιλογές. Να μείνω πρωί χωρίς άλλη εκπομπή πριν από μένα και μετά από μένα ή να πάω μεσημέρι με το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού.  Ήταν σοκ και για μένα γιατί άλλαξε η ζωή μου, ότι έκανα τα τελευταία 16 χρόνια. Εγώ βέβαια δεν έμεινα χωρίς δουλειά, αλλά ένιωσα το ίδιο σοκ για μένα. Ήταν το ίδιο ξάφνιασμα. Εσένα ήταν πολύ χειρότερο".

Δείτε τη συνέντευξη σε δύο μέρη.

Τις αμήχανες στιγμές, τις αντιδράσεις και όσα είπαν οι δύο γυναίκες για τις αλλαγές στη ζωή τους. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR