counter

Η "Άγρια Ορχιδέα", Κάρε Ότις αποκαλύπτει: "Απέκτησα 3 τρύπες στην καρδιά, για να είμαι αδύνατη"

Η "Άγρια Ορχιδέα", Κάρε Ότις αποκαλύπτει: "Απέκτησα 3 τρύπες στην καρδιά, για να είμαι αδύνατη"
Η "Άγρια Ορχιδέα", Κάρε Ότις αποκαλύπτει: "Απέκτησα 3 τρύπες στην καρδιά, για να είμαι αδύνατη"

Η Carre Otis, η Άγρια Ορχιδέα της δεκαετίας του ΄80, διάσημο μοντέλο και σύντροφος του Μίκυ Ρούρκ δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Αυστραλιανή Vogue και μιλά για την σκοτεινή πλευρά του modeling.

Όχι αυτή των ναρκωτικών και του αλκοόλ, πράγματα που έχει αποκαλύψει στο βιβλίο της το 2011, μαζί με την σεξουαλική κακοποίηση, την ανορεξία και την βουλιμία, αλλά εκείνη που λιμοκτονείς για 20 χρόνια και αποκτάς 3 τρύπες στην καρδιά.

Όπως λέει η Κάρε Ότις ποτέ δεν απαντούσε στα μηνύματα θαυμαστών της που την ρωτούσαν για τα μυστικά ομορφιά της, γιατί δεν μπορούσε να πει πόσο αυτοκαταστροφικά ζούσε: "Μια φορά μόνο απάντησα και είπα ότι έκανα γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα με ελαφριά βάρη. Τί να πω; Ότι έκανα γυμναστική 2 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα - άλλες φορές γυμναζόμουν και 4 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα - . Έκανα εμετούς, πείναγα πολύ και ζούσα με 6 καφέδες και μερικά πακέτα τσιγάρα τη μέρα. Από την υπερένταση που μου δημιουργούσαν οι καφέδες, έπαιρνα υπνωτικά για να κοιμηθώ. Υπήρχαν μέρες που κοιμόμουν μόνο 1 ώρα. Μπορεί μέσα σε ένα χρόνο να έχω κοιμηθεί καλά, μόνο 15 ώρες. Σε μια κοπέλα που μου είπε "θα πέθαινα" να σου μοιάσω" απάντησα: "Μετά από 20 χρόνια πείνας, απέκτησα 3 τρύπες στην καρδιά. Τα δόντια, τα νύχια και τα μαλλιά μου έπεσαν. Αυτό που έβλεπαν στις φωτογραφήσεις ήταν περούκες και ποστίζ που φρόντιζαν γι αυτά οι επαγγελματίες κομμωτές.

Σε όσους με ρωτούσαν έλεγα ότι έκανα υγιεινή διατροφή και έτρωγα πλιγούρι βρώμης, κοτόπουλο και λαχανικά".

Στα 44 της σήμερα η πανέμορφη Carre Otis, μετάνιωσε για όλα όσα της χάρισαν πλούτο και δόξα, αφού συνοδεύτηκαν από μια κατεστραμμένη υγεία. Έχει υποβληθεί σε χειρουργεία καρδιάς και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας από τα τόσα χρόνια κακής διατροφής.

 




FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR