counter

Τα trends της παραλίας στο OLGA's BLOG!

Τα trends της παραλίας στο OLGA's BLOG!
Τα trends της παραλίας στο OLGA's BLOG!

Κορίτσια μου γλυκά, αποκλειστικά και μόνο για σας ανέλαβα για λίγο χρέη μοντέλου (παρεμπιπτόντως δεν είναι εύκολη δουλειά όσο κι αν νομίζουμε κάτι τέτοιο) προκειμένου να σας δείξω τις δικές μου προτάσεις για παραλία που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!!!

Το μακιγιάζ και χτένισμα είναι by Όλγα Λαφαζάνη καθώς και το styling. Αν και στο τελευταίο κομμάτι δε δυσκολεύτηκα καθόλου γιατί η FULLAH SUGAH έχει τόσες επιλογές και τόσο ωραία ρούχα, που διάλεξα πολύ λίγα, συγκριτικά με την τεράστια ποικιλία, χρωμάτων και σχεδίων που διαθέτουν, αλλά... θα επανέλθω για να σας δείξω κι άλλα... Φωτογράφος μια καλή μου φίλη (ρετούς NO) και η αποστολή εξετελέσθη. Τώρα αν έγινε με επιτυχία περιμένω από εσάς να μου πείτε!

Παρακάτω σας προτείνω 6 διαφορετικά στυλ για όλα τα γούστα… αν και πιστεύω ότι μπορείτε να τα υποστηρίξετε όλα ανάλογα κάθε φορά με την περίπτωση… (Άλλο φοράμε αν πάμε στη Φολέγανδρο με το αγόρι μας. Άλλο στο Σχοινιά με την οικογένεια… για να τρέχεις να μαζεύεις τα κουβαδάκια χρειάζεσαι κάτι απλό και άνετο… άσε που ο άντρας σου σ' έχει δει και από την καλή και από την ανάποδη! Και τελείως διαφορετικό στη Μύκονο με φίλες προς αναζήτηση συντρόφου ή έστω για φλερτ… εκεί μέχρι και το ελαφρύ μακιγιάζ… ξέρετε αυτό που είμαι και δεν είμαι βαμμένη, το επιμελώς ατημέλητο που λέμε και για τα μαλλιά επιτρέπεται, μη σας πω επιβάλλεται!

Εγώ τουλάχιστον το παραδέχομαι! Εκείνα τα χρόνια, που όπως λέω και με τις φίλες μου, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, τίμησα δεόντως όλα τα στυλ!

  1. Το αθλητικό
  2. Το κυριλέ
  3. Το ρομαντικό
  4. Το σέξι
  5. Το άνετο
  6. Το νεανικό

 Άντε και καλό μας καλοκαίρι!!!

Σχετικό άρθρο... ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΜΟΥ  Όλγα Λαφαζάνη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR