counter

Το prive party της Μαρίας Μενούνος στην Αθήνα! Δείτε φωτογραφίες

Το prive party της Μαρίας Μενούνος στην Αθήνα! Δείτε φωτογραφίες
Το prive party της Μαρίας Μενούνος στην Αθήνα! Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ένα prive party διοργάνωσε η Μαρία Μενούνος το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, στο ιταλικό εστιατόριο Pausa, στο Μαρούσι.

Καλεσμένοι ήταν κυρίως δημοσιογράφοι τους οποίους ήθελε να τιμήσει και να συναντήσει από κοντά η Μαρία Μενούνος, κατά την παραμονή της στην Αθήνα με αφορμή την βάφτιση της Μάργκω Πατίτσα, κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα. Το κάλεσμα ήταν για τις 10 το βράδυ και η Μαρία Μενούνος έφτασε στο χώρο γύρω στις 11. Το εντυπωσιακό ήταν πως μαζί της είχε όλη την οικογένειά της, χωρίς να έχει ύφος σταρ και τουπέ. Πάντα δίπλα της ο σύντροφός της, Keven που φάνηκε ξετρελαμένος με την ελληνική φιλοξενία. Οι γονείς της Λίτσα και Κωνσταντίνος Μενούνος, έλαμπαν από ευτυχία και καμάρωναν για το παιδί τους, ενώ εκεί ήταν και οι θείοι της παρουσιάστριας. Όπως ήταν φυσικό, το "παρών" στην δεξίωση έδωσαν και οι κουμπάροι της Μαρίας, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας. Η Μαρία από τη στιγμή της άφιξής της στο πάρτι, δεν σταμάτησε να μιλά με τους προσκεκλημένους της, χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του FTHIS.GR και μίλησε για όλα. Το ρόλο της ως νονά στη βάφτιση της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα, τον πιθανό γάμο της με τον επί 15 χρόνια σύντροφό της Keven Undergaro, το ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα και το σημαντικότερο για όσους βρίσκονταν στο χώρο και την παρακολουθούσαν να μιλάει στην κάμερα μας, ήταν όταν έβαλε τα κλάματα και μου ζήτησε να σταματήσει η συνέντευξη. Λίγο μετά επέστρεψε και μου εξήγησε γιατί η ερώτηση που της απηύθηνα την «πόνεσε» τόσο πολύ.

Ακόμη στην κάμερά μας παραχώρησαν αποκλειστική συνέντευξη ο σύντροφός της Keven Undergaro, που μιλάει για τον γάμο τους, που θέλει να γίνει στην Ελλάδα και πώς στη χώρας μας θα ήθελε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Η μητέρα της που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της είναι τόσο διάσημη και τονίζει πώς αν είναι να προβληθεί η Ελλάδα, η Μαρία θα κάνει τον γάμο της στη χώρα μας.

Συνέντευξη στην κάμερα του FTHIS.GR παραχώρησε και η Μαριέττα Χρουσαλά. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τη βάφτιση της κόρης της αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες της ξεχωριστής βραδιάς, για τα κριτήρια που επέλεξε τις τρεις νονές (Μαρία Μενούνος, Σήλια Κριθαριώτη και Μαριγώ Λαιμού) και απαντά στις φήμες που την θέλουν να συζητά την επιστροφή της στην τηλεόραση του χρόνου με πρωινό στον ALPHA.

Το party συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με τους καλεσμένους να αποχωρούν γύρω στη μία το πρωί. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, τόσο η Μαρία Μενούνος όσο και η Μαριέττα Χρουσαλά, φορούσαν σαγιονάρες από την συλλογή της www.mariettasfantasy.gr , μιας και όπως είπε η Μαρία στην κάμερα της εκπομπής, δεν θα μπορούσε να φορέσει τίποτα άλλο μετά τις πολλές ώρες χορού στο πάρτυ αμέσως μετά την βάπτιση της Μάργκω!

Οι συνεντεύξεις θα προβληθούν στο www.fthis.gr την Τρίτη 18 Ιουνίου και την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR