counter

Απαντά γιατί επιμένει να δουλεύει ενώ η οικογένεια του άντρα της είναι ευκατάστατη

Απαντά γιατί επιμένει να δουλεύει ενώ η οικογένεια του άντρα της είναι ευκατάστατη
Απαντά γιατί επιμένει να δουλεύει ενώ η οικογένεια του άντρα της είναι ευκατάστατη

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Συνέντευξη στο Thema People και την Μαρία Λεμονιά παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τον λόγο που εργάζεται ενώ ζει σε ευκατάσταση οικογένεια.

"Ποια είναι η ευκατάστατη οικογένεια; Υπάρχουν ευκατάσταστες οικογένειες; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί να ήταν κάποτε η οικογένεια του άντρα μου, αλλά με την κρίση όλα τελούν υπό αίρεση. Πόσο να αντέξει ένας επιχειρηματίας που του χρωστά το κράτος ΦΠΑ, παλεύει να διατηρήσει κάποιες θέσεις εργασίας και χρηματοδοτεί συνεχώς την επιχείρηση από την τσέπη του; Όλοι έχουμε φτάσει στο όριο. Εγώ δουλεύω για να συντηρηθώ", λέει η Χατζηβασιλείου.

Η δημοσιογράφος σημειώνει πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδινε την εντύπωση πως δεν κάνει αυτή τη δουλειά για βιοποριστικούς λόγους. "Αναρωτιέμαι γιατί είχατε αυτή την εικόνα. Με είδατε ποτέ να κάνω παράλογα έξοδα, να κυκλοφορώ με αυτοκινητάρες, να πηγαίνω συνεχώς ταξίδια ή να εμφανίζομαι με σινιέ ρούχα; Έχω ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο εδώ κι έξι χρόνια, δεν το έχω αλλάξει και ούτε πρόκειται! Η εντύπωση που έχουν κάποιοι για μένα είναι λανθασμένη. Εγώ δουλεύω για να επιβιώσω", απάντησε η παρουσιάστρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR