counter

Έξαλλος ο Βασίλειος Κωστέτσος καταγγέλει στο FTHIS.GR: "Το φόρεμα της Ηλιάδη στην Eurovision ήταν κακή αντιγραφή από την κολεξιόν μου"

Έξαλλος ο Βασίλειος Κωστέτσος καταγγέλει στο FTHIS.GR: "Το φόρεμα της Ηλιάδη στην Eurovision ήταν κακή αντιγραφή από την κολεξιόν μου"
Έξαλλος ο Βασίλειος Κωστέτσος καταγγέλει στο FTHIS.GR: "Το φόρεμα της Ηλιάδη στην Eurovision ήταν κακή αντιγραφή από την κολεξιόν μου"

Βασίλειος Κωστέτσος

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Ο Βασίλειος Κωστέτσος εκεί που παρακολουθούσε χαλαρός την βραδιά του Ελληνικού τελικού της Eurovision, "βγήκε απο τα ρούχα του" όταν...αντίκρυσε τα ρούχα της Αγγελικής Ηλιάδη. Όπως υποστηρίζει ο σχεδιαστής που μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR το λευκό φόρεμα της τραγουδίστριας, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια κακή αντιγραφή δικού του σχεδίου!

Φόρεμα

"Δεν έχω καμία διάθεση να ανακατεύομαι με την Eurovision, αλλά δεν μπορώ να σιωπήσω.  Προσωπικά από τη φετινή διοργάνωση δεν είχα κανένα όφελος, καθώς  έχω συνεργαστεί, έχω ντύσει υποψηφίους και το έχω κάνει τέλεια προηγούμενες χρονιές" ανέφερε ο σχεδιαστής.

"Ειδικά με την Αγγελική Ηλιάδη, δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα, την έχω ντύσει, όπως όλη την ελληνική showbiz. Όμως το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντας zapping γιατί μου αρέσει να ενημερώνομαι για όλα, "έπεσα"  πάνω στην εμφάνιση της τραγουδίστριας στο διαγωνισμό και… φρίκαρα μόλις είδα την τουαλέτα της.

Εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Διότι το φόρεμά της, ήταν μια κανονική αντιγραφή δικής μου δημιουργίας από την κολεξιόν που παρουσίασα τον περασμένο Σεπτέμβριο, για το καλοκαίρι 2013.

Αυτός ο τύπος που την έντυσε, ξέρει μόνο να αντιγράφει. Έχει "κλέψει" σχέδια από διάσημους σχεδιαστές όπως από τους Dolce & Gabbana και όπως είδα, τελικά έφτασε και η δική μου σειρά! Βέβαια αυτομάτως με κάνει να νιώθω ακόμα πιο σημαντικός, αφού αντέγραψε και δική μου δημιουργία.

Όταν είσαι χρόνια στο χώρο της μόδας, όπως εγώ, οι γραμμές, τα υφάσματα και τα χρώματα από τις κάθε κολεξιόν είναι συγκεκριμένα. Το λευκό φόρεμα της Ηλιάδη λοιπόν, με τα βαθιά σκισίματα, είναι απομίμηση δημιουργίας μου, που ανέβασα ήδη στο twitter, για του λόγου το αληθές. 

Αλλά δυστυχώς, το μόνο που κατάφερε αυτός ο τύπος, ήταν μόνο μια αντιγραφή και μάλιστα κακή αντιγραφή. Ήταν "πράγμα", δεν ήταν φόρεμα.

Ξέρετε, τελικά, οι πολύ γνωστές τραγουδίστριες -για παράδειγμα- υπάρχουν φορές που "πέφτουν" θύματα κάποιων που "ασελγούν" πάνω τους στιλιστικά και το χειρότερο; Αυτός ο κάποιος, ο κάθε ατάλαντος, ξαφνικά "βαφτίζεται" συνάδελφός μου".

Ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος, κάνοντας ένα τελευταίο σχόλιο, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Δέσποινα Βανδή για την παρουσίαση, αλλά ήταν υπερβολικά αδύνατη, πράγμα που θεωρώ κακό πρότυπο… Αυτή η ολοφάνερη αδυναμία …αισθητικά, δεν ήταν παράδειγμα προς μίμηση για τις νέες κοπέλες. Πρέπει να πάρει κιλά, επειγόντως".

Το μόνο που απομένει είναι η απάντηση του σχεδιαστή του φορέματος Βρεττού Βρεττάκου. Όπως ας πούμε για ποια collection του, δημιούργησε ο ίδιος το φόρεμα που τελικά φόρεσε η Αγγελική Ηλιάδη; Προηγήθηκε αυτής του Βασίλειου Κωστέτσου ή ακολούθησε, μετά την επίδειξη του σχεδιαστή; Αλλά και κατά πόσο ο ίδιος διακρίνει ομοιότητες στα δύο φορέματα δεδομένου ότι το χρώμα, τα σκισίματα, η ζώνη, η γραμμή, το ύφος είναι ίδια. Αλλάζει όμως το μπούστο, τα μανίκια, η ανοιχτή πλάτη και το κέντημα με τα πετράδια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR