counter

Αγγελική Ηλιάδη: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να κατέβει υποψήφια με το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές

Αγγελική Ηλιάδη: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να κατέβει υποψήφια με το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές
Αγγελική Ηλιάδη: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να κατέβει υποψήφια με το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές

Yποψήφια στις Ευρωεκλογές με τον "Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό" (ΛΑΟΣ) του Φίλιππου Καμπούρη πρόκειται να κατέβει η Αγγελική Ηλιάδη, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στο "Πρωινό" και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική και να διεκδικήσει τη ψήφο του λαού για να μπει στην Ευρωβουλή.

"Η πρόταση να πολιτευτώ ήρθε και με χαροποίησε πάρα πολύ. Είχα την πρόθεση να πολιτευθώ κάποια στιγμή και το σκέφτομαι χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Φίλιππο Καμπούρη για την τιμή που μου έκανε.

Διαβάστε επίσης: Aγγελική Hλιάδη & Bέφα Aλεξιάδου: Υποψήφιες στις Eυρωεκλογές - Με ποιο κόμμα κατεβαίνουν;

Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να το κάνω και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω αυτό το ξεκίνημα. Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δουλειά μου, έχω καταφέρει κι έχω αναπτύξει με τις γυναίκες μία υπέροχη σχέση.

Ως εργαζόμενη γυναίκα, αλλά πρώτα και πάνω από όλα μητέρα, σκοπός μου είναι να ενισχύσω την παρουσία και τη φωνή της γυναίκας στο Ευρωκοινοβούλιο, γιατί θεωρώ εμείς οι πιο δυναμικές γυναίκες οφείλουμε να βγαίνουμε μπροστά και να συμπαρασύρουμε και τις υπόλοιπες, που ενδεχομένως δε γνωρίζουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους" ανέφερε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που έφεραν τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: "Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αλλαγή. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη στασιμότητα. Οφείλουμε να προχωράμε στη ζωή και να προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι".

Τέλος η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι οι δικοί της άνθρωποι έμαθαν τελευταία στιγμή για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, αλλά είναι δίπλα της και τη στηρίζουν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR