counter

Η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να κάνει με τον Ματέο, σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης! (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να κάνει με τον Ματέο, σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης! (Video)
Η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να κάνει με τον Ματέο, σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης! (Video)

Ελένη Μενεγάκη

 

Κάτι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη και το θέμα γάμος! Η σημερινή εκπομπή της είναι αφιερωμένη στον γάμο και οι συνεργάτες της όλο “σπόντες” της πετάνε για τα τραγούδια του γάμου και τα νυφικά, αλλά και η ίδια δεν πάει πίσω!

Μάλλον, η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να κάνει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης με τον Ματέο! Δεν εξηγείται, αλλιώς, το μεγάλο ενδιαφέρον της και οι αμέτρητες ερωτήσεις της παρουσιάστριας στην δικηγόρο που ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ερωτήσεις της ήταν καταιγιστικές και αμέτρητες! Ξεκίνησε η Ελένη την συνομιλία της θέλοντας να διευκρινίσει αν, αυτό το κεκαλυμμένο προγαμιαίο συμβόλαιο, το αναγνωρίζει ο νόμος. Συνέχισε τις ερωτήσεις, φέρνοντας σαν παράδειγμα τον εαυτό της, λέγοντας: "Εγώ έχω μια σχέση με έναν άνθρωπο και θέλουμε να είμαστε σαν παντρεμένοι, αλλά να μην είμαστε παντρεμένοι. Τι πρέπει να κάνουμε;”. Αφού πήρε την απάντηση από την δικηγόρο ,συνέχισε: “Για να καταλάβω, τι έξοδα έχει πόση ώρα κρατάει η διαδικασία;”. Έπειτα θέλησε να μάθει τι ακριβώς λέει αυτό το χαρτί και αν είναι προσυμφωνημένα από το ζευγάρι τα όσα γράφει μέσα ή αν τα αποφασίζει ο νόμος.

Το ενδιαφέρον της Ελένης για το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης κάλυψε όλες τις πτυχές μια σχέσης, όπως είναι η συμβίωση, χωρισμός, παιδιά, σύνταξη και θάνατο! “Αν ένα ζευγάρι θέλει να τελειώσει μια σχέση, τι γίνεται; Αν έχουμε κάνει και ένα παιδί μαζί και δεν το έχουμε γράψει μέσα στο σύμφωνο, τι δικαιώματα έχει;”. Τι θα γίνει όμως, αν πεθάνει ο ένας από τους δύο, θα πάρει τη σύνταξη ο άλλος ή τα παιδιά, αναρωτήθηκε  η παρουσιάστρια. Για το θέμα υιοθεσίας και το αν μπορεί να πάρει δάνειο ένα ζευγάρι με το σύμφωνο γάμου, ενδιαφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Αφού τελείωσε η ενδιαφέρουσα σύνδεση, η Ελένη είπε στους συνεργάτες της: "Για να τα ξέρουμε κι αυτά!".

Δείτε το βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR