counter

Μετά τα "20 χρόνια Φοίβος", ποιος ετοιμάζεται να κλείσει στάδιο για να γιορτάσει τα 30 χρόνια καριέρας του;

Μετά τα "20 χρόνια Φοίβος", ποιος ετοιμάζεται να κλείσει  στάδιο για να γιορτάσει τα 30 χρόνια καριέρας του;
Μετά τα "20 χρόνια Φοίβος", ποιος ετοιμάζεται να κλείσει στάδιο για να γιορτάσει τα 30 χρόνια καριέρας του;

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

«Σε δύο χρόνια κλείνω 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας», δηλώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος αποκλειστικά στο FTHIS.GR. «Αυτός είναι ο λόγος που ανεβάζω εδώ και καιρό φωτογραφίες από το αρχείο μου στο twitter. Έχω πολύ υλικό, έχω για να γεμίσω πάνω από 10 βιβλία».

Ο σχεδιαστής μόδας σκοπεύει να γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την 30χρονη πορεία του. Κι εδώ ακόμα μία φορά πρωτοπορεί: «Θα κλείσω ένα στάδιο, δεν έχω σκεφτεί ακόμα ποιο και θα κάνω ένα τεράστιο fashion show. Έχω ήδη δώσει σύρμα σε όλα τα super model που έχω συνεργαστεί  όλα αυτά τα χρόνια να μείνουν έτσι όπως είναι σήμερα. Να μην πάρουν γραμμάριο για να είναι τέλειες όταν θα φορέσουν τα ρούχα!».

Βασίλειος Κωστέτσος

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μιλά για μια πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας του, όταν συνεργάστηκε με την Δέσποινα Βανδή. «Το 2003 κάναμε με τον στυλίστα Τάσο Σωφρονίου για το περιοδικό Nitro, την πρώτη πολύ μεγάλη φωτογράφιση που έκανε η Δέσποινα Βανδή, ντυμένη για πρώτη φορά μόνο από Έλληνα σχεδιαστή. Μέχρι τότε, στις φωτογραφήσεις οι στυλίστες επέλεγαν ξένους σχεδιαστές και ρούχα εισαγωγής. Από τότε και μετά όλες οι τραγουδίστριες ξεκίνησαν να επιλέγουν Έλληνες. Απ’ όσο γνωρίζω ήταν απόφαση της Δέσποινας να φωτογραφηθεί με δικά μου ρούχα. Θεωρώ πως αυτό αποτέλεσε  μεγάλη στροφή στην ελληνική μόδα, δόθηκε έμφαση στους Έλληνες σχεδιαστές. Ειδικά στη φωτογραφία που είναι η Δέσποινα με το δεκανίκι, τα ψηλοτάκουνα και την επιγονατίδα λίγο πιο πάνω απ’ τον αστράγαλο, είναι  κάτι που είδαμε να κάνει η Lady Gaga πολύ αργότερα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR