counter

Κυκλοφορεί και το βράδυ με γυαλιά ηλίου γιατί...

Κυκλοφορεί και το βράδυ με γυαλιά ηλίου γιατί...
Κυκλοφορεί και το βράδυ με γυαλιά ηλίου γιατί...

Victoria Beckham

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Δύο πράγματα χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις της σχεδιάστριας Victoria Beckham: Η αγέλαστη έκφρασή της και τα μεγάλα κοκκάλα γυαλιά ηλίου που φοράει ακόμα και όταν είναι βράδυ.

Αφού στο πρώτο δόθηκε η απάντηση με τα δημοσιεύματα να λένε ότι δεν της αρέσει καθόλου το πρόσωπό της όταν χαμογελάει, τα σημερινά φωτογραφικά ντοκουμέντα δικαιολογούν και το δεύτερο.

Στη χτεσινή της εξόρμηση στα μαγαζιά, η 38χρονη Vivctoria εθεάθη μέσα στο γνωστό κατάστημα ρούχων "William Vintage" στην Marylebone Street του Λονδίνου χωρίς να φοράει τα μαύρα γυαλιά.

Μόλις μπήκε μέσα στο κατάστημα, που να σας ενημερώσουμε ότι μπορείς να μπεις μόνο κατόπιν ραντεβού, η Victoria κατέβασε τα γυαλιά της και αποκάλυψε τους μαύρους κύκλους στα μάτια της αποκαλύπτοντας και τον λόγο που δεν θέλει να την φωτογραφίζουν χωρίς αυτά. 

Βέβαια, η Victoria μόλις είχε προσγειωθεί στην αγγλική πρωτεύουσα από μια εξαντλητική 11ωρη πτήση από το Los Angeles, αλλά δεν περιμέναμε τόση κούραση! Πριν βγει από το μαγαζί η Victoria ανανέωσε το lip gloss της, έβαλε και πάλι τα γυαλιά της και ήταν έτοιμη για τα φλας των paparazzi.
Victoria Beckham

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR