counter

"Δεν ένιωθα άνετα δίπλα στον Tom Cruise". Και νέα συνέντευξη που "καρφώνει" τον πρώην σύζυγο

"Δεν ένιωθα άνετα δίπλα στον Tom Cruise".  Και νέα συνέντευξη που "καρφώνει" τον πρώην σύζυγο
"Δεν ένιωθα άνετα δίπλα στον Tom Cruise". Και νέα συνέντευξη που "καρφώνει" τον πρώην σύζυγο


Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Hοllywood. Όμως, η Nicole Kidman αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Tom Cruise προσπαθούσε να ανταπεξέλθει στα προβλήματα που δημιουργούσε η παγκόσμια φήμη του.

"Τα πρώτα χρόνια έλεγα, 'είμαι στο πλάι σου, κρατιέμαι από το μπράτσο σου και όλο αυτό είναι πολύ περίεργο'. Ήμουν ντροπαλή, απίστευτα ντροπαλή. Δεν ένιωθα καθόλου άνετα μαζί του. Ένιωθα άνετα μόνο στο σπίτι μας". 

Τις παραπάνω αποκαλύψεις έκανε η 45χρονη ηθοποιός στο τεύχος Νοεμβρίου του αμερικανικού Harper’s Bazaar και ακολουθεί την επίσης ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Who", πριν λίγες μέρες. Eκτός από την αποκαλυπτική συνέντευξη, η Kidman ειίπε το ναι και σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση. Η αυστραλέζα ηθοποιός έδειξε τα λεπτά της πόδια στο φακό του Terry Richardson, αλλά παραδέχτηκε ότι το σώμα της δεν είναι τέλειο.

"Είχα πάντει κοιλίτσα. Τώρα που είμαι 45 δεν λένε πια, είναι έγκυος, αλλά το έλεγαν όταν ήμουν μικρή. Είναι περίεργο που έχω κοιλιά, ενώ τα χέρια και τα πόδια μου είναι τόσο αδύνατα".

Η Kidman δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση της με τον συζυγό της Κeith Urban

"Για μένα ο Keith ήταν ωκεανός. Με έβγαλε προς τα έξω".

Η Nicole παραδέχτηκε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της ήθελε συντρόφους με πιο δυνατές προσωπικότητες από εκείνη. "Χρειάζομαι προστασία. Όλοι θέλουν να αισθάνονται ότι έχουν κάποιον να τους προσέχει, το ίδιο και εγώ".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR