counter

"Δεν μου έχει λείψει κανένας παρουσιαστής. Δεν θα ξανακάνω τηλεόραση στην Ελλάδα"

"Δεν μου έχει λείψει κανένας παρουσιαστής. Δεν θα ξανακάνω τηλεόραση στην Ελλάδα"
"Δεν μου έχει λείψει κανένας παρουσιαστής. Δεν θα ξανακάνω τηλεόραση στην Ελλάδα"

ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΜΕΓΑΚΛΗΣ

Από την Δήμητρα Δάρδα

Ο σκηνοθέτης "των μεγάλων επιτυχιών", όπως τον αποκαλούν, Μεγακλής Βιντιάδης, δεν ασχολείται πια με την τηλεόραση. Ή ακόμα καλύτερα με την ελληνική τηλεόραση. Δεν βλέπει ούτε τα δελτία ειδήσεων! Και εξηγεί το "γιατί" στο FTHIS.GR:

"Δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον τα προγράμματα των καναλιών. Ποια προγράμματα, θα μου πεις. Τελοσπάντων! Αυτά που υπάρχουν σήμερα, χθες, πέρυσι και ακόμα πιο πίσω. Γι' αυτό δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση. Δεν μου έχει λείψει και κανένας παρουσιαστής!" λέει ο Μεγακλής Βιντιάδης και συνεχίζει: "Σαφώς και έχω δεχτεί προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια, που απέχω συνειδητά, αλλά έχω αρνηθεί. Δεν θα ξανακάνω τηλεόραση στην Ελλάδα, αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι".

"Με την "πιπίλα" της κρίσης, όλοι χαμηλώνουν-ιδιαίτερα, στο χώρο των media- με ιδιαίτερη άνεση τα κασέ τους, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Εγώ γιατί, λοιπόν, να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Να εργαστώ σκληρά και να πληρωθώ ψίχουλα;  Και από την άλλη, έχεις και το κράτος που μπαίνει με το έτσι θέλω συνέταιρος στα εισοδήματα, βουλιάζοντας μας οικονομικά, με τους δεκάδες φόρους. Να μπεί, αλλά να βάλει κι εκείνο το χέρι στην τσέπη. Είμαι κάθετος. Δεν το αποδέχομαι προσωπικά. Αρνούμαι!», συνεχίζει ο Μεγακλής Βιντιάδης

Ποιες είναι, όμως οι πηγές του εισοδήματός του;

«Κατάγομαι από την Αίγυπτο και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ στο να δικτυωθώ τηλεοπτικά στη Μέση Ανατολή, στα Ενωμένα Εμιράτα "  εξηγεί.
"Εκεί εργάζομαι τα τελευταία χρόνια, ως σύμβουλος τηλεοπτικών παραγωγών και σκηνοθετώ live ψυχαγωγικές εκπομπές. Στο σύνολο απασχολούμαι έξι μήνες τον χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Αυριο, Κυριακή 28 Ιουλίου, ο Μεγακλής Βιντιάδης και η σύζυγός του Δήμητρα θα ταξιδέψουν με προορισμό τη Νότιο Γαλλία.

«Έχουμε πολλούς φίλους εκεί που μας φιλοξενούν. Γι αυτό πάμε κάθε καλοκαίρι.  Μένουμε στην πόλη Εζέ και κάνουμε συχνά, μικρές εξορμήσεις. Πηγαίνουμε στη Βενετία, στο Μονακό και κάποιες φορές στο Σαιν Τροπέ. Εκεί ηρεμούμε μακριά από τα «σκληρά» δελτία ειδήσεων. Εκεί ναι, να δω τηλεόραση και να το απολαύσω»!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR