counter

«Όποιος δεν θέλει να μπλεχτεί με τα ναρκωτικά, δεν μπλέκεται»

«Όποιος δεν θέλει να μπλεχτεί με τα ναρκωτικά, δεν μπλέκεται»
«Όποιος δεν θέλει να μπλεχτεί με τα ναρκωτικά, δεν μπλέκεται»

Αντύπας

Από τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο – Χαντζάκο.

Στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Αντύπας, το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουνίου 2012, καλεσμένος στο «Πρωινό mou».

Για τη σχέση του με τη γυναίκα του, Στέλλα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Είμαι 30 χρόνια παντρεμένος. Με την Στέλλα όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε πιο πολύ και πιστεύω ότι διεκδικεί ο ένας τον άλλον πιο πολύ. Πιστεύω πως αυτή είναι η επιτυχία στη σχέση», ενώ για τους «πειρασμούς» στη νύχτα ξεκαθάρισε: «Πριν τη Στέλλα, εντάξει… Μετά, από τη στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις οικογένεια αυτά τα ξεχνάς. Όταν είσαι 18 και 19 κάνεις τα απίθανα. Εγώ παντρεύτηκα 30 χρονών και από τη στιγμή που κάνεις οικογένεια κόβονται όλα».

Ο Αντύπας, μάλιστα, ξεχώρισε την Άντζελα Δημητρίου ως την πιο ωραία συνεργασία που έχει κάνει στην καριέρα του: «Με την Άντζελα Δημητρίου έχουμε δουλέψει πάρα πολλές φορές και ο κόσμος μας έχει αγαπήσει, έχουμε κάνει τεράστιες επιτυχίες. Με την Κατερίνα Στανίση, με την Τζένη Βάνου, τη Ρίτα Σακελαρίου, με τη Μπέλου, τον Τσιτσάνη…».

Ποιους θεωρεί ο ίδιος, όμως, τους διαδόχους του στην πίστα; «Ο Ρέμος μπορεί. Το έχει ο Ρέμος, αλλά εγκλωβίζεται στο ρεπερτόριό του που έχει μπαλάντες και τέτοια. Αλλά μπορεί να το κάνει αυτό ο Ρέμος. Δεν μπορεί ο Πλούταρχος, επειδή έχει εγκλωβιστεί και αυτός σε ένα άλλο ρεπερτόριο. Ο Μαζωνάκης μπορεί να το κάνει. Έχει πει κι αυτός ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια. Είναι ελάχιστοι που μπορούν. Πρέπει να το χεις δουλέψει χρόνια για να το κάνεις. Δεν μπορείς ξαφνικά να πεις στον Πλούταρχο να λέει τσιφτετέλια» ανέφερε ο ίδιος, ενώ για τις γυναίκες τραγουδίστριες πρόσθεσε: «Μου αρέσει η Πάολα πάρα πολύ! Έχει μία αυθεντικότητα και μια τεράστια εξέλιξη. Νομίζω και αυτός ο δίσκος που έκανε θα την πάει πολύ ψηλά. Είναι η ώρα της! Πιστεύω θα πάει πολύ καλά, είναι η νέα γενιά η καλύτερη. Μου αρέσει και η Νατάσα Θεοδωρίδου πάρα πολύ, σπουδαία φωνή η Νατάσα».

Όσο για τα κέρδη που είχε από τη δουλειά του, παραδέχτηκε: «Βέβαια, δόξα τω Θεώ. Έκανα σπίτια κλπ! […] Δεν είχα τέτοια πάθη. Ούτε τάβλια, ούτε τίποτα. Το ποδόσφαιρο μου ήταν η αδυναμία μου. Όσοι πήραν βέβαια ομάδα καταστραφήκαν. Βγήκαν από την πορεία τους. Δεν είχα ούτε πάθη, ούτε αδυναμία. Μου άρεσε η οικογένεια, είχα τους φίλους μου».

Τέλος, ο Αντύπας στα 56 του παραδέχτηκε πως έχει δει απογοητευτικά περιστατικά συναδέλφων του λόγω χρήσης ναρκωτικών: «Έχω δει ανθρώπους να πέφτουν κάτω, να κάνουν το σκυλάκι… Το πήρα από φόβο, κόκες και τέτοια πράγματα ποτέ. Δεν ξέρω τι κάνουν, το έχω ακούσει και εγώ. Αν κάποιος δεν θέλει να μπλεχτεί, δεν μπλέκεται. Αλλιώς θα ήμουνα μπλεγμένος».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR