Τι επιφυλάσσει το 2020 για όλα τα ζώδια; - Ζυγός

ΖΥΓΟΣ
23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Αυτή η χρονιά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις σας και τις αντοχές σας για να σας παραδώσει στην επόμενη που θα είναι βοηθητική για εσάς αλλά θα σας έχει εφοδιάσει και με ανθρώπους που θα είναι σύμμαχοι σας!

Οι υπερβολές είναι ένα θέμα που θα κληθείτε να διαχειριστείτε και ιδιαίτερα γύρω στις 12 Ιανουαρίου που ο Κρόνος συναντά τον Πλούτωνα σε μία συνάντηση που δεν αντέχει καμία ανοχή, αναβολή ή ακόμα και αναβλητικότητα.

Οι συναντήσεις του Δία με τον Πλούτωνα, στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου αλλά και στις 12 Νοεμβρίου, πυροδοτούν εκ νέου τις οικογενειακές καταστάσεις και απαιτούν από εσάς να πάρετε μία γενναία απόφαση που θα έχει και ένα είδος υπερβολής …

Εκτός των οικογενειακών και οι προσωπικές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν αυτή τη χρονιά, ειδικά αν έχετε μυστικά ή έχετε μία παράλληλη σχέση

Η καλή σας Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σας από 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου και θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο τα ερωτικά σας.

Να είστε προετοιμασμένοι για μία μακρά παραμονή του Άρη στο απέναντι από εσάς ζώδιο από 28 Ιουνίου έως το τέλος της χρονιάς γεγονός που θα σας αναγκάσει να είστε διαρκώς ανταγωνιστικοί!

Διάβασε περισσότερα στο www.astrologos.gr

Για άμεσες απαντήσεις για ένα μέλλον χωρίς μυστικά κάλεσε τώρα στο 14901

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
counter
MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne