Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Ταύρος

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου - 20 Μαίου

Γενικά

Αρκετά ταλαιπωρηθήκατε την προηγούμενη χρονιά με τα επαναλαμβανόμενα εμπόδια και το συνεχή αγώνα. Τη νέα χρονιά καιρός να πάρετε τα πάνω σας και να διεκδικήσετε με μεγαλύτερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα όνειρα σας. Είστε πια σε θέση να αποφασίσετε τι είναι σημαντικό για την ευημερία αλλά και την ευχαρίστηση σας. Άλλωστε για τα επόμενα 6 χρόνια και με τον Ουρανό να παραμένει στο ζώδιο σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ανεξαρτησία, ελευθερία, αισιοδοξία αλλά και δύναμη να πετύχετε τους στόχους σας στα εργασιακά. Παρόλο που γι’ αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά, θυσίες, αποφασιστικότητα και υπομονή εσείς φαίνεται να τα καταφέρνετε.

Εργασία και χρήμα

Ήδη εδώ και ένα χρόνο είστε σε εγρήγορση προκειμένου να κατακτήσετε και να φτάσετε τους στόχους σας στα εργασιακά. Δώστε ώθηση στην καριέρα σας και δουλέψτε γι’ αυτό χωρίς να περιμένετε τη νεράιδα με το χρυσό ραβδί. Παρόλο που η νέα χρονιά φέρνει ευκαιρίες και νέες προτάσεις συνεργασίας, εσείς φαίνεται να έρχεστε σε δύσκολη θέση, όχι γιατί δεν πιστεύετε στο διαφορετικό αλλά γιατί δεν μπορείτε να κινήστε σε γρήγορους και άμεσους ρυθμούς. Συμβουλή μου είναι να μην αφήσετε τίποτα και καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την εύνοια του Δία στο ζώδιο του Τοξότη. Συνειδητοποιήστε ότι δεχτήκατε να παραμείνετε για πολύ καιρό σε ανέντιμες καταστάσεις, γι’ αυτό δώστε μια γροθιά στο κατεστημένο και θέστε τους όρους σας. Ιδιαίτερα με τη δεύτερη ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου που αυξάνετε η προσωπική σας ισχύ και αποτελεσματικότητα, τολμήστε να προωθήσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα. Η στιγμή που κάθε φαντασίωση σας για επιτυχία δεν είναι ούτε τόσο άπιαστη, ούτε και τόσο μακριά.

Έρωτας

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους θα πρέπει αν είστε πολύ προσεκτικοί στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφο σας, κυρίως το πρώτο εξάμηνο. Η Αφροδίτη σας κλείνει το μάτι τον Απρίλιο και σας χαρίζει ξεγνοιασιά, διασκέδαση και τη δυνατότητα να μαγεύεται τους άλλους με την πρώτη ματιά. Αυτό λάβετε το υπόψη σας εσείς που είστε μόνοι και πετάξτε από πάνω σας αναστολές, παρελθόν και προκαταλήψεις. Εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση ή ένα γάμο είστε επιρρεπείς στην απιστία, γι’ αυτό το νου σας. Μη διακινδυνεύεται τη συναισθηματική σας σταθερότητα για περιπέτειες της μιας βραδιάς κι απ’ την ανάγκη σας να γευτείτε τα πάντα εδώ και τώρα. Μάθε πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 5 με 28/3, 7 έως 31/7 και 31/ 10 έως 20/11 που κυβερνά το τομέα των ερωτικών σου σε επηρεάζει τηλεφωνώντας στο 9016000619.

Υγεία

Ο αργός μεταβολισμός σας και η αγάπη σας για την καλή κουζίνα και μαγειρική, μπορεί να σας προσθέσει κάποια κιλάκια παραπάνω, γι’ αυτό φροντίστε να βάλετε άσκηση στην καθημερινότητα σας. Ωστόσο συνιστάται να αποφεύγεται την κατανάλωση τροφίμων που μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλή αρτηριακή πίεση. Στα μέσα Ιουλίου ενδέχεται να εμφανιστούν πονοκέφαλοι.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR