Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Σκορπιός

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου

Γενικά

Το 2019 είναι μια χρονιά που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακτήσετε τα όσα θεωρείτε πως έχετε χάσει τα δυο προηγούμενα έτη. Έτσι θεωρείστε απ’ τους ευνοημένους και τυχερούς. Ο Κρόνος στο ζώδιο του Αιγόκερου σας καλεί να εστιάσετε στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε με τους άλλους και έτσι να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Να διαχωρίσετε τα σημαντικά από τα ασήμαντα και να ακολουθήσετε καινούργιες τακτικές και επιχειρήματα.

Εργασία και χρήμα

Καιρός να κατασταλάξετε στο τι τελικά θέλετε να επιτύχετε στα εργασιακά και να βρείτε το δρόμο σας ενώ ταυτόχρονα να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να διακριθείτε, να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας αλλά να μπορέσετε να βγάλετε και επιπλέον χρήματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τις πληγές της προηγούμενης χρονιάς! Πολλοί από εσάς θα δεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και έτσι θα μπορέσετε να ταξιδέψετε να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα και να προσθέσετε νέο σασπένς στη ζωή σας. Φανείτε λίγο πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τα διαστήματα των εκλείψεων του έτους που γίνονται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις (6 Ιανουαρίου, 2 και 16 Ιουλίου και 26 Δεκεμβρίου) που πιθανόν να νιώσετε έντονα την ανάγκη για απόδραση και την τάση φυγής από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ενώ ταυτόχρονα οι εκλείψεις δημιουργούν κραδασμούς και αβεβαιότητα στα εργασιακά. Διαχωρίστε το συναίσθημα απ’ την πρακτικότητα και υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας με κάθε τρόπο. Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσετε να τα διαχειρίζεστε με σύνεση.

Έρωτας

Αυτή η χρονιά φέρνει απρόσμενες αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες, γι’ αυτό βρείτε και διατηρήστε τις ισορροπίες σας. Προσοχή χρειάζεται ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος λόγω του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, που θα προκαλέσει εντάσεις και πιθανές ρήξεις στην οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα χωρίς να είστε εσείς οι ίδιοι προετοιμασμένοι. Κατά τα άλλα η συναισθηματική σας ζωή θα σας εμπνεύσει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε ταυτόχρονα σας δίνετε και η δυνατότητα να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Όσο για εσάς που είστε μόνοι… φροντίστε όλο το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο να ανανεωθείτε εμφανισιακά και ψυχολογικά, μιας και φαίνεται να έρχεστε στο προσκήνιο. Από τη μια η γοητεία σας και απ’ την άλλη η έντονη κοινωνικότητα σας φέρνει ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή σας. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος φέρνει αναπάντεχες επανασυνδέσεις και μάλιστα με πολύ καλύτερες πλέον προοπτικές. Στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου φροντίζοντας να φέρει νέα πρόσωπα στο περιβάλλον σας τα οποία θα γεμίσουν τα «κενά» που άφησε η απομάκρυνση κάποιων άλλων. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου θα σου δημιουργήσει πολλά αδιέξοδα και την ανάγκη να διεκδικήσεις περισσότερα στον έρωτα. Κάλεσε στο 9016000619 και μην το αντιμετωπίζεις μόνος σου.

Υγεία

Αν ταλαιπωρείστε από κάποια θέματα υγείας το νέο έτος φέρνει ανακούφιση και σίγουρα βελτίωση . Φροντίστε γόνατα και αρθρώσεις και φροντίστε να προσθέσετε άσκηση στην καθημερινότητα σας, ενώ η σωστή διατροφή θα πρέπει να γίνει συνήθεια.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR