Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Παρθένος

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Γενικά

Το 2019 θα είναι ένα έτος ευθυνών και ευχάριστων αλλαγών στους περισσότερους τομείς της ζωής σας η οποία θα διαρκέσει και για τα επόμενα έξη χρόνια. Γι’ αυτό ξεκινήστε αισιόδοξα τη χρονιά σας και χαρείτε μιας και οι ευθύνες και οι νέες αρμοδιότητες είναι κάτι που και σας αρέσει πολύ και μπορεί να αποδώσει τα καλύτερα. 

Εργασία και χρήμα

Το κομμάτι εργασίας και καριέρας σας φέτος θα αποσπάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος σας, μιας και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο γραφείο, θα συναναστραφείτε περισσότερο με συνεργάτες παρά με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων τις περιόδους των εκλείψεων, που θολώνει λιγάκι την κρίση σας αλλά και το τοπίο γύρω σας με απρόσμενα γεγονότα να εναλλάσσουν διαρκώς τα δεδομένα. Κυρίως η άνοιξη σας δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα και τις πληγές των προηγούμενων ετών. Από την άλλη και η παρουσία του Δία στο ζώδιο του τολμηρού και αισιόδοξου Τοξότη, τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και παρόλη την κούραση [ την οποία αντέχετε] καταφέρνετε να επωφεληθείτε. Οι απώλειες και οι ζημιές των προηγούμενων χρόνων στα οικονομικά θα απορροφήσουν αρκετό από το τρέχον εισόδημά σας κι έτσι έρχεστε η μια η άλλη. Η δυνατότητα που σας δίνετε όμως να απαλλαγείτε από παλιές οφειλές είναι κάτι πολύ σημαντικό για τα επόμενα χρόνια.

Έρωτας

Ο τομέας των συναισθηματικών και του έρωτα φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσάς τη νέα χρονιά, τόσο για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση όσο και για εσάς που είστε μόνοι. Ο Ποσειδώνας που κυριαρχεί στους Ιχθύες φέρνει νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή σας, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε εσείς που ακόμα παλεύεται με τη μοναξιά. Μόνο προσέξτε και μην εξιδανικεύεται τόσο εύκολα κάθε καινούργια γνωριμία. Ο Δίας από την άλλη επαναφέρει κακοθαμένες καταστάσεις του παρελθόντος στο προσκήνιο. Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κρατήσετε στη ζωή σας και που θα βάλετε μια τελεία και να κοιτάξετε μπροστά. Σε κάθε περίπτωση η νέα χρονιά θα σας αποκαταστήσει συναισθηματικά με τον καλύτερο τρόπο. Η κατανόηση και η αρμονία χαρακτηρίζει τη σχέση με το σύντροφο σας. Δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες και δουλέψτε για τη σχέση σας που φαίνεται να έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες. Προσέξτε ιδιαίτερα την τάση σας για κυριαρχία και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τους δικούς σας κανόνες. Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί δεόντως απ’ την πλευρά του. Πώς θα λάβεις τα μαθήματα του Κρόνου από το ζώδιο του Αιγόκερου που συνδέετε με το συναίσθημα σου; Κάλεσε στο 9016000619.

Υγεία

Αποφύγετε να φθείρετε την υγεία σας εξ αιτίας της ευαισθησίας σας στις αντιδράσεις των άλλων. Μην παραμελείτε την ξεκούραση και την ψυχαγωγία σας, την φυσική σας άσκηση και τα ευχάριστα ταξίδια.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR