Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Καρκίνος

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Γενικά


Ο Κρόνος σας αναγκάζει αυτή τη χρονιά να αντιμετωπίσετε φυσικούς περιορισμούς, να αναδιαμορφώσετε την εικόνα του εαυτού σας και να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη. Όπως και πέρυσι, αυτό είναι ένα έτος για να «κάνετε το σωστό» ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε. Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου 2019 δίνετε μεγάλη έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και στα συναισθηματικά ζητήματα, [πάντα ένα μεγάλο ενδιαφέρον για εσάς , αλλά τώρα ακόμα περισσότερο]. Μια νέα περίοδο ψυχολογικής ανάπτυξης ξεκινά για εσάς.

Εργασία και χρήμα

Πολλά πράγματα συμβαίνουν γύρω σας και ίσως να νιώσετε ότι σηκώνετε τα βάρη του κόσμου στους ώμους σας. Όμως να είστε σίγουροι πως η νέα χρονιά θα λειτουργήσει σαν εφαλτήριο για την καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 19 Απριλίου φέρνει αλλαγές στην καριέρα σας, κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι από τις 10 έως τις 21 Ιουλίου. Αλλαγές που αν τις διαχειριστείτε και εκμεταλλευτείτε σωστά μπορούν να σας απογειώσουν. Όσοι ψάχνεται εργασία είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα βοηθηθείτε ιδιαίτερα από το οικογενειακό και άμεσο φιλικό σας περιβάλλον, ενώ όσοι έχετε μια δική σας επιχείρηση κοιτάξτε γύρω σας και δώστε ευκαιρίες σε δικούς σας ανθρώπους. Έτσι και θα στηρίξετε και θα σας στηρίξουν. Περιστασιακές δυσκολίες προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε παροδικά τους πρώτους μήνες του χρόνου και λίγο το καλοκαίρι. Σε γενικές γραμμές όμως να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι τουλάχιστον την προηγούμενη χρονιά. Οι εκλείψεις σας καλούν να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των οικονομικών σας και να αποφύγετε ανοίγματα. Αντίθετα φροντίστε μέχρι και τον Απρίλιο, να βάλετε σε μια τάξη αν όχι να απαλλαγείτε, από παλιές οικονομικές οφειλές σας. Αυτό θα σας δώσει μια μεγάλη ανάσα.

Έρωτας και οικογένεια

Η νέα χρονιά είναι πιθανό να αυξήσει δραματικά την ανάγκη σας να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και της ζωής των ανθρώπων γύρω σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ισχυρή αντίδραση στις σχέσεις σας, με έντονους αγώνες εξουσίας και συγκρούσεις. Ωστόσο, μέσω της αντιπαράθεσης και των αγώνων εξουσίας, λαμβάνει χώρα η εξέλιξη της ψυχής. Μάθετε πώς να χειρίζεστε τη δική σας δύναμη μέσα στις σχέσεις. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη στάση σας για τα δικά σας δικαιώματα χωρίς να ελέγχετε τους άλλους. Η Σεληνιακή έκλειψη της 21ης ​​Ιανουαρίου που έρχεται έξι μήνες από την ημέρα των γενεθλίων σας αντιπροσωπεύει μια επαναφορά των στόχων σχέσης σας. Δίνει επίσης μια ισορροπημένη και συναισθηματική προοπτική στους προσωπικούς στόχους σας. Αυτή είναι μια καλή Σεληνιακή έκλειψη για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να ενεργοποιήσετε μια υπάρχουσα. Ωστόσο, αυτή η Σεληνιακή έκλειψη θα μπορούσε να φέρει απροσδόκητα γεγονότα και ειδήσεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον. Η ζωή μπορεί να φαίνεται πιο ταραχώδη και γρήγορη από ό, τι πριν. Η υπομονή, ο αυτοέλεγχος, η προσαρμοστικότητα και ο ανοιχτός νους θα σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε από τις νέες ευκαιρίες που προκύπτουν από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Αν θέλεις να μάθεις πως ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα από τη θέση τους στον Αιγόκερο θα επηρεάσει την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή κάλεσε στο 9016000619.

Υγεία

Ο Κρόνος δοκιμάζει τη δομή του σώματός σας και την συμπεριφορά του παρελθόντος ενώ παραμένει στο σύμβολο σας. Εάν προκύψουν προβλήματα υγείας είναι πιθανό να έχουν αναπτυχθεί για κάποιο χρονικό διάστημα ή σχετίζονται με ένα προγενέστερο πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος μπορεί να δείξει μια ανισορροπία και η διατροφή σας μπορεί να χρειαστεί να εξεταστεί.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR