Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Δίδυμοι

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΔΙΔΥΜΟΙ
21 Μαίου - 21 Ιουνίου

Γενικά

Για εσάς τους Διδύμους φαίνονται πιο λαμπερά και κυρίως πιο αισιόδοξα τα πράγματα απ’ ότι τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια. Η νοημοσύνη και η πνευματική σας ευφυΐα σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στη ζωή σας και μάλιστα στους περισσότερους τομείς.

Εργασία και χρήμα

Η χρονιά ξεκινά με μια θετική εικόνα για τους επαγγελματικούς σας στόχους και τις επιδιώξεις σας. Άλλωστε είστε γεννημένοι για να πετυχαίνετε τους στόχους σας πάση θυσία αρκεί να τους πιστέψετε. Έτσι δείχνει ότι μέχρι και τον Απρίλιο θα πρέπει να είστε σε απόλυτη εγρήγορση και ετοιμότητα. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα σας [προσόν που έχετε απ’ τη μέρα που γεννηθήκατε] και τολμήστε νέα επιχειρήματα. Έστω κι αν αυτά δεν τα γνωρίζετε αρκετά. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη και που συμβαίνει κάθε δώδεκα χρόνια, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σας ευνοεί. Αρκεί να πατάτε γερά στα πόδια σας και τη γη, να μην παρασύρεστε απ’ τη δική σας αισιοδοξία και στο κάτω – κάτω την πάντα καλή σας πρόθεση. Όσο για τα οικονομικά πάντα θα πρέπει να έχετε κάποιων δίπλα σας να σας συγκρατεί και να σας μαζεύει. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε τα διαστήματα των εκλείψεων που θα σας φέρνουν τα πάνω – κάτω, μιας και εκκρεμότητες του παρελθόντος χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Σκεφτείτε τα λάθη του παρελθόντος και προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες που δυστυχώς ισχύουν για όλους. Πάντως το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει μια ανάκαμψη και αύξηση των εσόδων σας μέσα απ’ την προσωπική σας όμως προσπάθεια και προσαρμογή.

Έρωτας

Η αγάπη και η κοινωνική σας ζωή έχουν υποστεί βαθιές και μεταμορφωτικές αλλαγές εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη διάστημα, τουλάχιστον μέχρι να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κατασταλάξετε στο ποιες τελικά είναι δικές σας οι ανάγκες. Οι παλαιοί πόνοι σας είναι απλώς πόρτες για βαθύτερη γνώση και κατανόηση και θα πρέπει να τις κλείσετε οριστικά. Μια ήδη υπάρχουσα σχέση σας πιθανά να βρίσκεται σε κρίση για το λόγο του ότι κουβαλάτε ακόμα πληγές και απωθημένα του παρελθόντος. Οι απαιτήσεις των προσωπικών σας υποθέσεων έθεσαν σε δοκιμασία τη σχέση με το σύντροφο σας, όμως πλέον φαίνεστε αποφασισμένοι να διανείμετε σωστά τους χρόνους σας και να αλλάξετε τις προτεραιότητες σας. Για εσάς που είστε μόνοι – ες προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις και ευνοϊκές αλλαγές. Η ώρα που θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα είναι πλέον πολύ κοντά. Σκεφτείτε πολύ σοβαρά βέβαια αν αξίζει πραγματικά τον κόπο να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στα άτομα του παρελθόντος που επανέρχεται και τα μπερδέματα στο χώρο εργασίας σας. Το 2019 είναι η χρονιά της αναζήτησης και της χαράς στα συναισθηματικά. Αν θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί και τι ρόλο θα παίξει ο έρωτας στη ζωή σου κάλεσε στο 9016000619.

Υγεία

Η υγεία σας είναι πιο λεπτό θέμα τη νέα χρονιά καθώς τρεις πλανήτες ο Πλούτωνας, ο Ουρανός και ο Δίας σας κάνουν αγχώδεις και ανυπόμονους. Μην αδιαφορείτε εάν έχετε κάποιες ενοχλήσεις. Έναν έλεγχο πότε – πότε θεωρείστε τον απαραίτητο, κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι 23 Μάιου έως 2 Ιουνίου.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR