counter

Οι κινήσεις των πλανητών για τον Οκτώβριο 2020 - Πως επηρεάζονται τα ζώδια;

Οι κινήσεις των πλανητών για τον Οκτώβριο 2020 - Πως επηρεάζονται τα ζώδια;

O Οκτώβριος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς, ένας μήνας που στη διάρκεια του έχουμε να δούμε αλλά και να περιμένουμε πολλά με το πρώτο μισό του μήνα να είναι αφιερωμένο κυρίως στο να οργανώσουμε τη ζωή μας με τέτοιο τρόπο που θα μας επιτρέψει να ασχοληθούμε σοβαρά με την επαγγελματική μας εξέλιξη και τους στόχους μας που η αλήθεια είναι χρειάζονται αρκετή προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν μιας και ο Άρης στον Κριό και σε ανάδρομη πορεία δεν καταλαβαίνει από υπομονή και συνεχή προσπάθεια.

Στο δεύτερο μισό του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό αλλά και την Αφροδίτη να περνά αργότερα στο ίδιο ζώδιο θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή και τα ερωτικά μας. Η ανάδρομη πορεία μάλιστα του Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στη ζωή μας ένα πάθος από τα παλιά!

Τα φεγγάρια του μήνα

Ο Οκτώβριος έχει δύο Πανσελήνους, με την πρώτη που πραγματοποιείται την Πέμπτη 1 του μήνα στο ζώδιο του Κριού να προσπαθεί να ολοκληρώσει υποθέσεις που καθυστερούν καιρό αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Ζυγό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να προωθήσουμε θέματα που αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις και την ειρήνη και την αρμονία μέσα σε αυτές, αν και ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο από ότι πιστεύουμε για να τα καταφέρουμε.  

 Τι συγκλονιστικό φέρνει ο Οκτώβριος στη ζωή σου;  Κάλεσε τώρα στο 901 6000 618 μίλησε τώρα με τους έγκυρους αστρολόγους μας και μάθε με κάθε λεπτομέρεια τι αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Η Πανσέληνος στον Ταύρο που θα λάβει χώρα στις 31/10 προσπαθεί να βάλει κάποιες σταθερές βάσεις στη ζωή μας αλλά ο Ουρανός απέναντί της βάζει εμπόδια… Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για ανατροπές και αλλαγές που δεν περιμένουμε.

 Αστρολογικές όψεις Οκτωβρίου 2020

 • 3/10 - Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και ο έρωτας περιορίζεται σε κανόνες και πλαίσια που δεν του επιτρέπουν να εκφραστεί σε όλη του την ένταση
 • 4/10 - Πλούτωνας σε ορθή πορεία: Μετά από μια μακρά περίοδο ενδοσκόπησης κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις για να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές
 • 7/10 - Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό: Ημέρα με πολλά απρόοπτα και ανατροπές που δεν επιτρέπουν κανένα προγραμματισμό!
 • 9/11- Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Σκληρή και δύσκολη όψη, που δημιουργεί πολλά νεύρα και εντάσεις ενώ κανείς δεν υποχωρεί στις απαιτήσεις του άλλου.
 • 11/10 - Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό: Ξαφνικές συναντήσεις, νέες ερωτικές γνωριμίες αμφίβολης όμως διάρκειας και εύνοια στα οικονομικά. 
 • 11/10 - Ήλιος τετράγωνο με Δία: Υπερβολές στη συμπεριφορά και περιττές κινήσεις εντυπωσιασμού ενώ δεν λείπουν και αχρείαστα έξοδα.
 • 12/10 - Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη: Υπέροχη ημέρα για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, να λύσουμε παρεξηγήσεις, να σταθεροποιήσουμε σχέσεις.
 • 12/10 - Δίας σε εξάγωνο με Ποσειδώνα:  Μια ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει στην επιφάνεια τα λεπτότερα συναισθήματα και την αλληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπο
 • 14/10 - Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού: Προσοχή σε μετακινήσεις, αγορές ηλεκτρονικών ειδών ή μέσων μεταφοράς. Έλλειψη εμπιστοσύνης στις επαφές μας και συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μπροστά σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σε βάζει σε σκέψη με τις υποσχέσεις του… Κάλεσε τώρα στο 901 6000 427 και πάρε τις πιο σωστές συμβουλές από τους έγκυρους αστρολόγους -συνεργάτες του www. astrologos.gr

 • 14/10 - Ήλιος αντίθεση με Άρη: Εριστική συμπεριφορά και ανταγωνιστική διάθεση μπλοκάρουν τις επαφές μας. Σημαντικές αποφάσεις καλό είναι να αποφεύγονται.
 • 15/10 - Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα: Εκρήξεις θυμού και άσχημες συμπεριφορές και προσπάθεια εκμετάλλευσης των πιο αδύναμων συναισθηματικά.  
 • 18/10 - Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο: Μια όψη που φέρνει κούραση χωρίς αποτέλεσμα ενώ οι επαφές με μεγαλύτερα άτομα δεν έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
 • 18/10 - Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Πολλές ανασφάλειες που δεν μπορούν να καλυφθούν παρά τις προσπάθειες των  κοντινών μας ανθρώπων.
 • 19/10 - Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία: Μια πολύ τυχερή όψη που δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη! Προσοχή στις σπατάλες, οικονομικής και συναισθηματικής φύσης.
 • 19/10 - Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό: Δυσκολίες στην επικοινωνία, προβλήματα σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ανατροπές σχεδίων.
 • 19/10 - Άρης τετράγωνο Δία: Υπερβολική αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας έχει σαν αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη και να δρούμε βιαστικά, χωρίς σχέδιο! 
 • 22/10 - Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Εύνοια σε οικονομικές επενδύσεις, ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών μας. Πιθανές συνεργασίες θα είναι πολύ αποδοτικές!
 • 23/10- Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό: Νέες συναρπαστικές γνωριμίες αλλά και ερωτική ανανέωση για τους δεσμευμένους!
 • 24/10 - Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνο: Εύνοια σε συνεργασίες, σταθεροποίηση σχέσεων, επαγγελματική αναγνώριση και στήριξη από πρόσωπα ισχύος.
 • 25/10 - Ήλιος σύνοδος Ερμή: Μια ημέρα που μπορούμε να αναλύσουμε με σαφήνεια τις θέσεις μας και να γίνουν κατανοητές και αποδεκτές από τους συνομιλητές μας.
 • 28/10 - Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό: Σε θέση κυριαρχίας η Αφροδίτη ευνοεί όλες τις σχέσεις και ιδιαίτερα τις συναισθηματικές. Τυχόν προβλήματα και διενέξεις με τους αγαπημένους μας μπορούν να λυθούν πολύ εύκολα.
 • 28/10 - Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία περνά στον Ζυγό: Σχέσεις και συνεργασίες εξετάζονται εκ νέου και θέλουμε να ζήσουμε και πάλι όμορφες στιγμές του παρελθόντος.
 • 31/10 - Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό: Παρεμβάσεις τρίτων προσώπων σε προσωπικές μας υποθέσεις αλλάζουν τα δεδομένα και προκαλούν προβλήματα.

Πηγή: Astrologos.gr

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne