counter

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου- Ανατροπές, χωρισμοί και στο βάθος νέοι έρωτες…

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου- Ανατροπές, χωρισμοί  και στο βάθος νέοι έρωτες…
Οι αστρολογικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου- Ανατροπές, χωρισμοί και στο βάθος νέοι έρωτες…

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας οργάνωσης και προετοιμασίας για τις πολύ σημαντικές πλανητικές αλλαγές που πρόκειται να έρθουν. Είναι ένας μήνας που θα μας βοηθήσει να κάνουμε τις κινήσεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να κινηθούμε με μεγαλύτερη ελευθερία αλλά θα μας φέρει και αντιμέτωπους με προκλήσεις, αλλαγές και ανατροπές που ο τρόπος που θα τις αντιμετωπίσουμε θα επηρεάσει και την αντίληψη που έχουμε για τον εαυτό μας και την αυτοπεποίθηση μας.

Την αρχή κάνει στις 4/2 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, μια όψη που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα καθώς φέρνει πίεση, νεύρα και δυσκολίες, αλλά και κάποιες περίεργες καταστάσεις ή ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ελέγξουμε ή να επηρεάσουμε. Τα ζώδια του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου-του 2ου κυρίως δεκαημέρου- είναι εκείνα που θα ζήσουν τις μεγαλύτερες ανατροπές.

Ακολουθεί την επόμενη ημέρα (5/2) το τετράγωνο Αφροδίτης- Άρη που επηρεάζει κυρίως την προσωπική-ερωτική μας ζωή! Το πάθος, ο φλογερός έρωτας, ο ενθουσιασμός και οι συναισθηματικές υπερβολές  εναλλάσσονται με τη ζήλεια, τη ένταση, τις εγωιστικές συμπεριφορές και την προσπάθεια επιβολής στο ερωτικό μας ταίρι. Τα ζώδια των Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου και Ιχθύων του 1ου δεκαημέρου είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη όψη. 

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 22/2 φέρνει αποκαλύψεις που αναστατώνουν για άλλη μια φορά τις ζωές των Ταύρων-Λεόντων-Σκορπιών και Υδροχόων του δευτέρου δεκαημέρου. Τα ζώδια αυτά θα  πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά στις ενέργειες, τη συμπεριφορά αλλά και τις αποφάσεις τους.

Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του Φεβρουαρίου

Από τις 22/2 ως το τέλος του μήνα είναι το πιο ευνοϊκό διάστημα για τα  επαγγελματικά  και τα οικονομικά μας, ενώ τη ίδια περίοδο η τύχη δείχνει την εύνοια της σε όσους το επιδιώξουν.

Καλύτερες ημέρες για τα ερωτικά μας είναι τα διαστήματα 3-6/2, 9/2, 13-17/2, 19/2, 26-28/2.

Οι δύσκολες τώρα ημέρες είτε για τα ερωτικά μας είτε για κάποια οικογενειακά θέματα είναι :1-3/2, 11&12/2, 16/2, 25/2, 28/2.

Προσοχή σε ατυχήματα και θέματα υγείας θα πρέπει να δείξουμε από 2-6/2 &19-21/2.

Θέσεις Πλανητών

Ο Ερμής, στις 11/2 κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου εμπλουτίζοντας την επικοινωνία και τις επαφές μας με έξυπνες ιδέες, έμπνευση και πρωτοτυπία, φιλικότητα και αμεσότητα ενώ αντισταθμίζει την έλλειψη συναισθήματος με τη ικανότητα να βλέπουμε τις καταστάσεις στις σωστές τους διαστάσεις! Τα  ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) είναι αυτά που θα έχουν μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία! 

Ο Ήλιος μετακινείται στους Ιχθύς στις 19/2 ρίχνοντας τους τόνους , περιορίζοντας τις απαιτήσεις, αυξάνοντας τις ονειροπολήσεις. Είναι ένα διάστημα που η ευαισθησία, η διαίσθηση και ο ρομαντισμός κυριαρχούν στις εκδηλώσεις μας ενώ έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες αλλά και Παρθένοι είναι τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ήλιου.

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει στις 20/2 τους ρομαντικούς Ιχθύς για να περάσει στο ζωηρό και ενθουσιώδες ζώδιο του Κριού παροτρύνοντας όλους όσοι αναζητούν τον έρωτα να πάρουν πρωτοβουλίες και να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των επιθυμιών τους. Προσοχή στις εγωιστικές συμπεριφορές και τις βιαστικές αποφάσεις που οδηγούν σε λάθη. Κριοί, Τοξότες, Λέοντες είναι τα ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη κινητικότητα στην ερωτική τους ζωή!

Τα φεγγάρια του μήνα

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 5/2 στο ζώδιο του Λέοντα, με τη δύσκολη συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο να φέρνει δυσκολίες, προβλήματα, ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά μας, εντάσεις, νεύρα και διαφωνίες στην συναισθηματική μας ζωή, ίσως και ξαφνικούς χωρισμούς για κάποιες σχέσεις που ήδη αντιμετώπιζαν προβλήματα που θα ενταθούν το διάστημα αυτό. Βέβαια, δεν λείψουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που επηρεάζονται ιδιαίτερα!

Στις 20/2 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, μια καλή Σελήνη, που μετά τα δύσκολα, τις αναταράξεις και τις ανατροπές έρχεται να μας δώσει χαρά και ικανοποίηση! Τώρα είναι η στιγμή να κλείσουμε οριστικά τη πόρτα στο παρελθόν και σε ότι αυτό κουβαλά. Νέοι έρωτες και καινούργιες γνωριμίες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι της αγάπης! Βέβαια, η ευαισθησία θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτό το διάστημα, όπως και η ανάγκη μας να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, τρυφερότητα και χαρά. Προσοχή, ίσως λόγω αυτής της ανάγκης να επενδύσουμε στους λάθος ανθρώπους. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα, αν και όλα τα ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο!  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR