counter

Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο σήμερα! Πως θα επηρεάσει το κάθε Ζώδιο;

Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο σήμερα! Πως θα επηρεάσει το κάθε Ζώδιο;
Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο σήμερα! Πως θα επηρεάσει το κάθε Ζώδιο;

Δείτε πως θα επηρεάσει το κάθε Ζώδιο η συγκεκριμένη έκλειψη σελήνης στον Καρκίνο

Κριός

Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα έρχονται σε πρώτη μοίρα με αυτήν τη σεληνιακή έκλειψη. Θα έχουν αρκετά πιεστικό χαρακτήρα, αφού φαίνεται πως κάποιες καταστάσεις έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και αναμένονται ισχυρές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις διενέξεις, αν και δεν είναι εύκολο όταν στριμώχνεστε από τις απαιτήσεις των άλλων. Ωστόσο τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν, θα συμβάλλουν στην απαραίτητη αναδιάρθρωση και στα νέα ξεκινήματα που είναι αναγκαία σε αυτούς τους τομείς.

Ταύρος

Σε επικοινωνιακά κυρίως θέματα εστιάζεται αυτή η έκλειψη αφού έχετε μια «μονοκόμματη» στάση απέναντι σε κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις. Προσπαθείτε να αποφύγετε κάποια γεγονότα που δεν σας ικανοποιούν αλλά τα βλέπετε ήδη να πλησιάζουν, έστω και αν ακόμα συγκαλύπτονται πίσω από φράσεις και συμπεριφορές που προσπαθούν να προετοιμάσουν το έδαφος. Ωστόσο δεν φαίνεστε διατεθειμένοι να κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς και ανταποδίδετε στα ίσα. Δείξτε προσοχή σε μετακινήσεις όπως επίσης σε θέματα σπουδών.

Δίδυμοι

Διανύετε μια περίοδο πολύ αντιφατική, αφού φαίνεστε ιδιαίτερα μαχητικοί και διεκδικητικοί στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ωστόσο αυτή δεν είναι ολόκληρη η εικόνα, αφού εσωτερικά βιώνετε έντονες διαδικασίες μετασχηματισμού, προσπαθώντας μάλλον με επώδυνο τρόπο, να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας αλλά και για τους άλλους. Στα οικονομικά αναγκάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αλλάζουν ολοκληρωτικά όλη τη στρατηγική και τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη της έκλειψης να βρίσκεται στο ζώδιό σας, είστε στην πρώτη γραμμή επιρροής! Οι εντάσεις είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα, αφού με κάποια πρόσωπα πολύ σημαντικά στη ζωή σας, έχετε φτάσει σε σημείο που η συνεννόηση είναι πια πολύ δύσκολη. Αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία τους χωρίς ενοχές, ξέροντας πως οι πραγματικές σχέσεις αντέχουν στο χρόνο και τις δυσκολίες και επανέρχονται αργά ή γρήγορα στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Λέων

Ο γνωστός δυναμισμός σας μπορεί να μην είναι τόσο εμφανής αυτό το διάστημα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είστε εντελώς «παροπλισμένοι». Απλά κρατάτε χαμηλά τους τόνους εισχωρώντας σε πιο εσωτερικές διαδικασίες και δημιουργώντας αλλαγές που δεν είναι άμεσα εμφανείς, αλλά έχουν πολύ δυνατή επίδραση σε βάθος χρόνου. Η κατανόηση και η αποδοχή κάποιων στοιχείων του εαυτού σας μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά αυτή αποδεσμεύει τις δημιουργικές δυνάμεις προς κάθε κατεύθυνση!

Παρθένος

Στα ερωτικά επικεντρώνεται αυτή η έκλειψη αλλά και στις σχέσεις με κάποιους ανθρώπους ή «χώρους» που μάλλον έχετε αρχίσει να δυσανασχετείτε μέσα σε αυτούς. Ζήλια, παιχνίδια εξουσίας, ψυχολογικός πόλεμος, είναι τα χαρακτηριστικά γύρω από τα οποία περιστρέφονται οι ενέργειές σας ή οι ενέργειες των άλλων προς εσάς. Μην προσπαθείτε να «τεστάρετε» τις αντιδράσεις τους με δοκιμασίες που τους βάζετε. Η αμφιβολία που ήδη έχετε γι αυτούς, είναι αρκετή για να δηλητηριάζει τη σχέση σας και δύσκολα θα αλλάξει, ακόμη και αν περάσουν τις δοκιμασίες!

Ζυγός

Έχετε υιοθετήσει μια ιδιαίτερα αυταρχική συμπεριφορά, ιδίως με τα πρόσωπα που έχετε την οικειότητα να το κάνετε. Αιτία γι αυτήν είναι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που διαιωνίζονται και ξαναέρχονται συνεχώς στην επιφάνεια προσαυξημένες. Δεν έχει σημασία αν έχετε δίκιο, αν είστε οι αδικημένοι της υπόθεσης ή αν δε σας αναγνωρίζουν όσα έχετε κάνει γι αυτούς. Σημασία έχει πως από όλη αυτήν την κατάσταση, πάλι εσείς θα χάσετε τα περισσότερα και πρώτα τον εαυτό σας τιμωρείτε!

Σκορπιός

Έχετε πολλά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις αλλά δεν πρόκειται να τις πάρετε αν δεν αλλάξετε ριζικά στάση και αν δεν αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις από τις οποίες αρνείστε πεισματικά να μετακινηθείτε. Ενίοτε προσπαθείτε και να τις επιβάλλετε, αποκλείοντας έτσι τον εαυτό σας από χρήσιμες πληροφορίες που έρχονται αλλά δεν μπορείτε να τις διακρίνετε. Τα «σημάδια» από το «σύμπαν» έρχονται και αν δεν τα λάβετε υπόψη σας, θα γίνουν εντονότερα μέχρι να σας αναγκάσουν να τα αποδεχτείτε.

Τοξότης

 Αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε αυτά που θεωρείτε σωστά και αυτά που είναι πραγματικά αναγκαία. Η εύρεση της «χρυσής τομής» δεν είναι εύκολη, αφού διέπεστε από τη λογική του «όλα ή τίποτα». Κάποια από αυτά είναι καθαρά πρακτικά και πιέζουν να πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Μάλλον πρέπει να βάλετε στην άκρη αυτά που θα θεωρούσατε «ιδανικά» και να δώσετε προτεραιότητα σε αυτά που είναι εφικτά. Σε κάθε περίπτωση όμως, οδηγείστε από κάποια γεγονότα που σας περιορίζουν και δεν σηκώνουν αναβολές!

Αιγόκερως

Η έκλειψη γίνεται στον δικό σας άξονα και ασφαλώς είναι εξαιρετικά σημαντική! Σας επηρεάζει σε όλους τους τομείς και θα οδηγήσει σε νέες ισορροπίες, ιδιαίτερα στη σχέση σας με κάποια σημαντικά για εσάς πρόσωπα, αφού όμως πρώτα γίνουν τα απαραίτητα δύσκολα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Να θυμάστε πως κάθε εχθρική κίνηση εναντίον κάποιου άλλου, στρέφεται ταυτόχρονα εναντίον σας, αφού έχετε να κάνετε με πρόσωπα που είστε άμεσα εξαρτημένοι από αυτά. Μην εστιάζετε λοιπόν στη νίκη, ακόμη δε περισσότερο στη συντριβή του αντιπάλου. Απλά αφήστε την κατάσταση να εκτονωθεί, κρατώντας μια τίμια στάση.

Υδροχόος

Τα συναισθήματα γίνονται έντονα και πιεστικά, δύσκολα όμως να μπορείτε να τα ξεκαθαρίσετε, με αποτέλεσμα η δυσφορία να μεγαλώνει, χωρίς να μπορείτε να την αντιμετωπίσετε. Προστριβές ή ένταση στη δουλειά αποτελούν πιθανά αίτια και μπορεί να εκδηλωθούν ψυχοσωματικά στην υγεία σας. Δώστε προσοχή σε συμπεριφορές άλλων, γιατί μπορεί να περνάνε «μηνύματα», που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, επειδή πιθανόν να τα βρείτε μπροστά σας. Αν είναι δύσκολο να σκεφτείτε λογικά εγκαταλείποντας κάποιες προσκολλήσεις, προσπαθήστε τουλάχιστον να λειτουργήσετε πρακτικά!

Ιχθύες

Η ένταση στα ερωτικά ξεκινά από τη διάθεση επιβολής που υπάρχει εκατέρωθεν. Ίσως τα πραγματικά αίτια να βρίσκονται σε κάποια γεγονότα του παρελθόντος, όχι απαραίτητα του κοντινού, που έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια ή ακόμη χειρότερα, έλλειψη εμπιστοσύνης. Η κατάσταση «σιγοβράζει» χωρίς ευθείες αντιπαραθέσεις, οι οποίες όμως δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ωστόσο είναι καλύτερες από τις έμμεσες νύξεις ή τις παρασκηνιακές ενέργειες, αφού θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τα πράγματα και θα προχωρήσετε σε μια νέα εποχή.

Πηγή: astrologos.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR