counter

Δίας: Η θέση του στο γενέθλιο χάρτη μας και τι εκφράζει

Δίας: Η θέση του στο γενέθλιο χάρτη μας και τι εκφράζει
Δίας: Η θέση του στο γενέθλιο χάρτη μας και τι εκφράζει

Δίας στον Κριό:

Με το Δία στο Κριό είστε ένα άτομο φιλοσοφημένο και λογικό, έχετε προοδευτικές απόψεις, είστε γενναιόδωρος με τους γύρω σας και αρκετά φιλόδοξος! Είστε ένα άτομο ιδανικό για υπεύθυνες θέσεις ή θέσεις εξουσίας, μιας και έχετε πρωτοπόρες ιδέες, οι πράξεις αποσκοπούν στην πρόοδο και την βελτίωση της θέσης του συνόλου, είστε ειλικρινής και σοβαρός, έχετε όμως και πνευματική καλλιέργεια. Δεν είναι σπάνιο, άτομα με αυτή τη θέση να κάνουν δύο δουλειές ταυτόχρονα ή να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και την ωρίμανση στόχους και επιδιώξεις. Κέρδη μπορείτε να αποκομίσετε από τα ταξίδια, τις θρησκευτικές επαφές ή σχέσεις, ακόμη και μέσω νομικής διόδου ή από τη δικηγορία. Με τον Δία σε κακή θέση πρόκειται για άτομο εγωκεντρικό, που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι το προσωπικό του συμφέρον και η προσωπική του ικανοποίηση.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στον Ταύρο:

Ο Δίας στο Ταύρο χαρακτηρίζει ένα άτομο φιλάνθρωπο και φιλοσοφημένο, με σταθερές κοινωνικές αξίες και θρησκευτικές πεποιθήσεις, δίκαιο, γενναιόδωρο, ειρηνικό αλλά και επιφυλακτικό στην επαφή με τους γύρω του. Πρόκειται για ένα άτομο ικανό να αγαπήσει και να αφοσιωθεί, αγαπά το σπίτι του και αποφεύγει τις αλλαγές σ' αυτό, ενώ ταξιδεύει μόνο εάν υπάρχει συγκεκριμένος και σοβαρός λόγος. Υλικά αποκτήματα ή κέρδη μπορεί να αποκομίσει μέσα από τη δραστηριοποίηση του σε κοινωνικές ομάδες και συνεταιρισμούς ή μέσα από τα πνευματικά του επιτεύγματα. Δεν είναι σπάνιο να έρχονται στα χέρια του χρήματα από δωρεές, κληρονομιές, ακόμη και το χρηματιστήριο ή από ένα καλό γάμο. Σε κακή θέση ο Δίας μπορεί να σας φέρει ζημίες αντί για κέρδη!

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στους Διδύμους:

Με το Δία στους Διδύμους  είστε ένα άτομο συμπαθητικό, φιλάνθρωπο, ένα άτομο που χαρακτηρίζεται από βαθιές ανθρωπιστικές αξίες, φιλικό στους τρόπους και έμπιστο. Είστε ένα άτομο που αγαπά τα ταξίδια, τις προκλήσεις, πνευματικές ή μη, και την πρωτοτυπία. Έχετε ένα εξαιρετικό μυαλό με μαθηματικές ικανότητες, αλλά δεν είναι σπάνιες οι στιγμές ανησυχίας και αβεβαιότητας. Επιτυχία μπορείτε να καταγράψετε εάν ασχοληθείτε με τη συγγραφή και τις εκδόσεις, αλλά και με την έρευνα. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε δύο γάμους, αλλά υπάρχει και το σενάριο να προχωρήσετε σε ερωτική σχέση με συγγενικό πρόσωπο. Εάν η θέση του Δία δεν είναι καλή, μπορεί να υπάρξουν στη ζωή σας στιγμές με ξαφνικές δυσκολίες ή ζημίες στον οικονομικό τομέα, καθώς και μεγάλες αντιπαλότητες ή εχθρότητες χωρίς προφανή λόγο και αιτία.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στον Καρκίνο:

Πρόκειται για ένα άτομο με έμφυτη καλοσύνη, γενναιοδωρία και φιλάνθρωπο χαρακτήρα, ένα άτομο που έχει κέφι για ζωή και ισχυρά προστατευτικά ένστικτα προς τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αγαπά το φαγητό, το μαγείρεμα και τη σπιτική ζωή  και είναι ένα άτομο που το συναίσθημα ξεχειλίζει, ένα άτομο ευσυγκίνητο. Δεν έχει σαφή άποψη και θέση για πολλά σοβαρά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και σε θέματα πίστης, ενώ θα πρέπει να προσπαθήσει να αναπτύξει περισσότερο τόσο τη διαίσθηση του, όσο και τη φαντασία του. Επαγγελματικά θα έχει μια εξαιρετική πορεία σαν αρχαιολόγος ή σαν παλαιοπώλης – αντικέρ, ενώ εάν ο Δίας του είναι σε κακή θέση, έχει την τάση να προσκολλάται σε όσους μπορούν να του προκαλέσουν έντονες συγκινήσεις.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στον Λέοντα:

Με το Δία στο Λέοντα είστε ένα άτομο με δημιουργικά ταλέντα, καλές διοικητικές ικανότητες, ευσυνείδητο, αλλά πολύ φιλύποπτο με τους γύρω σας. Εάν ξεπεράσετε όμως την έμφυτη επιφυλακτικότητα σας, αφοσιώνεστε στους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, είστε πρόθυμοι να τους παρέχετε τη βοήθεια σας και χαρακτηρίζεστε από λογική και φρόνηση. Έχετε πολύ καλή επαφή με τα παιδιά και τους νέους και αποκτάτε συχνά και οι ίδιοι πολλά παιδιά.  Έχετε όμως και πολύ μεγάλες φιλοδοξίες! Αγαπάτε τα μεγαλεία  και έχετε μια ροπή στην επίδειξη, που πολλές φορές εκδηλώνεται με θεατρινισμό. Τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν και μπορείτε να καταγράψετε επιτυχίες έχουν σχέση με το θέατρο και γενικά με διανοητικές και καλλιτεχνικές ασχολίες. Εάν σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε, θα προτιμούσατε μια θέση μονιμότητας στο δημόσιο με προοπτικές για μεγάλα αξιώματα. Σε κακή θέση ο Δίας σας κάνει υπερβολικό, απρόθυμο αλλά και υπερφίαλο, προκειμένου να δημιουργήσετε αίσθηση στους γύρω σας.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στην Παρθένο:

Όταν ο Δίας βρίσκεται στην Παρθένο στο γενέθλιο χάρτη μας, αυτή η θέση υποδηλώνει ένα άτομο έντιμο, εκλεκτικό και αρκετά επιφυλακτικό με τους γύρω του, τους οποίους επιλέγει, όταν μπορεί, πολύ προσεκτικά και μετά από μακρά παρατήρηση και έρευνα. Είναι ένας κλασσικός διανοητικός τύπος και είναι ιδιαίτερα ικανός για επιστημονική δουλειά. Είναι όμως και πολύ υλιστής! Μπορεί να καταγράψει επιτυχίες στις δουλειές του και να αποκομίσει κέρδη από το εμπόριο ή ακόμη και από την επιστήμη ή τις τέχνες. Ο γάμος του θα είναι ίσως λίγο περίεργος, υπό την έννοια ότι πολλές φορές επιλέγει ένα κατώτερο από αυτόν ταίρι. Όταν ο Δίας βρίσκεται σε κακή θέση μπορούν να εμφανιστούν πολλά προβλήματα υγείας (στο αίμα, το συκώτι, τα έντερα και τους γοφούς), να υπάρχει δυσκολία συγκέντρωσης και οι ζημιές από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες να είναι συχνές.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στον Ζυγό:

Με τον Δία στο Ζυγό μιλάμε για ένα άτομο που είναι μετριοπαθές, ειλικρινές και σοβαρό. Είναι ένα φιλειρηνικό άτομο που απεχθάνεται την αδικία και είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης, πολύ κοινωνικό, ευσυνείδητο και ευσπλαχνικό. Λατρεύει τα ταξίδια, τη μουσικά και γενικά τις τέχνες. Ο γάμος του είναι συνήθως πετυχημένος και οι απόγονοι του αυτό που λέμε «καλά παιδιά», παιδιά δηλαδή με καλή ανατροφή και τρόπους. Επαγγελματικά μπορεί να καταγράψει επιτυχίες και να βγάλει πολλά χρήματα εάν ασχοληθεί με τη γυναίκα, με το εμπόριο ή ακόμη και μέσα από την υπαλληλική ιεραρχία, μια και πάντοτε θα υπάρχει ένας ισχυρός φίλος ή προστάτης που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα του και θα τον προωθεί. Όταν ο Δίας βρίσκεται σε δύσκολη όψη θα έχει να αντιμετωπίσει συχνά την εχθρότητα και την προδοσία από γυναίκες, φίλους ή και συνεταίρους, ενώ θα πρέπει να περιμένει και προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στον Σκορπιό:

Ο Δίας στο Σκορπιό μας προϊδεάζει για ένα άτομο που έχει πολύ ισχυρή θέληση, επιμονή και τεράστια φιλοδοξία! Είναι ένα άτομο πολύ δραστήριο, αποφατικό στις κινήσεις του και επιθετικό στο τρόπο που θα διεκδικήσει το κάθε τι. Είναι δημιουργικό αλλά και καταστροφικό ταυτόχρονα! Ψάχνει και μαθαίνει μυστικά που αφορούν την τιμή και υπόληψη των άλλων, για να προικίσει τη φαρέτρα με τα όπλα του, για κάθε ενδεχόμενο. Σ αυτό τον βοηθούν οι παράξενες και «ύποπτες» διασυνδέσεις του. Του αρέσουν τα μηχανήματα, τον ενδιαφέρουν τα χημικά πειράματα και τον ελκύουν οι ψυχικές έρευνες, ενώ δεν αποκλείεται να έχει σχέσεις και διασυνδέσεις με κυβερνητικά στελέχη ή υπηρεσίες. Σε κακή θέση ο Δίας θα του φέρει ισχυρούς εχθρούς, ζημιές από ύποπτες δραστηριότητες, έριδες, διαμάχες και ατυχίες. Είναι πολύ πιθανό να υποφέρει από κληρονομικές αρρώστιες, να έχει κάποιας μορφής καρδιοπάθεια ή να κινδυνεύσει από δηλητηριάσεις. Υπάρχει ο κίνδυνος πνιγμού, αλλά και πιθανά μια πρόωρη απώλεια ενός απογόνου.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στον Τοξότη:

Πρόκειται για ένα άτομο έντιμο, δίκαιο και ευγενικό. Είναι ένα συμπαθητικό εκ πρώτης όψεως άτομο, ένας ανθρωπιστής κατά βάθος, συμπονετικός με τους συνανθρώπους του και κυρίως με τους δικούς του ανθρώπους. Έχει ανοιχτό μυαλό, ευρύ πνεύμα και φιλελεύθερες απόψεις. Αγαπά τα ταξίδια και την περιπέτεια, από τα οποία φροντίζει να αποκομίζει εμπειρίες και γνώσεις. Οι γνώσεις για ένα άτομο με αυτή τη θέση δεν αποκτώνται από τη μελέτη, αλλά μέσα από το βίωμα. Είναι άτομο ελεύθερο και ανεξάρτητο και δεν θα ανεχτεί σε καμία περίπτωση περιορισμό της προσωπικής του ελευθερίας. Ο μόνο τρόπος για να παραμείνει σε μια σχέση είναι να μην αισθάνεται περιορισμένο. Πολύ συχνά έχει προφητικές ικανότητες ή αυξημένη διαίσθηση, που με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο έντονη. Εάν ο Δίας του εμπλέκεται σε κακή όψη, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει δυσάρεστες καταστάσεις σε κοινωνικό επίπεδο.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στον Αιγόκερω:

Η θέση αυτή του Δία μας προϊδεάζει για ένα άτομο σοβαρό, προσγειωμένο και πολύ επίμονο στις επιδιώξεις του. Είναι δημιουργικό, εφευρετικό όταν αντιμετωπίζει προβλήματα, συμπαραστέκεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις στενοχώριες των φίλων του και είναι πολύ φιλόδοξο. Με την εργατικότητα του κερδίζει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των γύρω του και με την πάροδο των χρόνων κερδίζει σε δύναμη και καταξίωση. Καταγράφει επιτυχίες στην καριέρα του, ότι και αν επιλέξει να κάνει, και είναι πολύ οικονόμος στη διαχείριση των χρημάτων του. Ο γάμος του πολύ πιθανό να είναι το αποτέλεσμα άμεσης ή έμμεσης επιρροής από την οικογένεια του και δεν αποκλείεται να αυξήσει την περιουσία του από μια κληρονομιά ή από την συνεισφορά του πατέρα του. Εάν ο Δίας του είναι σε κακή θέση θα πρόκειται για ένα άτομο φιλάργυρο, ένα άτομο που δεν θα εμπιστεύεται εύκολα τους γύρω του και που θα καταφεύγει εύκολα σε ανορθόδοξες μεθόδους για να πετύχει αυτό που θέλει. Παρόλα αυτά δεν θα αποφύγει τα πολλά εμπόδια και τα προβλήματα στη δουλειά του.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στον Υδροχόο:

Πρόκειται για ένα άτομο που αδιαφορεί για την απλή, καθημερινή ζωή, μια και είναι εξαιρετικά φιλοσοφημένος. Έχει ανώτερη διανόηση, τον ενδιαφέρουν τα ασυνήθιστα πράγματα και οι μελέτες, και κυνηγάει την πρωτοτυπία και την πρωτοπορία στη ζωή του. Ωστόσο είναι άτομο εύθυμο και συμπαθητικό, με πολλούς και καλούς φίλους και έντονη κοινωνική ζωή. Δεν δυσκολεύεται να υποχωρήσει όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και διακρίνεται για τα φιλάνθρωπα αισθήματα του. Τον έλκουν οι επιστήμες, η φιλοσοφία και οι κλασσικές τέχνες. Έχει πολύ συχνά ισχυρή διαίσθηση και κέρδη μπορεί να αποκομίσει από δουλειές που έχουν σχέση με το κοινωνικό σύνολο ή αυτές που απαιτούν ιδιαίτερες ψυχικές ικανότητες. Με τον Δία όμως σε κακή θέση πρόκειται για ένα άτομο εγωκεντρικό και άπληστο, που δεν το έχει σε τίποτε να πατήσει πάνω σε πτώματα για να φτάσει στο στόχο του.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

Δίας στους Ιχθείς:

Είναι μια θέση που χαρακτηρίζει ένα άτομο με πολλά προσόντα! Είναι άτομο μελετηρό, απλό και κοινωνικό, αγαπά τόσο τους συνανθρώπους του όσο και τα ζώα, επιδίδεται σε φιλανθρωπίες και βοηθάει τους αδύνατους και τους δυστυχισμένους αυτού του κόσμου. Είναι ευσυγκίνητος, ιδεαλιστής, με πλούσιο ψυχισμό και ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Ενδιαφέρεται συχνά για τον αποκρυφισμό και τα παράξενα ή παράδοξα φαινόμενα, βλέπει προφητικά όνειρα ή έχει αποκαλυπτικά οράματα. Στη ζωή του θα δεχτεί την εύνοια των γύρω του, θα τιμηθεί για την προσφορά του και θα θητεύσει σε υψηλές θέσεις. Τα μακρινά ταξίδια, κυρίως τα θαλασσινά, θα καθορίσουν τη τύχη του!  Εξαιρετική τύχη έχει εάν ασχοληθεί με τη θάλασσα, μια και τα καράβια θα του φέρουν πολλά λεφτά, μπορεί όμως να κερδίσει σημαντικά ποσά από μεταλλευτικές επιχειρήσεις. Εάν ο Δίας του είναι σε κακή όμως όψη, τότε μιλάμε για ένα άτομο που θα υποφέρει από την αγάπη και θα πάθει ζημίες από οικονομικές δοσοληψίες, θα αποζητά την άνεση και την διασκέδαση στη ζωή του και θα είναι αδρανής, χωρίς φιλοδοξίες και αδιάφορος για ότι συμβαίνει γύρω του.

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513217.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR