counter

Βλαντιμίρ Πούτιν: Παρανοϊκός ή Μεγαλομανής; Το ωροσκόπιο του έχει την απάντηση...

Βλαντιμίρ Πούτιν: Παρανοϊκός ή Μεγαλομανής; Το ωροσκόπιο του έχει την απάντηση...
Βλαντιμίρ Πούτιν: Παρανοϊκός ή Μεγαλομανής; Το ωροσκόπιο του έχει την απάντηση...

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, από πολύ μικρός ήξερε τι ήταν αυτό που ήθελε από τη ζωή του: Να αποκτήσει δύναμη, δύναμη , δύναμη τόσο μεγάλη δύναμη που κανείς να μην μπορεί να  του φερθεί άσχημα και πολύ περισσότερο να τον ελέγξει ή να του επιβληθεί!  Στη διαμόρφωση αυτής της εσωτερικής του ανάγκης μεγάλο ρόλο έπαιξαν βέβαια τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά είναι σίγουρο ότι στον τρόπο που αντιμετώπισε αυτές τις δυσκολίες καθοριστικός παράγοντας ήταν και το ωροσκόπιο του: Ζυγός με Ωροσκόπο Σκορπιό!

Βλαντιμίρ Πούτιν - Ένας καθόλου ήσυχος Ζυγός

Μπορεί οι Ζυγοί να θεωρούνται από τα πιο ήρεμα ζώδια, αλλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει έναν ωροσκόπο στον Σκορπιό που τον κάνει ιδιαίτερα μαχητικό, δυναμικό, αποφασιστικό και πάνω από όλα επίμονο στην ολοκλήρωση των στόχων του! Για τον Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αδύνατο να ξεχάσει οποιονδήποτε και οτιδήποτε τον πόνεσε και τον πλήγωσε. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα που υπάρχει στο ωροσκόπιο του και μιλά για μια επιμονή πέρα από τα όρια στο να καταφέρει τα όσα έχει βάλει στο μυαλό του μπορούμε -εν μέρει- να κατανοήσουμε  την καταστροφική συμπεριφορά που επιδεικνύει τις τελευταίες ημέρες .

Είναι σίγουρο πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Ποσειδώνα στον 12ο οίκο του, ξέρει να κρατά μυστικά τα όνειρα, τους πόθους και τις προσδοκίες του και να δουλεύει παρασκηνιακά και μακροχρόνια για την εκπλήρωση τους. Αγαπά τη χώρα του και πολύ θα ήθελε να τη δει και πάλι υπερδύναμη όπως ήταν στα νεανικά του χρόνια αλλά η αγάπη αυτή δεν είναι ανιδιοτελής…  Γνωρίζει πως αν η χώρα του γίνει μεγάλη και τρανή και η δύναμή της αναγνωριστεί από όλον τον κόσμο ΑΥΤΟΣ θα έχει κατακτήσει μια λαμπρή θέση στην ιστορία της και σίγουρα στις καρδιές του λαού του. Και με τον Πλούτωνα στον Λέοντα και τον 10ο οίκο του  η έκφραση που λέγεται για αυτόν «Πούτιν, ο τσάρος της Ρωσίας» του προκαλεί τουλάχιστον μεγάλη ευχαρίστηση αν όχι την απόλυτη ικανοποίηση!

Ουκρανία

Η επίθεση στην Ουκρανία δεν ήταν μια τυχαία κίνηση. Η Ουκρανία, σύμφωνα με την ημέρα διακήρυξης της ανεξαρτησίας της (1/12/1991) ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη και ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει Άρη στον Τοξότη, όψη που δείχνει μια δική του εμμονή με τη χώρα αυτή, αλλά και μια επιθετικότητα απέναντι της που ψάχνει αφορμή να εκδηλωθεί.  Γενικότερα ο Άρης στον Τοξότη δείχνει μια αγάπη στις ξένες χώρες και τους ξένους πολιτισμούς, αλλά ειδικά στην περίπτωση του Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να δείχνει και μια επιθυμία για να κατακτήσει άλλες χώρες  με οποιοδήποτε τρόπο, ακόμη και με τη βία. (Μάλλον στο μυαλό του Βλαντιμίρ Πούτιν υπάρχει και συνέχεια για περαιτέρω εξάπλωση..)  Και δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε τα χειρότερα; Ευτυχώς όχι!

Αχτίδα ελπίδας

Το Σάββατο πραγματοποιείται μια μεγάλη σύνοδος μεταξύ Ήλιου-Δία-Ποσειδώνα στο ιδεαλιστικό και ανθρωπιστικό  ζώδιο των Ιχθύων, το ζώδιο που είναι πιο κοντά στον Θεό, αυτή την Ανώτερη Δύναμη που επηρεάζει πάντα προς το καλό τις ζωές  μας. Η σύνοδος λοιπόν αυτή δίνει βάσιμες ελπίδες ότι θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός, οι δυο πλευρές θα προσπαθήσουν για την ειρήνη και τελικά να βρεθεί μια λύση που θα αφήσει τους απλούς ανθρώπους να συνεχίσουν τις ζωές τους.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα ξεχάσει τους στόχους του για μια μεγάλη Ρωσία! Απλά θα είναι μια κίνηση στρατηγική που θα του επιτρέψει να καταστρώσει νέα σχέδια τα οποία θα βάλει σε δράση αργότερα…Τα σχέδια αυτά μπορεί να μην είναι πολεμικά, αλλά το πιο πιθανό να είναι η "κατάκτηση"  μέσω της οικονομικής ανάπτυξης της Ουκρανίας που θα περνά μέσα από την Ρωσία και φυσικά τις αποφάσεις του «Τσάρου» Βλαντιμίρ Πούτιν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR