counter

Άρης και Αφροδίτη μετακινούνται στον Υδροχόο - Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Άρης και Αφροδίτη μετακινούνται στον Υδροχόο - Ποια ζώδια επηρεάζονται;
Άρης και Αφροδίτη μετακινούνται στον Υδροχόο - Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Ερωτικά παιχνίδια μέσω εγκεφάλου

Την Κυριακή 6.3.2022 Άρης και Αφροδίτη περνούν μαζί στο ζώδιο του Υδροχόου και ως το τέλος του μήνα που θα διαρκέσει αυτή τους η συμπόρευση  θα δούμε τον έρωτα με άλλα μάτια ή για την ακρίβεια με άλλα μυαλά!

Με Αφροδίτη και Άρη στο πανανθρώπινο ζώδιο του Υδροχόου όλα τα ζώδια λίγο πολύ θα δουν μία βελτίωση στα συναισθηματικά τους αλλά κυρίως ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και από κοντά Κριοί, Λέοντες, Τοξότες αλλά και όσοι έχουν την Αφροδίτη ή τον Άρη τους σε αυτά τα ζώδια.

Αφροδίτη σημαίνει έρωτας, ομορφιά, σαγήνη ενώ  Άρης σημαίνει ορμή, ενέργεια, σεξουαλικότητα, παρόρμηση. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες ενώσουν τις δυνάμεις τους, η ερωτική ενέργεια δονεί την ατμόσφαιρα χωρίς να αφήσει κανένα ανεπηρέαστο!

Αυτή η ενέργεια σχηματίζεται πάντα  όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντώνται αλλά τώρα που η συνάντηση αυτή προκύπτει στον εγκεφαλικό Υδροχόο ενεργοποιεί πρώτα το μυαλό και ύστερα την καρδιά. Με άλλα λόγια, για να μας κεντρίσει και να μας κρατήσει το ενδιαφέρον ένα πρόσωπο θα πρέπει πρώτα από όλα να διαθέτει εξυπνάδα, σπιρτάδα, να έχει προοδευτικές απόψεις, να ενδιαφέρεται για τους άλλους, να είναι μοντέρνος αλλά και σοβαρός, σταθερός αλλά και επαναστάτης. Ψάχνουμε δηλαδή έναν απλό, καθημερινό άνθρωπο που είναι πολύ εύκολο να βρεθεί…

Έχεις κάτι να μου πεις ή να πάω να πετάξω αετό;

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο οι γνωριμίες προκύπτουν με τον πιο απίθανο τρόπο: Μπορεί να είναι μια πορεία ενάντια σε κάποιον πόλεμο (τόσο επίκαιρο δυστυχώς λόγω Πούτιν-Ουκρανίας), σε ένα στέκι εναλλακτικό, σε μια παράσταση για λίγους και ψαγμένους ή ακόμη και μέσα από μια παρέα φίλων που όμως έχουν ασυνήθιστα ενδιαφέροντα! Η Αφροδίτη και ο Άρης αυτό που ζητούν από αυτή τη θέση είναι να είμαστε ανοικτοί, φιλικοί, έτοιμοι να εξερευνήσουμε νέους τρόπους και δρόμους ερωτικούς και κυρίως έτοιμοι να επικοινωνήσουμε!

Να σημειώσουμε εδώ  ότι γύρω στις 12 Μαρτίου είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας έρωτας που θα μοιάζει ιδανικός, αλλά μπορεί να στο τέλος να αποδειχτεί οδυνηρός μιας και θα πρέπει να παραμείνει κρυφός…

Τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο του Μαρτίου (18-23/3) η Αφροδίτη και από κοντά και ο Άρης θα βρεθούν σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να φέρει ηλεκτρικές καταιγίδες στην προσωπική μας ζωή! Μπορεί να προκύψει ένας έρωτας express που θα τελειώσει πριν καλά καλά αρχίσει γιατί θα υπάρχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις και ανόητες παρεξηγήσεις αλλά μπορεί να εμφανιστεί και ένα πρόσωπο με το οποίο ναι μεν θα μας χωρίζει μεγάλη ηλικιακή, πολιτισμική ή εμφανισιακή διαφορά αλλά τα μυαλά και οι απόψεις μας θα ταυτίζονται απόλυτα!

Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο-ο οποίος κινείται επίσης στον Υδροχόο- με τη συνάντηση αυτή να κρίνει κατά πόσο οι γνωριμίες και οι καινούργιες σχέσεις που προέκυψαν αυτό το διάστημα έχουν προοπτική εξέλιξης.

Είναι γνωστό ότι ο Κρόνος εκφράζει το μέτρο και τη λογική και δεν παρασύρεται από συναισθηματισμούς, πόσο μάλλον τώρα που κινείται στον Υδροχόο, ζώδιο που πρώτα εξετάζει κάτι με τη λογική και μετά αφήνεται να νιώσει… Οι σχέσεις λοιπόν που θα περάσουν τις «εξετάσεις» θα έχουν μπροστά τους ένα «ζαχαρένιο» διάστημα όπου οι καρδούλες , τα φιλάκια και γενικά κάθε είδους emoji θα κυριαρχούν στα sms που θα ανταλλάσουμε ολημερίς με τον αγαπημένο μας. Αιτία φυσικά η Αφροδίτη (5/4) αλλά και ο Άρης (15/4) που μετακινούνται στους ρομαντικούς Ιχθείς!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR