counter

Λαμπερή πρεμιέρα για το "Your face sounds familiar"! Δείτε ποιος είναι ο νικητής του 1ου live (Videos)

Λαμπερή πρεμιέρα για το "Your face sounds familiar"! Δείτε ποιος είναι ο νικητής του 1ου live (Videos)

1ο Your face sound familiar

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

10 Καλλιτέχνες, 4 κριτές, 1 παρουσιάστρια... 20 χώρες στις οποίες προβάλλεται ταυτόχρονα το νέο show που έκανε πρεμιέρα στον ANT1.

1ο Your face sound familiar

Από την Κυριακή 14 Απριλίου οι τηλεθεατές ξεκίνησαν να λένε "Your face sounds familiar", στους: Κρατερό Κατσούλη, Κωνσταντίνο Καζάκο, Θωμαή Απέργη, Μαντώ, Νίκο Γκάνο, Κώστα Μαρτάκη, Άντα Λιβιτσάνου, Σύλβια Δεληκούρα, Θανάση Αλευρά και Κρυσταλλία.

Το νέο λαμπερό show του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με την Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση, χαλαρή, χαμογελαστή, πολύ κεφάτη, εντυπωσιακά όμορφη και άνετη, στο φωτεινό πλατό του show.

Μαρία Μπεκατώρου

Πρώτο βήμα... η παρουσιάστρια να καλωσορίσει τους κριτές. Αυτό όμως σε ένα τόσο διαφορετικό show μεταμορφώσεων δεν θα μπορούσε να γίνει με ένα κοινότοπο καλωσόρισμα. Έτσι λοιπόν η Μπέσυ Μάλφα έκανε είσοδο ως... Εντίθ Πιάφ, ο Αλέξανδρος Ρήγας ως... Γιώργος Ζαμπέτας, η Κατερίνα Γκαγκάκη ως... Ζωή Λάσκαρη  χορεύοντας και τραγουδώντας το Crazy Girl και ο Γεράσιμος Γεννατάς ως... Φρέντυ Μέρκιουρι. 

Δείτε την έναρξη και τις εισόδους των κριτών:

 

Πρώτη διαγωνιζόμενη η Κρυσταλλία ως Jennifer Lopez, στο On the Floor. Η οποία μετά το χορευτικό της, απέσπασε τα κολακευτικότατα σχόλια των κριτών καθώς και το θαυμασμό του κριτή Γεράσιμου Γεννατά για τα οπίσθιά της... ως Jennifer.

 

Δεύτερος διαγωνιζόμενος ο Κρατερός Κατσούλης, ως Στράτος Διονυσίου, στο "Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος". Εντυπωσιακή η μεταμόρφωσή του, τόσο στην χαρακτηριστική κίνηση των φρυδιών όσο και στην λαϊκότητα της φωνής. Απέσπασε τα καλύτερα σχόλια των κριτών και τον θαυμασμό της συζύγου του Κατερίνας Καραβάτου, η οποία τον παρακολουθούσε συγκινημένη από τις πρώτες θέσεις του κοινού. 

 

Τρίτη εμφανίστηκε η Μαντώ ως Βarbra Streisand και τραγούδησε το "Ι am a woman in love" και δήλωσε πολύ χαρούμενη που πρώτη της μεταμόρφωση ήταν το είδωλό της. Η Κατερίνα Γκαγκάκη πρότεινε στο Αμερικάνικο αντίστοιχο show, να ενσαρκώσει και εκεί η Μαντώ την Βarbra Streisand και όλοι οι κριτές συμφώνησαν ότι ήταν μία εξαιρετική παρουσία συνολικά. Υπέροχη φωνή και σκηνική εμφάνιση.

 

Τέταρτος κατά σειρά ο Κώστας Μαρτάκης ως Γιάννης Πουλόπουλος, στο "Ποια νύχτα σ' έκλεψε". Ένας ρόλος που όπως είπε και ο τραγουδιστής θα τον δυσκόλευε υποκριτικά, αλλά όχι ερμηνευτικά, αφού στα νυχτερινά κέντρα έχει πολές φορές πει τραγούδια του. Όλοι επεσήμαν ότι παρά ήταν γλυκός γι΄αυτόν το ρόλο που κλήθηκε να κάνει με αποτέλεσμα να μην βγάζει στην ερμηνεία του κάτι από τον τραγουδιστή της παλιάς κοπής. Όπως χαρακτηριστικά είπε η Μπέσυ Μάλφα: "Σε θέλω στα επόμενο πιο γκαραζοτεκνό".

 

Πέμπτη ανέβηκε η Σύλβια Δελικούρα, ερμηνεύοντας Raffaella Carra και το Scopia - Scopia, A far l'amore comincia tu. Οι κριτικές σύσσωμης της επιστρπής ήταν πολύ καλές, τόσο για τη γλυκύτητά της, όσο και για το πάθος της να τα δώσει όλα στη σκηνή.

 

Έκτος ο Θανάσης Αλευράς, ως Κώστας Χατζής "Να χαν όλοι οι άνθρωποι μια αγάπη όπως εγώ". Ο Θανάσης Αλευράς "μάγεψε" κυριολεκτικά την επιτροπή αλλά και το κοινό με την μεταμόρφωσή του, την ερμηνεία του και το ύφος του ερμηνεύοντας το κομμάτι. Σύσσωμη η επιτροπή τον συνεχάρη για την εξαιρετική του εμφάνιση και ο Γεράσιμος Γεννατάς "ξεχώρισε" την δική του παρουσία, μαζί με εκείνη του Κρατερού Κατσούλη.

 

 

Έβδομη στη σειρά εμφανίστηκε η Άντα Λιβιτσάνου, τραγουδώντας Βonnie Τyler και το "Ι need a hero". Οι κριτές εξήραν το ταλέντο της και την απόδοσή της στο συγκεκριμένο τραγούδι.  Η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε ότι την προτιμάει από την Βonnie Τyler και η Μπέσυ Μάλφα είχε μία ένσταση όσον αφορά στο γεγονός ότι δεν έβγαλε βραχνάδα στην ερμηνεία της. Αναγνώρισε ότι είναι μία πολύ δύσκολη τεχνική αλλά της πρότεινε άλλον τρόπο για να το κάνει.

 

Όδγοη η Θωμαή Απέργη ως Sade. Μετέδωσε τον αισθησιασμό της στους κριτές αλλά όπως είπε και ο Αλέξανδρος Ρήγας, έβγαλε παραπάνω την δική της προσωπικότητα και "καπέλωσε" την Sade. Η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε θαυμάστρια της πολυπλοκότητας του ταλέντου της και ο Γεράσιμος Γεννατάς της είπε ότι θα πρέπει να τιθασεύσει την εκρηκτικότητά της.

 

Ένατος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος ως Γιάννης Γιοκαρίνης και ερμήνευσε το Τσικαμπούμ. Εντυπωσιακότατη η ερμηνεία του, η σκηνική του παρουσία και η μεταμόρφωσή του. Οι κριτές έμειναν άναυδοι από την παρουσία του και η Μπέσυ Μάλφα "εκστασιάστηκε" από αυτό που παρακολούθησε εισπράττοντας ένα του φιλί για τα πολύ καλά της λόγια.

 

Ο Νίκος Γκάνος έκλεισε τo διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, ερμηνεύοντας George Michael και το FAITH. Ο Αλέξανδρος Ρήγας εξέφρασε την ένστασή του λέγοντας πως δεν το έπεισε, γιατί έχει "κάπως" στο μυαλό του τον Τζόρτζ Μάικλ, με αποτέλεσμα να εισπράξει αποδοκιμασίες από τους fan του Νίκου Γκάνου που βρισκόντουσαν στο κοινό. Ωστόσο όπως είπε έπρεπε να το πει.

 

 

Ακολουθούν οι κάρτες με τις βαθμολογίες των κριτών. Ψήφισαν από τους 3 βαθμούς και πάνω.

 

Η ψήφος της Μπέσυ Μάλφα

Ψηφοφορία Your face sounds familiar

 

 

 

 

 

 

Η κατάταξη μετά την ψήφο του Αλέξανδρου Ρήγα

 

Ψηφοφορία Your face sounds familiar

 

 

Η κατάταξη μετά και την ψήφο της Κατερίνας Γκαγκάκη 

 

Ψηφοφορία Your face sounds familiar  

 

     

Η τελική κατάταξη μετά και την ψήφο του Γεράσιμου Γεννατά 

 

Ψηφοφορία Your face sounds familiar

 

 

 

 

 

 

Αμέσως μετά ακολούθησε η ψήφος των συμμετεχόντων.

 

Η Κρυσταλλία έδωσε τους 5 βαθμούς της, στη Μαντώ.

Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε τους 5 βαθμούς του, στη Μαντώ.

Η Μαντώ έδωσε τους 5 βαθμούς της στην Κρυσταλλία.

Ο Κώστας Μαρτάκης έδωσε το 5άρι του στη Θωμαή Απέργη.

Η Σύλβια Δελικούρα έδωσε το 5άρι της στον Θανάση Αλευρά.

Ο Θανάσης Αλευράς έδωσε το 5άρι του στη Μαντώ.

Η Άντα Λιβιτσάνου έδωσε και εκείνη το 5άρι της στη Μαντώ.

Η Θωμαή Απέργη ανταπέδωσε το 5άρι στον Κώστα Μαρτάκη.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσε τους 5 βαθμούς του στη Σύλβια Δελικούρα.

Ο Νίκος Γκάνος έδωσε το 5άρι του στην Άντα Λιβιτσάνου για να μην είναι στην τελική θέση της κατάταξης.

Η κάρτα μετά και την ψηφοφορία των καλλιτεχνών ήταν η εξής η οποία μετά μετατράπηκε σε πόντους.

 

 

Ψηφοφορία Your face sounds familiarΨηφοφορία Your face sounds familiar

 

 

 

 

 

 

 

Μετά και την ψηφοφορία του κοινού νικητής αναδείχτηκε ο Θανάσης Αλευράς.

Μπορεί να ήταν ισόπαλος με την Μαντώ, αλλά το 12άρι του κοινού έχει μεγαλύτερη ισχύ.

Ψηφοφορία 1ου live νικητής Θανάσης Αλευράς

Tην επόμενη εβδομάδα οι καλλιτέχνες θα υποδυθούν τους:

Θανάσης Αλευράς - Πασχάλης

Σύλβια Δελικούρα - Μέριλιν Μονρόε

Άντα Λιβιτσάνου - Μπόνο

Κρατερός Κατσούλης - Μπρούς Σπρίνγκστιν

Κωνσταντίνος Καζάκος - Έλβις Πρίσλει

Μαντώ - Τσάκα Καν

Θωμαή Απέργη - Μάρθα Καραγιάννη

Κρυσταλλία - Ελένη Βιτάλη

Νίκος Γκάνος - Τζάστον Τίμπερλέϊκ

Κώστας Μαρτάκης - Ρίκυ Μάρτιν.

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne