counter

Spoiler-βόμβα στις Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Κλεομένη

Spoiler-βόμβα στις Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Κλεομένη

Η µία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού «TV O’CLOCK» η δίκη της Ελένης συνεχίζεται, αλλά η Μυρσίνη ανατρέπει τα πάντα µε την κατάθεσή της, καθώς δίνει ελαφρυντικά στη Σταµίρη. Ακόµη, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης καταφέρνουν να στριµώξουν τον Κλεοµένη, ο οποίος αναγκάζεται να δώσει διαζύγιο στην Πηνελόπη και να φύγει. 

Η κατάθεση του Θωμά Κυπραίου και η διακοπή της δίκης

Η κατάθεση του Θωµά πως ο ∆ούκας σκότωσε τον Γιάννο πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει για όσους εµπλέκονται στην υπόθεση. Όλοι στο δικαστήριο σοκάρονται µε την αποκάλυψη αυτή και η δίκη σταµατάει προσωρινά. Η Ελένη και ο Λάµπρος για πρώτη φορά είναι αισιόδοξοι για µια πιο επιεική έκβαση της δίκης µιας και αποκαλύφθηκαν οι εγκληματικές ενέργειες της οικογένειας Σεβαστού. Μάλιστα, ο εισαγγελέας ξεκινάει την ανακριτική διαδικασία και όλοι καλούνται να καταθέσουν. Ο Κωνσταντής νιώθει το βάρος των ενοχών στις πλάτες του, αλλά ο εισαγγελέας δεν καταφέρνει να στριµώξει τους Σεβαστούς και να αποσπάσει την οµολογία τους για τη δολοφονία του Γιάννου. Παράλληλα, ο Παναγιώτης πνίγεται ξανά απ’ τις ενοχές του, καθώς θεωρεί υπαίτιο τον εαυτό του για τον χαµό του νεαρού, ενώ ο Κυπραίος απογοητεύεται από την έκβαση της υπόθεσης αλλά σκοπεύει να κάνει ό,τι χρειαστεί για να σώσει την Ελένη.

Ο Κυπραίος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη

Την επόµενη µέρα, τα νέα δεν είναι καλά. Ο εισαγγελέας σταµατάει την έρευνα για τον θάνατο του Γιάννου, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία. Ο ∆ούκας πανηγυρίζει αλλά ο Κυπραίος παίζει ένα τελευταίο χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη, η οποία απογοητευµένη περιµένει τη συνέχιση της δίκης της. Μάλιστα, είναι τόσο σίγουρη πως θα καταδικαστεί, που όταν ο Λάµπρος την επισκέπτεται εκείνη του ζητάει να πάρει πίσω τους όρκους αγάπης του και να συνεχίσει τη ζωή του. ∆ύο µέρες µετά, η δίκη της Ελένης βρίσκεται στην τελική ευθεία µε τον Κυπραίο να παίζει το τελευταίο του χαρτί. Συναντάει ξανά τη Μυρσίνη και την εκβιάζει. Αυτή τη φορά, της ζητάει να δώσει ελαφρυντικά στην Ελένη και να καταθέσει υπέρ της.

Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης

Η Μυρσίνη αναγκάζεται να το κάνει προκαλώντας σοκ σε όλους µέσα στη δικαστική αίθουσα, αλλά το µίσος της για τη φόνισσα του γιου της δεν σβήνει. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόµα και όλοι περιµένουν µε αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου που θα ανακοινωθεί την επόµενη µέρα. 

Ο Μελέτης μαθαίνει τα σχέδια του Κλεομένη

Ο Κλεοµένης, βλέποντας πως ο κλοιός γύρω του σφίγγει, αποφασίζει να παίξει επιπθετικά, προκειµένου να κερδίσει όσο περισσότερα µπορεί. Έτσι, σχεδιάζει να ξεπουλήσει τα χωράφια που πήρε προίκα η Πηνελόπη κρυφά από όλους. Ωστόσο, ο Μελέτης µαθαίνει τα σχέδιά του και έτσι οργανώνει και εκείνος τα δικά του. Ζητάει από την Ανέτ ένα τεράστιο χρηµατικό ποσό προκειµένου να αγοράσει εκείνος τα χωράφια του Κλεοµένη. Η Ανέτ δίνει στον Μελέτη τα λεφτά που της ζήτησε και αυτός µε τη σειρά του προσπαθεί να πείσει τον Κλεοµένη να πουλήσει σ’ εκείνον τα χωράφια της Πηνελόπης. Ωστόσο, ο Κλεοµένης έχει άλλα σχέδια στο µυαλό του.

Ο Κλεομένης φεύγει από το Διαφάνι

Τις επόµενες µέρες, ο Μελέτης καταφέρνει και αγοράζει τα χωράφια του Κλεοµένη. Έτσι, ο Κωνσταντής παγιδεύει τον άντρα και τον υποχρεώνει να ζητήσει διαζύγιο απ’ την Πηνελόπη, µπροστά σε όλους. Εκείνος δεν έχει άλλη επιλογή και αναγκάζεται να το κάνει. Ωστόσο, για τον Μελέτη δεν αρκεί µόνο αυτό. Ο ίδιος µαζί µε τον Κωνσταντή στριµώχνουν άσχηµα τον Κλεοµένη, ο οποίος αναγκάζεται να φύγει κρυφά µε τα λεφτά, υπογράφοντας όµως πριν τα χαρτιά του διαζυγίου.

 

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne