counter

Spoiler-βόμβα στην Αγγελική: Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

Spoiler-βόμβα στην Αγγελική: Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

Μία απρόσμενη εξέλιξη αναδένεται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA «Αγγελική», καθώς σύμφωνα με το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί και ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα η Αθηνά θα μάθει για τη σχέση του Δημήτρη µε την Κατερίνα και η αντίδρασή της θα είναι ακραία. Για πρώτη φορά, η σχέση της µε τον αγαπημένο της γιο πρόκειται να δοκιμαστεί. 

Η Αθηνά μαθαίνει για τη σχέση του Δημήτρη με την Κατερίνα

Η Αθηνά και ο Δηµήτρης έχουν µία ιδιαίτερη σχέση, η οποία κρύβει µία τεράστια αδυναµία και των δύο για το πρόσωπο του άλλου. Μία αδυναµία, βέβαια, που οδηγεί σε µοιραίες αποφάσεις, προκειµένου να προστατεύσουν ο ένας τον άλλο. Η Αθηνά µε κάθε ευκαιρία, µάλιστα, λέει πως θέλει το καλύτερο για τα παιδιά της, πόσο µάλλον για τον αγαπηµένο της γιο, τον Δηµήτρη. Έτσι, στα επόµενα επεισόδια, όταν θα µάθει πως εκείνος και η Κατερίνα έχουν δηµιουργήσει ανάµεσά τους µία ιδιαίτερη σχέση, θα αντιδράσει ακραία. Όλα αρχίζουν από τη στιγµή που η Κατερίνα, παρά τις προειδοποιήσεις τόσο του Μιχάλη όσο και της Αγγελικής, αποφασίζει να δώσει στη σχέση της µε τον Δηµήτρη µία ευκαιρία, µη µπορώντας να δει πόσο επικίνδυνος είναι.

Η κόρη του Αργυρού εμφανίζεται ξανά στο κτήμα

Εν τω µεταξύ, η εµφάνιση της κόρης του Αργυρού στο κτήµα προκαλεί µεγάλη πίεση στην Αθηνά, καθώς η κοπέλα τής ζητάει να αποκαλύψει άµεσα στους γιους της τη συγγένειά τους. Την απειλεί πως, αφού δεν την ακούει, θα µιλήσει στους γιους της η ίδια. Μάλιστα, κάνει την απειλή της πραγµατικότητα και προσεγγίζει τον Στέφανο. Η Αθηνά βρίσκεται σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση και ένα ακόµη περιστατικό έρχεται για να την εξοργίσει ακόµη περισσότερο.

Η Αθηνά πιάνει την Κατερίνα και τον Δημήτρη μαζί στο δωμάτιο

Ο Δηµήτρης κανονίζει µε την Κατερίνα να βρεθούν το βράδυ στο δωµάτιό του αφού κοιµηθούν όλοι. Οι δυο τους έχουν ένα µυστικό ραντεβού πιστεύοντας πως κανείς δεν θα µάθει πως κοιµούνται µαζί. Ωστόσο, οι ροµαντικές τους στιγµές διακόπτονται απότοµα όταν στο δωµάτιο µπαίνει η Αθηνά. Η τελευταία γίνεται έξαλλη µε τον γιο της και την Κατερίνα, που παρά τα όσα τους έχει πει συνεχίζουν να βλέπονται. ∆εν θεωρεί πως η Κατερίνα ταιριάζει στον Δηµήτρη µιας και για εκείνον θέλει το καλύτερο και µία γυναίκα του επιπέδου τους.

Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

Μητέρα και γιος έχουν για πρώτη φορά έναν απίστευτο καβγά, που θα αλλάξει για πάντα τη σχέση τους. Μάλιστα, η Αθηνά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και χτυπάει τον Δηµήτρη, ενώ απολύει την Κατερίνα, ζητώντας της να φύγει άµεσα από το σπίτι τους. Έπειτα, η Όλγα µαλώνει µε την Κατερίνα για τη σχέση της µε τον Δηµήτρη, ενώ εκείνος βλέποντας τη µοναδική ειλικρινή σχέση στη ζωή του να καταστρέφεται κατηγορεί την Αγγελική για την έφοδο της Αθηνάς στο δωµάτιό του. Εκείνη, όµως, στρέφει τις υποψίες του στην Όλγα.

Ο Δημήτρης εκβιάζει τον Παύλο

Την επόµενη µέρα, το θέµα παίρνει διαστάσεις και ο Στέφανος συγκρούεται µε την Αθηνά όταν µαθαίνει ότι χτύπησε τον Δηµήτρη και στη συνέχεια ρίχνει ευθύνες και στην Αγγελική. Από την άλλη, ο Δηµήτρης, προκειµένου να καταφέρει να κρατήσει την Κατερίνα κοντά του, φτάνει στα άκρα. Αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση του µε την Τζένη και ζητάει αντάλλαγµα τη βοήθειά του για να κρατήσει το στόµα του κλειστό.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί:

 

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne