counter

Spoiler-βόμβα στην Αγγελική: Άγρια κόντρα Αθηνάς-Παύλου - Η οικογένεια στρέφεται εναντίον του

Spoiler-βόμβα στην Αγγελική: Άγρια κόντρα Αθηνάς-Παύλου - Η οικογένεια στρέφεται εναντίον του

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Αγγελική»;

Η Αθηνά έχει αποδείξει πως οι γιοι της και η ευτυχία τους είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Αυτή τη φορά, όμως, μαθαίνοντας πως ο Παύλος γνώριζε την απάτη και δεν προστάτευσε την οικογένεια, εξοργίζεται μαζί του. Μητέρα και γιος έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση και του απαγορεύει να παραστεί στην ετήσια γιορτή στη μνήμη του πατέρα τους. Μάλιστα, και τα αδέλφια του στρέφονται εναντίον του µε αποτέλεσμα ο Παύλος να νιώθει µόνος. 

Μπορεί ο Παύλος να κατάφερε να πάρει την εξουσία μετά την απάτη του Χανδρινού και την απομάκρυνση του Στέφανου από την εταιρεία, αλλά, σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού MYtv που κυκλοφορεί, τα σχέδιά του γκρεμίζονται ένα ένα στα επόμενα επεισόδια.

Ο Παύλος μαθαίνει την αλήθεια για την Ελένη

Ο Παύλος βάλλεται από παντού και η πίεση που νιώθει τον φέρνει σε µία µεγάλη ρήξη ακόµη και µε την ίδια του τη µητέρα, αφού πρώτα έχει έναν άσχηµο καβγά µε τον Νικόλα. Όλα αρχίζουν όταν ο Στέφανος λέει την αλήθεια στον Παύλο για την Ελένη. Εκείνος, νιώθοντας να απειλείται η περιουσία τους, ξεσπάει και αρνείται να τη δεχτεί ως αδελφή τους.

Η Αθηνά δίνει ακόμη μια ευκαιρία στην Τζένη

Την ίδια στιγµή, η Αθηνά ξεκαθαρίζει στην Τζένη ότι δεν ξεχνάει όσα τους έχει κάνει, αλλά της λέει πως θα της δώσει άλλη µία ευκαιρία για χάρη του Στέφανου. Η Τζένη, καταλαβαίνοντας πόσο επηρεάζει η Αγγελική την Αθηνά, κάνει προσπάθεια να συµφιλιωθεί µαζί της. Ωστόσο, το γεγονός πως η Τζένη αρχίζει να κερδίζει και πάλι έδαφος στην οικογένεια εξοργίζει τον Παύλο. Μάλιστα, ο ίδιος, ενοχλημένος από τη φιλία της Σοφίας µε την Τζένη, προσπαθεί να στρέψει τη µία γυναίκα εναντίον της άλλης.

Η Αθηνά μαθαίνει την αλήθεια για τον Παύλο

Εν τω µεταξύ, µία συζήτηση που ακούει κατά λάθος ο Νικόλας ανάµεσα στην Αθηνά και στον Παύλο τον ωθεί να αποκαλύψει στη µητέρα τους όλη την αλήθεια για την αναβολή της συµφωνίας µε τον Σταυριανό. Η Αθηνά, µαθαίνοντας την εµπλοκή του Παύλου στην απάτη και πως δεν προστάτευσε την οικογένεια, τον αντιµετωπίζει πολύ σκληρά µιλώντας του άσχηµα και υποτιµητικά µιας και αναγνωρίζει το ότι ο Παύλος έκανε ό,τι έκανε για την εξουσία και για να παραγκωνίσει τον Στέφανο. Όπως είναι λογικό, η οργή του Παύλου είναι µεγάλη, καθώς τώρα πια όλοι είναι εναντίον του.

Ο Παύλος ξεσπάει τον θυμό του στον Νικόλα

Ωστόσο, τον θυµό του που τα πράγµατα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει τον ξεσπάει στον Νικόλα, καθώς είναι ο πιο αδύναµος. Μάλιστα, µετά τον καβγά τους, ο νεαρός παραιτείται από την επιχείρηση της οικογένειας, καθώς δεν αντέχει άλλο να έχει αφεντικό τον Παύλο. Από την άλλη, όλη η οικογένεια ετοιµάζεται για την καθιερωµένη ετήσια γιορτή στη µνήµη του πατέρα Αργυρού, που πραγµατοποιείται στο κτήµα. Ο Παύλος, όµως, ξεκαθαρίζει στη Σοφία ότι δεν θα πάνε στη γιορτή που γίνεται και της αποκαλύπτει τον πραγµατικό λόγο που δεν τον θέλει εκεί η Αθηνά.

Ο Στέφανος ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας

Έπειτα από αυτό, όλα δείχνουν πως ο Στέφανος κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη τόσο της Αθηνάς όσο και των αδελφών του, ενώ ο Παύλος «πνίγεται» από τα λάθη του και για πρώτη φορά νιώθει µόνος και ανήµπορος να αντιδράσει στην επιθυµία της µητέρας του να µείνει µακριά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί!

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne