counter

Spoiler-βόμβα: Η Αγγελική μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν ήταν ένας από τους τέσσερις που τη βίασαν το μοιραίο βράδυ

Spoiler-βόμβα: Η Αγγελική μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν ήταν ένας από τους τέσσερις που τη βίασαν το μοιραίο βράδυ

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Αγγελική».

Όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του περιοδικού TV O’CLOCK και της Σοφίας Τσίρκα, στα προσεχή επεισόδια, ο Μιχάλης και η Αγγελική αποφασίζουν να φύγουν από τη φάρµα των Αργυρών και να ζήσουν τη ζωή που στερήθηκαν. Οι εξελίξεις ωστόσο τούς προλαβαίνουν, καθώς η Αγγελική μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν συµµετείχε στον βιασμό της.  

Αγγελική και Μιχάλης ανακοινώνουν επίσημα πως είναι ζευγάρι

Η απόφαση της Αγγελικής και του Μιχάλη να ανακοινώσουν σε όλους πως είναι επίσηµα ζευγάρι φέρνει µεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Αργυρού. Μάλιστα, ο Νικόλας και ο ∆ηµήτρης ζητούν την άµεση απόλυση του Μιχάλη. Η Αγγελική µαθαίνει την επιθυµία τους και αµέσως ενηµερώνει τον αγαπηµένο της προκειµένου να βρουν µία λύση. Ωστόσο, η αντίδραση του Μιχάλη την αιφνιαδιάζει. Της προτείνει να τα αφήσουν όλα πίσω τους, να φύγουν από τη φάρµα µαζί και να ξεκινήσουν µία νέα ζωή µακριά από όλα όσα τους πληγώνουν και φέρνουν σε εκείνη άσχηµες αναµνήσεις. Οι εξελίξεις, όµως, θα τους προλάβουν.

Η Αγγελική μαθαίνει την αλήθεια για το βράδυ του βιασμού της

Στο κτήµα της οικογένειας πραγµατοποιείται ένα µεγάλο πάρτι. Σε αυτό ο Νικόλας χάνει τον έλεγχο και πίνει πολύ ακόµη µία φορά. Ο νεαρός δεν είναι καλά και ζητάει την Αγγελική. Όταν εκείνη πηγαίνει εκεί, ύστερα από τηλεφώνηµα του Αποστόλη, ο Νικόλας προβαίνει σε µια αναπάντεχη αποκάλυψη. Με µισόλογα της αποκαλύπτει πως ο ίδιος, ο Παύλος και ο ∆ηµήτρης έκαναν στο παρελθόν κάτι πολύ άσχηµο σε ένα κορίτσι. Η Αγγελική αντιλαµβάνεται πως µιλάει για τον βιασµό της και σοκάρεται. Ωστόσο, η µεγαλύτερη έκπληξη έρχεται όταν ο Νικόλας τής εξοµολογείται πως ο Στέφανος δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτό το περιστατικό. Τότε η Αγγελική ξαφνιάζεται, καθώς διαπιστώνει πως ο Στέφανος δεν ήταν ένας από τους τέσσερις άντρες που τη βίασαν εκείνο το µοιραίο βράδυ.

Ο Στέφανος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι

Όλα ανατρέπονται ακόµη µία φορά, καθώς η Αγγελική συνειδητοποιεί πως άδικα τον άφησε να καταστραφεί οικονομικά για να τον εκδικηθεί. Την ίδια στιγµή, η κατάσταση ανάµεσα στον Στέφανο, στη µητέρα του και στον Παύλο είναι τεταµένη. Μάλιστα, ο Στέφανος ύστερα από έναν έντονο καβγά µε τον αδελφό του αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να πάει να µείνει µε την Τζένη. Εν τω µεταξύ, η Αγγελική και ο Μιχάλης έχουν ταραχθεί από τις αποκαλύψεις του Νικόλα σχετικά µε το βράδυ του βιασµού και αποφασίζουν να µάθουν αν όντως είναι αλήθεια.

Αγγελική και Μιχάλης αποφασίζουν να φύγουν από τη φάρμα

Η αναδροµή στο παρελθόν, όµως, είναι επώδυνη και ο Μιχάλης πιέζει την Αγγελική να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν µακριά. Την επόµενη µέρα, η Αγγελική οµολογεί στη µητέρα της πως έχει δεύτερες σκέψεις για την εκδίκησή της και εκείνη την παρακαλεί να γυρίσει επιτέλους στην Αθήνα.  Η ίδια, αργότερα, συναντάει τον Μιχάλη και συζητούν για το κοινό τους µέλλον. Το νεαρό ζευγάρι έπειτα από σκέψη αποφασίζει να φύγει από τη φάρµα. Μάλιστα, ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Λένα ότι αυτός και η Αγγελική αποφάσισαν να φύγουν απ’ το κτήµα, χωρίς να ξέρουν όµως ότι η Κατερίνα τούς ακούει.

Το δίλλημα της Αγγελικής

Ωστόσο, όσο οι µέρες περνούν, η Αγγελική δεν είναι σίγουρη για την απόφαση που πήρε. Η ίδια αισθάνεται τύψεις για το κακό που προκάλεσε στον Στέφανο, καθώς δεν τον προστάτευσε από τον Χανδρινό για να τον εκδικηθεί. Η Αγγελική αντιµετωπίζει ένα µεγάλο δίληµµα: Να ακολουθήσει την καρδιά της και να ζήσει ήρεµα κάπου µακριά µε τον Μιχάλη τη ζωή που στερήθηκε ή να µείνει εκεί και να διορθώσει το λάθος που έκανε εις βάρος του Στέφανου;

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne