counter

So You Think You Can Dance: Γνωρίστε τους 24 ταλαντούχους διαγωνιζόμενους!

So You Think You Can Dance: Γνωρίστε τους 24 ταλαντούχους διαγωνιζόμενους!
So You Think You Can Dance: Γνωρίστε τους 24 ταλαντούχους διαγωνιζόμενους!

Στα 8 live του κορυφαίου talent show χορού, θα διαγωνιστούν 24 ταλαντούχοι χορευτές, οι οποίοι πέρασαν από τις πολύ δύσκολες δοκιμασίες των Audition και των Bootcamp. Ας τους γνωρίσουμε, ξεκινώντας από τα κορίτσια και σε αλφαβητική σειρά:


ΜΕΛΑΝΗ ΜΙΛΕΝΟΒΑ

ΜΕΛΑΝΗ ΜΙΛΕΝΟΒΑ:

Η Μέλανη είναι 21 ετών και έχει έναν ετεροθαλή αδερφό – 3 ετών – που ζει στην Βουλγαρία.  Ξεκίνησε να χορεύει λάτιν όταν ήταν οχτώ ετών, μετά ασχολήθηκε με το μοντέρνο και το σύγχρονο.. Μετά το μπαλέτο ήθελε να κάνει κάτι πιο σοβαρό και έτσι ασχολήθηκε περισσότερο με το λάτιν. Έτσι πήρε το πτυχίο της και προχώρησε σε αγωνιστικό επίπεδο. Δουλεύει σε λάτιν event και δεν μπορεί να επιλέξει έναν συγκεκριμένο χορό. Το όνειρό της είναι να καταφέρει να κάνει ταξίδια και να τα συνδυάζει με το χορό. 

ΒΙΛΕΚΜΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ

ΒΙΛΕΚΜΙΝΗ – ΜΑΡΙΑ(ΒΕΛΜΑ) ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ:

Η Βέλμα είναι 21 ετών. Ασχολείται 12 χρόνια με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τη ρυθμική γυμναστική. Της αρέσει πολύ ο χορός όμως δεν έχει πάει σε καμία σχολή. Χορεύει σύγχρονο xορό, γιατί μοιάζει αρκετά με τη ρυθμική γυμναστική, αλλά έχει παρακολουθήσει σεμινάρια jazz. Έχει παρακολουθήσει επίσης μαθήματα μπαλέτου, στο πλαίσιο της προπόνησης για τη ρυθμική. Επίσης χορεύει shuffling, ένα είδος χορού που έχει μάθει από βιντεάκια στο Instagram. Πλέον είναι προπονήτρια ρυθμικής 250 παιδιών, μένει μόνιμα στην Αθήνα με τους γονείς της και το μικρότερο αδερφό της.

ΚΛΕΙΩ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

ΚΛΕΙΩ ΑΡΒΑΝΙΤΗ:

Η Κλειώ είναι 28 ετών, είναι μοναχοπαίδι και ζει τα τελευταία χρόνια κυρίως στην Γαλλία. Είναι επαγγελματίας χορεύτρια τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ασχολείται με το χορό από πολύ μικρή και ξεκίνησε με μπαλέτο. 14 ετών χόρεψε στη Λυρική, στον «Καρυοθραύστη» και θυμάται ότι έτρεχε να προλάβει το τρένο μετά το σχολείο για να κάνει πρόβα. Τότε ξεκίνησε να καταλαβαίνει ότι ήθελε να ασχοληθεί με τον χορό. Ο πατέρας της είναι συλλέκτης δίσκων και η ίδια έχει μουσική παιδεία. Σπούδασε «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» στην Πάτρα, παράλληλα έκανε και χορό. Όταν ήταν 22 ετών και ενώ δούλευε σε γραφείο, μια φίλη της είπε για μια οντισιόν στο Παρίσι. Από τότε και έπειτα κατάλαβε ότι μόνο αυτό θέλει να κάνει στη ζωή της και δεν μπορεί να κάθεται σε ένα γραφείο.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΠΙΔΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΠΙΔΗ:

Είναι επαγγελματίας χορεύτρια στην ομάδα “Chantry Dance Company” και είναι δασκάλα χορού σε σύλλογο ρυθμικής γυμναστικής. Από τα έξι της χρόνια ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική, όπου ήταν και στην Εθνική ομάδα για δέκα χρόνια. Στη συνέχεια έκανε μπαλέτο και σύγχρονο από τα 17 της μέχρι σήμερα. Για την Αναστασία όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 6 χρονών όταν μία μέρα ο μπαμπάς της την πήρε με το αυτοκίνητο και χτύπησαν τυχαία μία πόρτα … ρυθμικής! Αυτό ήταν! Από τα 6 της και μέχρι τα 16 ασχολήθηκε με τη ρυθμική. Η καλύτερη της στιγμή ήταν όταν της ανακοινώθηκε ότι θα μπει στην Εθνική και η χειρότερη όταν η προπονήτριά της συμπεριφερόταν πολύ άσχημα. Ένας λόγος που την οδήγησε να αποχωρήσει από το άθλημα και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το χορό που τη μαγεύει. Οι γονείς της την στηρίζουν απόλυτα στην επιλογή της αυτή. Όνειρό της είναι να μπει σε μία όπερα.


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ:

Η Δέσποινα είναι από το Ρέθυμνο, απ’ όπου έφυγε σε ηλικία 18 χρονών όταν πέρασε στη σχολή Θεατρικών Σπουδών. Είναι καθηγήτρια και χορεύτρια σύγχρονου χορού, ενώ έχει παρακολουθήσει και ένα χρόνο μαθήματα λάτιν.  Ζει στην Αθήνα με την αδερφή της. Οι γονείς της ήταν εκείνοι που της είπαν για το σόου και εκείνη, αρχικά, δήλωσε συμμετοχή χωρίς να το πει σε εκείνους αλλά ούτε και στην αδερφή της.


ΘΕΟΔΟΤΟΥ ΝΕΦΕΛΗ

ΘΕΟΔΟΤΟΥ ΝΕΦΕΛΗ:

Η Νεφέλη είναι 18 ετών, ζει στον Κόκκινο Μύλο και έχει έναν μικρότερο αδερφό. Σπουδάζει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με αυτό.  Ασχολείται με το χορό τα τελευταία 13 χρόνια, έχοντας πτυχία latin, IDTA και μπαλέτου. Είναι μια ροκού, η οποία χορεύει ποπ και της αρέσει να παίζει βιολί και να ζωγραφίζει. Ανάλογα με τη διάθεση της, αλλάζει και το χρώμα των μαλλιών της και αρκετές φορές έχει δεχτεί κριτική γι' αυτό. Έχει μάθει, όμως, να ζει με την κριτική και είναι κάτι που την πεισμώνει περισσότερο. 


ΑΡΕΤΗ ΝΟΤΗ

ΑΡΕΤΗ ΝΟΤΗ:

Ζει με τους γονείς της  και το μικρότερο αδερφό της. Οι γονείς της είναι πολύ υποστηρικτικοί στην απόφαση της Αρετής να ασχοληθεί με το χορό. Ο χορός είναι η ζωή της όλη. Πιστεύει πως όλοι οι χορευτές δυσκολεύονται να βρουν δουλειά. Ωστόσο η ίδια θεωρεί τον εαυτό της τυχερό στο θέμα δουλειάς. Αν κερδίσει τις 50.000 ευρώ θα τα αξιοποιήσει πάνω στην τέχνη της και ίσως πάει στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό στο χορό! Ασχολείται με το χορό τα τελευταία δέκα χρόνια, έχει παρακολουθήσει μαθήματα μπαλέτου από 14 ετών και χορεύει κυρίως κλασικό και σύγχρονο χορό. Το όνειρο της είναι να ανήκει μόνιμα στην λυρική ή γενικότερα να ανήκει σε μια ομάδα χορού.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:

Η Μαριάννα κατάγεται και μένει μόνιμα στη Ρόδο, είναι 19 ετών και έχει έναν μικρότερο αδερφό. Ξεκίνησε με μπαλέτο όταν ήταν 3 ετών, έπειτα από παρότρυνση της μητέρας της. Σπούδασε 1,5 χρόνο στην Αγγλία, musical theater. Έκανε κυρίως μπαλέτο, jazz, χιπ χοπ, τραγούδι και υποκριτική. Οι δασκάλες χορού ήταν εκείνες που την παρακίνησαν να δηλώσει συμμετοχή στο “So You Think You Can Dance”. Tο σύγχρονο είναι από τα αγαπημένα της είδη χορού, αυτό που την εκφράζει σαν άνθρωπο. Εκτός από το χορό της αρέσει η φωτογραφία αλλά ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με αυτό. Από μικρή ήθελε να χορεύει και να διδάσκει χορό. Το όνειρό της είναι να περάσει σε κάποια σχολή χορού στην Αθήνα


ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΙΔΟΥ:

Η Μαρία είναι 24 ετών, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Στέφανο. Έχει τελειώσει ΙΕΚ Αισθητικής. Είναι δασκάλα χορού πέντε χρόνια, διδάσκει σε τέσσερις σχολές hip hop, τα πρώτα χρόνια έκανε λάτιν αλλά δεν της άρεσε. Με το hip hop έχει περισσότερη ελευθερία και δεν μπαίνει σε καλούπια. Όταν ήταν 8 ετών ξεκίνησε να κάνει λάτιν γιατί πήγαινε η μητέρα της και μετά προχώρησε στο hip hop. Ήταν μέλος της ομάδας “Mother Funkers”, όμως, προτίμησε να αποχωρήσει για να χαράξει τη δική της πορεία. Κάποτε δε θα τολμούσε με τίποτα να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο show λόγω ανασφάλειας, τώρα πια είναι σίγουρη, θεωρεί τον εαυτό της καλή χορεύτρια και πως ξεχωρίζει ακόμα και με την εμφάνισή της. 

ΧΡΥΣΑ ΣΚΟΡΔΙΑΛΗ

ΧΡΥΣΑ ΣΚΟΡΔΙΑΛΗ:

Προπονήτρια ρυθμικής - δασκάλα funky jazz και σύγχρονου, η Χρύσα έκανε ρυθμική από 7 χρονών μέχρι τα 14. Σταμάτησε, γιατί δεν μπήκε στην Εθνική ομάδα λόγω του ότι τότε ήταν όλες ψηλές. Τότε ξεκίνησε χορό και μπήκε στα ΤΕΦΑΑ. Η μητέρα της ήταν από την Ταϋλάνδη  και έφυγε από τη ζωή πριν 4 μήνες. Είναι 6 αδέρφια. Ο μεγαλύτερός της φόβος, μετά το χαμό της μητέρας της, είναι να μη χάσει κάποιον δικό της. Στις 20 Αυγούστου θα παντρευτεί τον Παντελή, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και ο Παντελής της έκανε πρόταση γάμου στη Ρώμη, χωρίς να το περιμένει.


ΕΥΑ ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ

ΕΥΑ ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ:

Η Εύα είναι 22 ετών, κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό. Είναι δασκάλα λάτιν και hip hop αλλά της αρέσουν όλα τα είδη χορού. Έχει σπουδάσει «Χημικός» και παράλληλα κάνει το μεταπτυχιακό της ,«Διδακτική της Βιολογίας». Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε να φοιτά σε επαγγελματική σχολή μπαλέτου αλλά το παράτησε λόγω του Πανεπιστημίου. Χάρη στον καβαλιέρο της, τον Μιχάλη κατάφερε να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα. Αγαπά πιο πολύ τον χορό από οτιδήποτε άλλο. Δεν την ενδιαφέρει το έπαθλο, δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία. Θα χρησιμοποιούσε τα λεφτά είτε για σπουδές είτε για να ανοίξει σχολή χορού.


ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΒΕΛΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΒΕΛΛΟΥ:

Η Σοφία είναι η μικρότερη από τα 3 αδέρφια της οικογένειας. Ζει με τους γονείς της στο Βόλο και πάει Β’ Λυκείου στο Μουσικό Σχολείο. Θέλει να περάσει στο Χημικό, αλλά προτεραιότητα για εκείνη είναι ο χορός. Στην 3η Δημοτικού έκανε πρώτη φορά χορό μοντέρνο και στη συνέχεια έκανε μπαλέτο. Ενώ στην 5η Δημοτικού ξεκίνησε και τα άλλα είδη. Ο αγαπημένος της χορός είναι ο σύγχρονος. Για τη συμμετοχή της στο σόου έχει τη στήριξη των γονιών της, αλλά και των συμμαθητών της. Όνειρό της είναι να είναι αυτόνομη και να ζει μέσα από το χορό. Παίζει φλάουτο και πιάνο. Με τα 50.000 ευρώ θα πάει στο εξωτερικό για σπουδές. 


EDGAR – ΓΙΑΝΝΗΣ AVETIKYAN

EDGAR – ΓΙΑΝΝΗΣ AVETIKYAN:

Ο Edgar είναι δάσκαλος χορού και ζει μόνος του στην Αθήνα. Η οικογένεια του είναι στα Χανιά.  Εκεί μεγάλωσε μαζί με τους γονείς και τα δύο αδέρφια του. Από μικρός λάτρευε τον χορό και έκανε μαθήματα. Όμως παράλληλα ήταν αθλητής στο άλμα επί κοντώ. Σε ηλικία 13 ετών οι γονείς του τον σταμάτησαν από τα μαθήματα χορού για δύο λόγους. Πρώτον δεν τα κατάφερναν οικονομικά και δεύτερον λόγω χρόνου (σχολείο-προπονήσεις άλμα επί κοντώ). Η αγάπη του  Edgar όμως για τον χορό ήταν τέτοια, που έφευγε από τις προπoνήσεις του αθλήματος και πήγαινε κρυφά και συνέχιζε τα μαθήματα χορού. Στα 18 του χρόνια, μετά από παρότρυνση της δασκάλας του χορού στα Χανιά, ανέβηκε στην Αθήνα και μάλιστα υπό τη συνοδεία του πατέρα του. Έχει διοργανώσει latin πάρτι με τη ντάμα του, με σκοπό να μαζέψουν χρήματα και να κάνουν μαθήματα χορού σε παιδάκια που ζουν σε ορφανοτροφεία. Επόμενος του σκοπός είναι να κάνει μαθήματα χορού σε προσφυγόπουλα


OLEKSANDR BAKHARYEV

OLEKSANDR BAKHARYEV:

Είναι  ξάδερφος του Οlexandr Ponomarov. Χορογράφος, δάσκαλος χορού latin και  ballroom. Ο μπαμπάς του έφυγε για Ρωσία όταν ο Αλέξανδρος ήταν 2 ετών κι έχει μεγαλώσει με τη μητέρα του. Είναι στην Ελλάδα εδώ κι 7 χρόνια και είναι  φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ. Όταν ήταν 7 χρονών τον πήγε η μαμά του να ξεκινήσει χορό. Ήθελε να κάνει breakdance, αλλά ο δάσκαλος είπε στη μαμά του πως για να κάνει break dance θα πρέπει πρώτα να κάνει μαθήματα latin και BALLROOM. Εκείνος δεν ήθελε καθόλου, αλλά τελικά ήταν οι χοροί που αγάπησε και ασχολείται πλέον επαγγελματικά. Όνειρό του είναι να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής Latin.


OLEKSANDR PONOMAROV

OLEKSANDR PONOMAROV:

Ο Αλέξανδρος είναι 22 ετών και ξάδελφος του Oleksandr  Bakmaryev. Κατάγεται από την Ουκρανία αλλά ζει από τα 10 του χρόνια στην Ελλάδα. Μένει σε ένα σπίτι με τη γιαγιά του, τη μαμά του, τη θεία του και τον ξάδερφό του. Είναι φοιτητής στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, όπου δεν χρωστάει κανένα μάθημα. Ο Αλέξανδρος ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 10 ετών. Η ασχολία του με το χορό άρχισε κατά κάποιο τρόπο από το ύψος του! Είναι μόλις 1.40μ, όλα τα κορίτσια τον περνούσαν ένα με δύο κεφάλια και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα! Έτσι άρχιζε να ασχολείται με το χορό κατά κάποιο τρόπο! Ένα πάρτι του Λυκείου, ήταν η αρχή! Τώρα έχει σχέση με την Νικολέτα που είναι το τζακ ποτ του, όπως λέει. Αν κερδίσει, θέλει να φτιάξει το σπίτι του στην Ουκρανία για να γυρίσει πίσω η γιαγιά του.


ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΆΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ:

Eίναι αυτοδίδακτος, δάσκαλος hip hop, breakdance και house dance και το καλλιτεχνικό του όνομα είναι το Fuerza Negra. Η μητέρα του είναι από την Κούβα και ο πατέρας του, Έλληνας. Οι γονείς του δε συμφωνούσαν από την αρχή με την επιλογή του να ασχοληθεί με το χορό και δεν ξέρει ακόμα αν μπορούν να το αποδεχθούν. Γι΄αυτό και τελείωσε ηλεκτρονικός. Ερασιτεχνικά χορεύει σύγχρονο , ενώ σε ηλικία 12 με 15 έκανε μπαλέτο. Όνειρό του είναι να συμμετάσχει σε διεθνές χοροθέατρο, αλλά και να ανοίξει café-bar με jazz κουλτούρα.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΛΕΤΣΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΛΕΤΣΑΣ:

O Βασίλης κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, είναι 20 ετών και είναι δάσκαλος hip hop στη σχολή της μητέρας του, η οποία είναι επίσης δασκάλα χορού (58 ετών και χορεύει breakdance). Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν 5 ετών και ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε και ζει στο Ουζμπεκιστάν. Έχει μεγαλώσει με τη μητέρα του και τους δυο αδερφούς του. Ξεκίνησε 3 ετών με breakdance και συνέχισε με hip hop και λάτιν. Ξεκίνησε 14 ετών να διδάσκει breakdance και 17 ετών ξεκίνησε να προπονείται στο λάτιν, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό και έχει πτυχίο.  Εάν κερδίσει το έπαθλο θέλει να πάει σε ένα καλύτερο σπίτι με τη μητέρα του, να πάρει ένα αυτοκίνητο και να ανοίξει μια καλύτερη σχολή χορού μαζί πάντα με τη μητέρα του. Μέσα από το “So You Think You Can Dance” θέλει να αποδείξει στον εαυτό του ότι μπορεί να κάνει και άλλα είδη χορού. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ:

O Παρασκευάς, ο μικρότερος από τα 6 αδέρφια του, πάει Α’ Λυκείου και το αγαπημένο του μάθημα είναι η γυμναστική. Ξεκίνησε χορό και συγκεκριμένα μπαλέτο στην Α’ Γυμνασίου. Θέλει να σπουδάσει χορό και οι γονείς του τον στηρίζουν. Αγαπημένος του χορός είναι το μπαλέτο γιατί είναι πιο πολύ στο στιλ του. Είναι ντροπαλός, αλλά όταν χορεύει δεν ντρέπεται. 

ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ

ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ:

O Ιάσονας είναι 25 ετών, ο πατέρας του έχει μεγαλώσει στην Τσεχοσλοβακία και η μητέρα του στο Αγρίνιο. Ο πατέρας του ήταν καθηγητής στη Γυμναστική Ακαδημία και η μητέρα του ήταν φοιτήτριά του. Η μεγαλύτερη αδερφή του είναι πρωταθλήτρια στο στίβο. Ο ίδιος είναι πρωταθλητής Ελλάδος το 2007 στα 100 μέτρα με εμπόδια. Με το χορό ξεκίνησε να ασχολείται όταν παράτησε τον αθλητισμό. Ξεκίνησε με τζαζ και μπαλέτο, γιατί θεωρεί ότι έπρεπε να έχει κλασική παιδεία. Μέσα από ένα σεμινάριο πήρε υποτροφία και κατάφερε να φύγει στην Μασαχουσέτη και στη Νέα Υόρκη. Ήταν φοβερή εμπειρία γιατί συνεργάστηκε με ανθρώπους από το Broadway. Στα 18 του πέρασε από οντισιόν και τον δέχτηκαν δύο σχολές του Λονδίνου. Το όνειρό του είναι να μπορεί να τραγουδάει και να χορεύει παράλληλα. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να τον κάνει να σταματήσει τον χορό , ενώ  έχει τρέξει σε αγώνα με σπασμένο πόδι.


XΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΝΤΗΣ

XΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΝΤΗΣ:

Ο Χρήστος ζει μόνιμα στην Κόρινθο μαζί με την οικογένειά του. Είναι αυτοδίδακτος και μελετούσε break dance μέσω youtube.  Χορεύει μόνο break dance και kung fu dance. Όλα ξεκίνησαν από το μεγαλύτερο αδερφό του, ο οποίος ήταν μέλος μιας ομάδας παιδιών στην Κόρινθο όπου χόρευαν μόνοι του. Έτσι ο αδερφός του τον έβαλε στην ομάδα. Και μπορεί ο αδερφός του Χρήστου να αποχώρησε από την ομάδα εξαιτίας ενός τραυματισμού, εκείνος όμως συνέχισε ακάθεκτος. Οι γονείς του τον στηρίζουν για τη συμμετοχή του, αλλά δεν τον φαντάζονται να χορεύει salsa και σύγχρονο. Όνειρό του είναι να γίνει ο καλύτερος break dancer στον κόσμο, αλλά με διάρκεια. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΣΟΓΚΕΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΣΟΓΚΕΣ:

Ο Αλέξανδρος είναι 20 χρονών, μοναχοπαίδι, ζει με τους γονείς του και αυτή την περίοδο είναι φαντάρος, αλλά «πάγωσε» τη θητεία του, αφού πέρασε στα live. Έχει ξεκινήσει χορό από τεσσάρων χρονών και τον Φεβρουάριο πήγε στην Αγγλία για να περάσει από οντισιόν 6 Πανεπιστημίων χορού. Ήδη τον έχουν δεχτεί στα 4 με υποτροφία. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του είναι η γιαγιά του και της είπε «αν περάσω, θα πάμε να μείνουμε μαζί στην Αθήνα». Στην ερώτηση ποιο είναι το πιο τρελό που έχει κάνει… γελούσε και είπε είμαι τρελό κοπελούδι στην Κύπρο! 


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΡΑΠΤΗΣ

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΡΑΠΤΗΣ:

Ο Βαλάντης μένει μόνιμα στη Λάρισα με τους γονείς του και τη μικρή του αδερφή, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.  Ασχολείται 7 χρόνια με το hip hop και μάλιστα διδάσκει στη σχολή που πρωτοξεκίνησε ως μαθητής. Πριν ασχοληθεί με το χορό ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη Λάρισας και στα 13 είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Η ενασχόλησή του με το χορό δεν πολυάρεσε στον πατέρα του, αλλά στην πρώτη του παράσταση, ο μπαμπάς και η μαμά του δάκρυσαν. Με τα 50.000 ευρώ θα βοηθούσε την οικογένεια, θα άνοιγε σχολή και χώρο αισθητικής για την αδερφή του.


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΤΕΛΗΣ) ΤΕΛΛΑΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΤΕΛΗΣ) ΤΕΛΛΑΚΗΣ:

Ο Τέλης είναι από τη Λάρισα, αλλά εδώ και ένα χρόνο μένει στην Αθήνα καθώς σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Έχει έναν αδερφό που σπουδάζει και αυτός στην Αθήνα. Μένουν στις φοιτητικές εστίες.  Έκανε τένις, μπάσκετ και κολύμβηση. Στη Β’ Γυμνασίου άρχισε να ασχολείται με το hip hop. Δε δήλωσε αμέσως συμμετοχή, γιατί ήθελε να το συζητήσει πρώτα με τους γονείς του. Αυτό που τον αγχώνει είναι τα θέματα που έχει με το γόνατό του. Όνειρό του είναι να γίνεται καλύτερος άνθρωπος μέσα από τον χορό και να ταξιδέψει μέσω του χορού σε όλο τον κόσμο. Του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του και πιστεύει πως το στιλ και η εξωτερική του εμφάνιση θα βοηθήσει στις ψήφους του κοινού. Το πιο τρελό που θα ήθελε να κάνει είναι ελεύθερη πτώση.  Με τα 50.000 θα βοηθούσε τους δικούς ανθρώπους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR