counter

Οργή: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Οργή: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Διαβάστε τι θα συμβεί στην «Οργή» αυτή την εβδομάδα! Όλα τα νέα για τις εξελίξεις στην «Οργή» μόνο στο fthis.gr.   

Οργή – Επεισόδιο 22: Μαρίνα και Παύλος γίνονται ζευγάρι!
Μερικούς μήνες μετά, η Μαρίνα είναι ζευγάρι με τον Παύλο και γιορτάζουν τα γενέθλια της Ζωής με ένα πάρτι στο σπίτι του Νεοκλή και της Έλσας. Η Δήμητρα φεύγοντας από την κλινική με τον Γρηγόρη για να πάει στο πάρτι της Ζωής, βλέπει την έγκυο γυναίκα που είχε συναντήσει πριν λίγο καιρό, η οποία ετοιμάζεται να γεννήσει. Η Τατιάνα που τη συνοδεύει, προβληματίζεται που μία άγνωστη γυναίκα αναγνώρισε την κοπέλα. Η Μαντώ συνεχίζει την επικοινωνία της με τον άγνωστο άντρα και προφασίζεται ότι ασχολείται με μία φιλανθρωπική οργάνωση για να μην την υποψιαστεί ο Λεωνίδας. Την ίδια στιγμή στην Ιορδανία, ένας νέος και όμορφος άντρας αγοράζει ένα όπλο.

Οργή – Επεισόδιο 23: Η ζήλεια του Λεωνίδα
Η Μαρίνα κατηγορεί τον Νεοκλή ότι είπε ψέματα στη Δήμητρα για τη γυναίκα που είδε στην κλινική, όμως εκείνος της δίνει πάλι μία πειστική δικαιολογία και παριστάνει τον ανήσυχο για την κατάσταση της Δήμητρας, λέγοντας ότι μπερδεύει πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Λεωνίδας καταλαβαίνει ότι η Μαντώ τον κρατάει σε απόσταση και για πρώτη φορά ζηλεύει. Πριν πάνε στο πάρτι της Ζωής, του τηλεφωνεί η Τατιάνα και του ζητάει να τον δει επειγόντως και τον εκβιάζει για να της δώσει ποσοστά από τις υιοθεσίες. Η Έλσα βλέπει τη Μαντώ να στέλνει μηνύματα και υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στη ζωή της, αλλά αυτή αποφεύγει να της πει. Η σχέση του Νεοκλή με τον Πάρη συνεχίζει να είναι κακή. Η Δήμητρα ψάχνει τη Μάνια στην κλινική για να δει αν είναι όλα εντάξει μετά τη γέννα της, αλλά ο Νεοκλής της απαγορεύει να πλησιάσει ξανά τους θαλάμους. Παράλληλα, ο Αντρέας είναι σε ένα ξενοδοχείο στην Ιορδανία κι ετοιμάζει την αναχώρηση του.

Οργή – Επεισόδιο 24: Η αποκάλυψη του Σαΐντ
Ο Λεωνίδας λέει στο Νεοκλή ότι η Τατιάνα του ζήτησε ποσοστά από τις υιοθεσίες. Ο Νεοκλής του λέει να την βγάλει από τη μέση. Η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται τις κινήσεις τους και ξεσπάει. Η Τατιάνα γυρίζει σπίτι της και βλέπει τα πράγματά της άνω-κάτω. Η Όλγα πιάνει δουλειά στο μαγαζί του Λεωνίδα. Η Μαρίνα κάνει ερωτήσεις στον Γρηγόρη σχετικά με τη σχέση του με την Έλενα και εκείνος της αφηγείται τι έχει γίνει μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Καταλαβαίνει ότι ο Γρηγόρης έχει ερωτευτεί την ξαδέρφη της. Η Έλενα και ο Μάνος φαίνεται πως έχουν κάνει μία νέα αρχή στον γάμο τους. Η Έλσα βλέπει ένα μήνυμα του Πέτρου στο κινητό της Μαντώς και τη ρωτάει έκπληκτη, αν έχει εραστή. Πριν φύγει από την Ιορδανία, ο Αντρέας επισκέπτεται στη φυλακή τον Σαϊντ, ο οποίος δείχνει να μην είναι καλά στην υγεία του. Ο Σαϊντ θα αποκαλύψει στον Αντρέα ότι ο Μάνος επικοινωνούσε μαζί του για να μαθαίνει τι κάνει ο Οδυσσέας.

Οργή – Επεισόδιο 25: Η απειλή της Τατιάνας
Η Όλγα κρυφακούει τον Λεωνίδα και τον Νεοκλή να συζητούν για το παράνομο εμπόριο βρεφών. Η Έλενα ανακοινώνει στη Μαντώ και στην Έλσα ότι είναι έγκυος. Η Τατιάνα δεν δέχεται την πρόταση του Λεωνίδα για την αμοιβή της και απειλεί ότι θα τον καταδώσει. Ο Νεοκλής λέει ψέματα στη Μαρίνα για την κατάσταση της υγείας της Δήμητρας. Ο Πάρης δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ρωξάνη και έχει αρχίσει να το ρίχνει στο ποτό. Η Έλσα τον ρωτάει ευθέως αν για την κατάστασή του ευθύνεται η Ρωξάνη. Η έντονη συζήτηση που έχουν, επιδεινώνει την υγεία της Έλσας. Η Μαντώ, ο Λεωνίδας, η Έλενα και ο Μάνος γιορτάζουν την εγκυμοσύνη της Έλενας. Όταν φεύγει από το σπίτι των γονιών της, συναντάει τυχαία στο δρόμο τον Γρηγόρη. Η Μάνια έχει ένα σοβαρό ατύχημα. Παράλληλα και ενώ η Μαρίνα και ο Παύλος είναι πιο καλά από ποτέ, ο Αντρέας φτάνει στην Κύπρο από την Ιορδανία και τηλεφωνεί ανώνυμα στη Μαρίνα.

Οργή – Επεισόδιο 26: Ο Αντρέας συναντά Παύλο και Μαρίνα
Μία φίλη της Μάνιας που επικοινωνεί με τον Πέτρο, μαθαίνει από την Τατιάνα ότι το μωρό της πέθανε. Ο Πέτρος λέει στη Μαντώ ότι ο άντρας της της κρύβει πράγματα, εκείνη όμως του λέει να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί της. Η Έλσα λέει στον Παύλο πόσο χαρούμενη είναι που προσέχει την κόρη της και την έχει κάνει ξανά ευτυχισμένη. Εκείνος της εξομολογείται ότι νιώθει περίεργα που η Μαρίνα συνεχίζει να σκέφτεται τον Οδυσσέα τόσο πολύ. Ο Νεοκλής ειδοποιεί τον Λεωνίδα ότι η Μάνια πέθανε. Όταν το μαθαίνει η Τατιάνα, κατηγορεί το Λεωνίδα και το Νεοκλή ότι την άφησαν να πεθάνει κι απειλεί το Λεωνίδα ότι θα πάει στην αστυνομία να τους καταδώσει. Η Μαντώ δείχνει να είναι προβληματισμένη για όσα της είπε ο Πέτρος και το εξομολογείται στην Έλσα. Στο κλαμπ του Λεωνίδα, η Όλγα γνωρίζει τον Πάρη, ο οποίος μετά από λίγο θα συναντήσει απρόσμενα τη Ρωξάνη και τον άντρα της. Ο Αντρέας πιάνει δουλειά σε ένα εστιατόριο, όπου θα δει τη Μαρίνα και τον Παύλο και θα καταλάβει ότι ο φίλος του τον πρόδωσε.

Η ιστορία 
Εικοσιπέντε χρόνια πριν, ένα αγόρι μόλις πέντε ετών  γιορτάζει τα γενέθλιά του, όταν ξαφνικά ένας άνδρας εισβάλει στο σπίτι του και δολοφονεί εν ψυχρώ την μητέρα και την αδερφή του. Σήμερα, είναι πλέον 30 χρονών. Ονομάζεται Οδυσσέας Ιωάννου (Γιώργος Βουβάκης) και μόλις έχει τελειώσει τις σπουδές και την ειδικότητά του ως γιατρός στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, πιάνει δουλειά στην κλινική του μεγαλογιατρού Νεοκλή Χριστόφορου (Κώστας Αποστολίδης). Εκεί, γνωρίζει και ερωτεύεται παράφορα την κόρη του, Μαρίνα (Κατερίνα Νικολοπούλου), με την οποία κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον. Και ενώ το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο τον έρωτά του, ξαφνικά όλα θα αλλάξουν: ο εφιάλτης που κατατρέχει τον Οδυσσέα από την παιδική του ηλικία επιστρέφει.
Ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά στη ζωή του με τον άνθρωπο που σκότωσε  τη μητέρα και την αδερφή του. Αποφασισμένος να κυνηγήσει τον υπαίτιο και να αποδώσει δικαιοσύνη, θα πέσει σε μία παγίδα θανάτου που θα ανατρέψει τη ζωή του για πάντα: καταδικάζεται άδικα σε ισόβια κάθειρξη με τη Μαρίνα να πιστεύει ότι ο άνθρωπος που αγάπησε όσο κανέναν άλλον στη ζωή της είναι νεκρός. Ανήμπορος να κάνει κάτι αλλά ακόμη ζωντανός, ο Οδυσσέας είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος.
Στη φυλακή θα γνωρίσει τον Παύλο Ιωσηφίδη (Παύλο Γκέλια), έναν συγκρατούμενό του, με τον οποίο θα δημιουργήσει μία πολύ δυνατή φιλία. Λίγο πριν την αποφυλάκισή του, ο Παύλος υπόσχεται στον Οδυσσέα ότι θα βρει τη Μαρίνα και θα εκδικηθεί όσους έβλαψαν τον φίλο του. Όταν, όμως, ο Παύλος συναντάει για πρώτη φορά τη Μαρίνα, την ερωτεύεται.
Προδομένος πλέον από όλους, ο Οδυσσέας καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή. Με νέο πρόσωπο και ταυτότητα θα γίνει ο Ανδρέας Δημάδης (Ευθύμιος Γεωργόπουλος). Για εκείνον έχει έρθει η στιγμή της μεγάλης, διπλής εκδίκησης, καθώς είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τόσο για τη μητέρα και την αδερφή του, αλλά και τον καρδιακό του φίλο, ο οποίος πρόδωσε τη φιλία τους και του πήρε τη γυναίκα που λάτρεψε. 

Γεμάτος οργή, θυμό και πόνο θα σταματήσει μόνο όταν θα έχει πάρει πίσω τη ζωή που του έκλεψαν. 

Παίζουν: Κώστας Αποστολίδης, Νεοκλής Νεοκλέους, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Ματσάγγου, Iωσήφ Μαρινάκης, Χάρης Κκολός, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Νίκος Γκέλια, Αγησίλαος Αλεξίου, Ασήμης Αλεξίου, Τίνα Λεωνόρα,  Βασιλική Παπαμιχαήλ, Αντρέας Δανιήλ,  Αναστασία Τσιλιμπίου,  Βαρβάρα Λάρμου, , Ερμίνα Κυριαζή, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Τζούλιο Ντ Ερρίκο. 

Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή 
Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης 

Η κοινωνική σειρά «Οργή» προβάλλεται από Δευτέρα ως Παρασκευή, στις 18.30, στον ΑΝΤ1. 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne